Suchdol jasně porazil oslabenou Olešnici


Branky


28

V posledním podzimním kole se v Suchdole nad Lužnicí představila Olešnice. Domácí Suchdol prohrál poslední dva zápasy a na vlastním hřišti se chtěl s fanoušky rozloučit vítězně. Hosté z Olešnice mají velké problémy s marodkou, a tak bohužel tento zápas ani nedohráli v jedenácti hráčích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí získali v prvním poločase náskok dvou branek

Ve třináctém a posledním podzimním kole se domácí Suchdol nad Lužnicí utkal se Sokolem Olešnice. Hosty dlouhodobě trápí početná marodka. V tomto kole měli sice k dispozici na střídání dva hráče, ale už v prvním dějství jim další dva vypadli, takže poprvé střídali ve 20. minutě a druhý nový hráč nastoupil pak do druhého poločasu.

 

To domácí Suchdol měl podzim jako na houpačce, střídal kvalitní výkony se slabšími. V posledních dvou kolech prohrál, a tak se před domácími fanoušky chtěl rozloučit s podzimní částí vítězně.

 

Proti Olešnici vstřelili domácí první branku ve 26. minutě. Hostujícího brankáře Janečka překonal Jakub Záruba a zajistil tak svému týmu jednobrankové vedení - 1:0.

 

Ještě před poločasem pak domácí svoje vedení dokázali navýšit. Ve 40. minutě vstřelil branku Karel Trmal - 2:0. Do poločasu se pak nic zásadního neodehrálo a Suchdolští mohli být o přestávce spokojenější.

Ve druhém poločase museli hosté do deseti a domácí přidali dvě branky

Jak již bylo zmíněno výše, od začátku druhého poločasu naskočil i druhý náhradník hostů, jenže Olešnice má na podzim opravdu mimořádnou smůlu a zkraje druhého poločasu byl nucen opustit hřiště kvůli zdravotním problémům další hráč. Jenže toho už neměl kdo nahradit, a tak si hosté museli poradit ze zbytkem zápasu v deseti hráčích.

 

Suchdolští dokázali početní převahu zužitkovat v 54. minutě zápasu. Podruhé dostal míč do olešnické brány Karel Trmal a dopřál tak svému týmu již tříbrankový náskok - 3:0.

 

Zápas už se pak spíše pouze dohrával, ale domácí nakonec přidali ještě čtvrtou branku. Tu si připsal Ondřej Černoch, který tak v 85. minutě uzavřel skóre na konečných 4:0.

 

Domácí si tak připsali po dvou porážkách zase tři body do tabulky a po podzimní části jim patří sedmá příčka. Jejich soupeř z Olešnice má i přes prohru o tři body více a nachází se na čtvrtém místě tabulky.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Olešnice
Ondřej Husa: "Do zápasu jsme opět nastoupili v okleštěné sestavě, navíc v prvním poločase se nám zranili dva hráči, takže jsme je museli střídat. Zkraje druhého poločasu odstoupil pro zranění další hráč, a jelikož už jsme hráče na střídání neměli, tak jsme dohrávali v deseti. Suchdolu gratuluji k vítězství. Konečně se těšíme na odpočinek, přes zimu pořádně potrénujeme, seženeme, doufám, nějaké posily, a na jaře hurá na to."



Počet diváků: 120. Rozhodčí: Ovčáček Josef - BLAŽEK Vladislav, NOVOTNÝ Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
12. 11. 2021 00:40
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Pokud bude Olešnice kompletní tak vyhraje, pokud ne a budou bojovat tak uhrajou plychtu..

Tip experta: výhra domácích

My musíme a chceme vyhrát, i když Olešnice má dobrý tým. Výhra domácích.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích