0:1
(0:0)
57. J. Burda
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2021 16:30

7.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lomnice nad Lužnicí zvítězila v Ledenicích nejtěsnějším rozdílem


Branky


57. J. Burda
29

Ledenice vstoupily do uktání dobře, ale svoji převahu v úvodu zápasu nedokázaly využít. Po zlepšeném výkonu ve druhé půli tak dokázali jediný gól zápasu vstřelit hosté a odvážejí si všechny tři body a první vítězství v sezóně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli byly zpočátku lepší Ledenice, ale branku nedaly

V úvodu utkání byli lepším mužstvem domácí. Lomničtí se pouze bránili a nedokázali se nikdy dlouho udržet na míči. Ledenice se tak mohly dostat do vedení, ale jejich šanci zneškodnil výborně lomnický brankář Ondřej Vala.

 

Pak se hra začala vyrovnávat a střídaly se pasáže, kdy byli v tlaku domácí a kdy hostující hráči. Vyložené příležitosti už ale k vidění nebyly a do kabin se šlo za bezbrankového stavu.

Ve druhém dějství hrála lépe Lomnice a jediným gólem rozhodla o vítězství

Ve druhém poločase přišla Lomnice s daleko aktivnějším pojetím hry, čímž dokázala zatlačit domácí tým na jeho polovinu. V důsledku toho pak přišla první branka zápasu. V 57. minutě posunul Václav Melichar míč k Matěji Velichovi. Ten vystřelil a domící brankář dokázal míč pouze vyrazit. Toho využil nepokrytý Jan Burda a hlavičkou doklepnul míč do sítě - 0:1.

 

I poté byla Lomnice lepším týmem. V pojišťovací brance ale hostujícím hráčům dvakrát zabránilo břevno ledenické branky. Toho mohly využít domácí, ale ani jeden ze dvou přímých kopů z dobré vzdálenosti nedokázali přetavit ve vyrovnání.

 

Jiné příležitosti už zápas nenabídl. Lomnice se tak poprvé v sezóně raduje z vítězství, když v Ledenicích vyhrála 0:1.



Ohlasy k zápasu



TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí
Václav Nohava: "Do zápasu jsme nevstoupili dobře, vinou nedostatku pohybu jsme se spíše bránili a od gólu nás zachránil skvělým zákrokem Ondra Vala. Pak jsme hru vyrovnali a chvilkama jsme byli v tlaku my. Do druhé půle kluci vlítli v pohybu a s vyšším nasazením, drželi domácí na jejich polovině a výsledkem byl jediný gól utkání po naší pěkné akci. Do konce zápasu jsme ještě dvakrát trefili břevno, domácí měli dva trestné kopy, které nevyužili a my už jsme si konec zápasu poměrně v klidu pohlídali."



Sestavy


TJ Slavoj Ledenice
M. Cempírek [-] - F. Havrda [-] (70. T. Čouza [-] ) , L. Winkler [-] , P. Volák [-] , M. Kadlec [-] (57. J. Kubec [-] ) , V. Svoboda [-] , J. Fencl [-] , J. Princl [-] (46. O. Švarc [-] ) , J. Čermák [-] (82. M. Kožant [-] ) , A. Stránský [-] , M. Dudáček [-]

TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí
O. Vala [-] - D. Nosek [-] , J. Burda [-] , M. Šachl [-] , M. Velich [-] (78. D. Fiktus [-] ) , T. Vačkář [-] , V. Melichar [-] (90. D. Bartoš [-] ) , J. Burda [-] , V. Strouha [-] (83. M. Špale [-] ) , V. Kaštánek [-] , T. Kabele [-]

ŽK: 65. M. Dudáček - 68. M. Velich , 90. V. Melichar .
Hráči zápasu: J. Fencl - O. Vala .
Počet diváků: 86. Rozhodčí: FILÍPEK Tomáš - MACHÁČEK David, FOŠUM Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip experta: remíza

Ledenice by doma měly vyhrát, ale pokud bude mít Lomnice plný kádr, tak by remízu mohla uhrát.

Tip: výhra hostů

Ledenice zatím nepřesvědčili a asi prohrají i doma.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Lomnice, jak jsme se mohli přesvědčit, nehraje špatný fotbal a řekl bych, že se zvedá. Jejich největším problémem je produktivita. Vždyť také již pátý zápas vyšli střelecky naprázdno. Ledenice doma budou chtít udělat všechno pro to, aby se vrátili na vítěznou vlnu. Můj tip je 1:1.

Tip: remíza

Oba dva tymy na tom nejsou nejlip proto volim remizu za stavu 1:1

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích