0:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2021 16:30

7.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebětice udržely stoprocentní bilanci i v Kardašově Řečici


Branky


29

Do Kardašovy Řečice přijely dosud stále stoprocentní Třebětice. Ty navíc do utkání vstoupily velice dobře a rychle si vypracovaly dvougólový náskok. Ten se jim do konce utkání podařilo ještě zdvojnásobit. Po sedmém kole tak Třebětice zůstávají v čele tabulky jako poslední tým bez ztráty bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté z Třebětic rozhodli o vítězství během první půle

V úvodním dějství utkání v Kardašově Řečici byli jasně lepší hosté z Třebětic. Domácím vázla kombinace, nedokázali si přesně přihrát, a tak se k balonu dostávali hosté. Ti si s ním věděli rady lépe, což ukázali již ve 3. minutě zápasu. Domácího gólmana Houdka dokázal překonat Václav Pokorný - 0:1.

 

To ale ze strany hostů rozhodně nebylo všechno. Stále byli aktivnějším týmem, byli důraznější v soubojích a domácí fotbalisté jim v intenzitě hry vůbec nestačili. To vyústilo ve druhou branku hostů ve 12. minutě zápasu, kdy se prosadil třebětický kapitán Vojtěch Habr - 0:2.

 

Poté se hra trochu srovnala a nějaké příležitosti si vypracovali i domácí. Ve 33. minutě přišel velice důležitý okamžik utkání. Domácí útočník směřoval sám na brankáře Třebětic Pavla Urbánka. Oba hráči se srazili a rozhodčí vyhodnotil situaci jako nedovolený zákrok domácího útočníka. To se hrubě nelíbilo domácí lavičce, která se naopak dožadovala přímého kopu a vyloučení brankáře hostí.

 

Tato situace znovu utlumila útočné choutky domácího týmu a otěže znovu převzali hosté. Ještě před koncem první půle dokázali herní převahu zužitkovat ve třetí branku. Ve 41. minutě se o ní postaral David Kelbler - 0:3.

 

Do kabin se tak šlo za jasného vedení hostů z Třebětic a o vítězi utkání bylo prakticky rozhodnuto.

Druhý poločas přinesl ještě jeden gól do domácí sítě

Domácí drželi ve druhé půli více míč na kopačkách, ale k příležitostem to nevedlo. Hosté byli nebezpečnější i ve druhém poločase, ale již se nikam nehnali a v klidu udržovali svůj nabitý náskok. Nakonec se jim podařilo ho ještě zvýšit chvíli před koncem zápasu. V 83. minutě skóroval Petr Švarc a uzavřel tak skóre na konečných 0:4.

 

Třebětičtí tak po zaváhání Neplachova proti Českým Velenicím zůstávají už posledním týmem, který neztratil v soutěži ani jeden bod, a samozřejmě si užívají první místo v tabulce.



Ohlasy k zápasu


FK Kardašova Řečice 1922
Roman Kačur: "V utkání jsme byli horším týmem. Nestíhali jsme hostům především důrazem v osobních soubojích. A naše snaha o kombinaci byla naprosto marná. Navíc se nám nevydařil začátek utkání. Ve dvanácté minutě jsme prohrávali 2:0, což je s takovým soupeřem samozřejmě velký problém. Zlomový okamžik přišel ve 33. minutě utkání. Hostující brankář mimo pokutové území sestřelil našeho útočníka. Místo jasné červené karty, byl ovšem pomezním Melzochem signalizován útočný faul, který pak nepochopitelně potvrdil i hlavní arbitr Bartůněk. Festival jejich absurdních rozhodnutí pak pokračoval prakticky po celé utkání. Vůbec, dosavadní výkony rozhodčích jsou pro mě asi největším zklamáním soutěže. Nicméně hosté byli v utkání lepší a zvítězili zaslouženě. Především kapitán Habr podal výborný výkon a spolu s Pavlem Bastlem byli rozdílovými hráči. My musíme hru zrychlit a zpřesnit. Jedině tak budeme mít šanci uspět v dalším těžkém utkání, které nás čeká ve Studené."

FK Sokol Třebětice
Marek Černoch: "Vyšel nám vstup do utkání, byli jsme hodně aktivní. Vydařený byl z našeho pohledu vlastně celý první poločas a víceméně rozhodl o osudu zápasu. Druhé dějství měli více míč na kopačkách domácí. My hráli to, co jsme potřebovali, soupeře jsme po obrátce nepustili do jediné šance a naopak asi třikrát jsme šli sami na branku. Bohužel ani jednou to nevyšlo, ale čtvrtou branku jsme přece jen přidali."



Sestavy


FK Kardašova Řečice 1922
D. Houdek [-] - Z. Šergl [-] (82. T. Bačák [-] ) , M. Bílek [-] , J. Tajml [-] , V. Roubík [-] (80. D. Mikloš [-] ) , O. Madar [-] , J. Vosecký [-] (58. K. Janeček [-] ) , J. Madar [-] , F. Slavík [-] , J. Kovář [-] , V. Jánošík [-]

FK Sokol Třebětice
P. Urbánek [-] - P. Bastl [-] (82. J. Černý [-] ) , V. Havlík [-] , R. Tříletý [-] , M. Kelbler [-] (70. T. Přívětivý [-] ) , V. Pokorný [-] , D. Kelbler [-] (87. J. Dostál [-] ) , P. Kelbler [-] , P. Švarc [-] , V. Habr [-] , V. Bastl [-]

ŽK: 29. V. Jánošík , 33. J. Tajml , 90. J. Madar - 29. D. Kelbler , 88. V. Havlík .
Hráči zápasu: F. Slavík - V. Habr .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: BARTŮNĚK Pavel - SAIDL Radek, MELZOCH David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

Tip experta: remíza

Třebětice pod mým bývalým trenérem Černochem ještě neztratily a Kardaška má výsledky jako na houpačce, tak by mohla doma uhrát remízu.

Tip: výhra hostů

Hostům to tam padá a venku vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Kardašova Řečice je doma velice silná a myslím si, že hosté z Třebětic poprvé okusí hořkost porážky. Pokud se domácí sejdou v dobré sestavě, tak hosty přehrají a vyhrají nejtěsnějším rozdílem - 2:1.

Tip: výhra hostů

Trebetice maji dobry tym ktery slape.V tomto zapase padne hodne golu a hoste vyhrajou.2:5 je vysledek

Tip: výhra domácích