2:3
(0:1)
30. O. Černoch (p.)
70. D. Trmal
76. D. Trmal
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2021 16:30

6.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Suchdol opanoval těsně vypjaté derby proti Českým Velenicím


Branky


82. P. Bambule , 84. J. Martinec - 30. O. Černoch (p.) , 70. D. Trmal , 76. D. Trmal
30

Vitorazské derby mezi Českými Velenicemi a Suchdolem nad Lužnicí hrané v Nové Vsi nabídlo velice zajímavý fotbal. Nechyběly emoce, pokutové kopy, ani červená karta. Šťastnějším mužstvem byl po konci zápasu Suchdol, který si odváží tři body po výhře 3:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první polovině se do vedení dostal Suchdol

Derby Českých Velenic se Suchdolem si nenechalo ujít 300 diváků. Hrálo se v tempu a s vysokým nasazením na obou stranách. V první půli mělo domácí mužstvo několik příležitostí ke vstřelení gólu, které které ale neproměnilo.

 

A tak udeřilo na druhé straně. Rozhodčí odpískal pokutový kop pro Suchdol za ruku velenického hráče. Podle domácích velmi přísná penalta, kterou ale Ondřej Černoch k jejeich nelibosti ve 30. minutě proměnil a poslal hosty do vedení - 0:1.

 

Hosté v první půli orazítkovali ještě tyč branky Českých Velenic. A kontroverzní situace nastala před poločasem ve vápně Suchdola. Domácí se dožadovali pokutového kopu kvůli faulu na jejich hráče, ovšem rozhodčí penaltu neodpískal. Do kabin se tak šlo za stavu 0:1.

Druhá půlka nabídla intenzivní závěr zápasu

Do druhé půlky vstoupili aktivně opět domácí hráči a Suchdolské přehrávali. Vyrovnávací branka ale stále nepřicházela. Naopak v 70. minutě se opět prosadili hosté. Velkou chybu v rozehrávce, po které šli hosté do brejku, nadvakrtá potrestal Daniel Trmal, když dorazil svou střelu - 0:2.

 

Hned v 76. minutě už to bylo o tři góly. Další protiútok Suchdol opět využil zásluhou Daniela Trmala - 0:3.

 

Aby toho pro domácí nebylo málo, v 80 minutě uviděl druhou žlutou kartu za kritiku rozhodčího Michal Filip.

 

České Velenice se ale nevzdaly. V momentě, kdy už neměly co ztratit, zavřely soupeře na jeho polovině a dokonce dokázali duel zdramatizovat i vstřelenými góly. Nejprve se v 82. minutě trefil Pavel Bambule a hned o dvě minuty později snižoval na rozdíl jediného gólu Jan Martinec - 2:3.

 

Ale Velenice mohly skóre klidně i otočit na svou stranu. V hektickém závěru ještě domácí nastřelili tyč a břevno suchdolské brány. A v 88. minutě dostali tu největší příležitost k vyrovnání v podobě pokutového kopu. Ten ale nedokázali proměnit, když střelu skvěle zneškodnil hostující brankář Rácik.

 

Suchdol tak udržel těsné vedení až do konce zápasu a odváží si tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva České Velenice
Karel Macho: "Derby se Suchdolem je vždy prestižní utkání s pěknou diváckou návštěvou a řádným nábojem. Jinak tomu nebylo ani tentokrát. Hrál se pěkný fotbal před 300 diváky s nasazením obou týmů. V první půli jsme měli několik vyložených šancí, které jsme ovšem neproměnili. Je to stále stejná písnička. Suchdol dal branku z přísně nařízené penalty za nastřelenou ruku našeho hráče. Penalta se měla kopat i na konci poločasu na druhé straně. Zcela jasný faul na našeho hráče ovšem rozhodčí Ovčáček neviděl. Do druhé půlky jsme vstoupili aktivně a soupeře jsme přehrávali. Bohužel došlo k hrubé chybě na naší straně, kdy jsme vyslali do brejku soupeře. Náš brankář šanci vyrazil, bohužel soupeř dostal napodruhé míč za jeho záda. Chvíli na to opět z brejku dal Suchdol třetí branku. Navíc v 80. minutě šel po druhé žluté za kritiku rozhodčího ze hřiště Filip. Paradoxně jsme od té doby v deseti uzamkli soupeře na jeho polovině a během pěti minut jsme dvěma brankami zdramatizovali utkání. Navíc jsme nastřelili tyč a břevno suchdolské brány. V 88. minutě jsme měli možnost dokonat totální zvrat v utkání ve formě pokutového kopu. Bohužel penaltu jsme neproměnili, a tak jsme ztratili další tolik potřebné body. Bohužel pro nás nevyhrál lepší tým, protože kluci dnes předvedli výborný výkon. Pro mě je velkým zklamáním výkon hlavního arbitra, který utkání absolutně nezvládal a svými výroky rozpoutal značné emoce jak na hřišti, tak mezi diváky."




Sestavy


TJ Lokomotiva České Velenice
B. Maroušek [-] - P. Zemánek [-] , M. Filip [-] , R. Mikudim [-] , J. Mikl [-] (75. M. Jabůrek [-] ) , V. Samec [-] , P. Bambule [-] , K. Tranduy [-] , M. Srpek [-] , J. Martinec [-] , J. Šupák [-]

Sokol Suchdol nad Lužnicí
M. Rácik [-] - O. Černoch [-] , L. Kuchyňka [-] , D. Čáp [-] , J. Záruba [-] (90. J. Vaněk [-] ) , D. Trmal [-] (89. T. Koranda [-] ) , M. Heřman [-] (55. F. Měkuta [-] ) , M. Dunaj [-] , Š. Kubašta [-] (66. K. Trmal [-] ) , R. Arenberger [-] , T. Záruba [-]

ŽK: 21. V. Samec , 36. J. Mikl , 37. M. Filip , 63. J. Martinec , 77. M. Jabůrek - 17. T. Záruba , 72. O. Černoch , 87. M. Rácik . ČK: 80. M. Filip .
Hráči zápasu: P. Bambule - D. Trmal .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: Ovčáček Josef - ŠVEC Hynek, KOŘÍNEK Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

Tip experta: výhra hostů

Na Českých Velenicích leží asi pořádná deka a Suchdol si tak odveze těsnou výhru.

Tip: výhra hostů

Tady na domácích leží deka, hosté vyhrají i když je to derby.

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Letos trápící se Velenice jsou zatím bez výhry a myslím, že tomu i nadále. Suchdol je velmi obtížný soupeř, jeden nejlepších v soutěži. Navíc Velenice hrají v azylu. Tipuji 0:2.