Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2021 16:30

6.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: V Nové Bystřici bylo k vidění 11 branek, z výhry se raduje Olešnice


Branky


2. J. Janoušek , 16. J. Janoušek , 54. R. Schramhauser , 72. D. Frühauf (p.) - 21. S. Drtina , 29. P. Raab , 37. O. Husa , 69. R. Horelica , 80. L. Lenk (p.) , 90. S. Drtina , 90. S. Drtina
30

Do Nové Bystřice přijela Olešnice a k vidění byl nesmírně zajímavý zápas. Padlo jedenáct branek, na obou stranách byla k vidění penalta a oba týmy si odnesly i po jedné červené kartě. Z vítězství se nakonec radovala Olešnice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli vedli domácí o dva góly, ale hosté stihli skóre otočit

Začátek zápasu vyšel mnohem lépe domácí Nové Bystřici. Již ve 2. minutě se hlavičkou prosadil Jakub Janoušek a domácí dak vedli 1:0.

 

Stejný hráč se prosadil znovu i v 16. minutě. Tentokrát Jakub Janoušek uplatnil důraz v pokutovém území a dostal míč do sítě - 2:0.

 

Olešnice se z nepříznivého vývoje zvládla rychle oklepat. Po závaru ve vápně domácích ve 21. minutě, kdy Horelica přihrával na Husu, který napálil pouze brankáře, snížil dorážkou Stanislav Drtina - 2:1.

 

Ve 29. minutě bylo už skóre srovnané. Patrik Raab vystavní střelou z hranice vápna překonal domácího brankáře - 2:2.

 

V tuto chvíli byli na koni hosté a domácí začali ztrácet koncentraci. To vyústilo v ještě jeden gól Olešnice. Obrat skóre dokončil ve 37. minutě Ondřej Husa, který se prosadil svým důrazem po standardní situaci Patrika Raaba.

Nová Bystřice ve druhé půlce dvakrát vyrovnala, ale na body to nakonec nestačilo

Do druhé půle vstoupila opět lépe domácí Nová Bystřice. Úvodních 20 minut po změně stran byla rozhodně lepším týmem. Díky tomu dokázala i vyrovnat skóre utkání. V 54. minutě Radek Schramhauser hlavou vyrovnal na 3:3.

 

Domácí si vypracovali další šance, kdy mohli strhnout vedení zpět na svou stranu. To se ale nepodařilo, když se neprosadil několikrát například Petr Bobál. A toho využili zase hosté. Jednu brejkovou situaci vyřešil v 69. minutě krásným gólem zpoza vápna Radim Horelica - 3:4.

 

Domácí ale znovu zabojovali a dokázali opět srovnat skóre. Jeden z olešnických obránců zahrál ve vápně rukou a rozhodčí nařídil pokutový kop. Ten proměnil v 72. minutě David Frühauf a srovnal na 4:4. Sám ale hned po vstřelení branky musel vystřídat kvůli zranění.

 

Srovnané skóre platilo do 80. minuty. V rozkouskovaném závěru dostali výhodu penalty po faulu na Chrástku naopak hosté. Kapitán Olešnice Lukáš Lenk ji bezbečně proměnil a jeho tým zase vedl - 4:5.

 

Poté došlo v 86. minutě k potyčce mezi domácím Filipem Kapiasem a hostujícím Martinem Koktavým, kterou oba aktéři odnesli červenou kartou.

 

V úplném závěru pak ještě vyslal dvě krásné střely na domácí branku Stanislav Drtina (v 90. a 90+2. minutě), čímž jednak zkompletoval svůj hattrick a druhak uzavřel skóre na konečných 4:7 pro hosty z Olešnice.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Nová Bystřice
Aleš Benkovský: "Do utkání jsme vstoupili dobře, po 15 minutách jsme vedli 2:0. Hosté po závaru snížili, aby chvilku potom Patrik Raab srovnal. Začali jsme víc diskutovat se soupeřem, s rozhodčím, mezi sebou. Poločas jsme dohráli nekoncentrovaní a ztratili jsme ho po standardce a důrazu Ondry Husy. V kabině byla bouřka, něco jsme si vyříkali a 20 minut po změně stran nám jednoznačně patřilo. Zmáčkli jsme Olešnici, Radek Schramhauser hlavou vyrovnal, další čisté šance spálil hlavně Petr Bobál. Jak to bývá, hosté z ojedinělého brejku udeřili. Ještě jednou se nám podařilo vyrovnat, když z penalty vyrovnal David Frühauf. Hned po gólu musel odstoupit pro zranění. V rozkouskovaném závěru, kdy už se víc diskutovalo, než hrálo, dostali hosté výhodu penalty, kterou Lenk bezpečně proměnil. Vyhrocený závěr vygradoval oboustranným vyloučením. Dvě nádherné střely Standy Drtiny stanovily konečný výsledek. Hostům tam padly neskutečné střely, gratulujeme k bodům. Do atraktivního duelu bohužel svým výkonem nezapadli páni rozhodčí, ze zápasu udělali totální bramboračku na obě dvě strany, až jsme s klukama z Olešnice jen kroutili hlavou a hádal se asi každý s každým. Mrzí nás, že jsme přišli o další tři zraněné klíčové hráče a naše situace už je kritická. Teď vůbec nevím s kým pojedeme k dalšímu zapasu."

TJ Sokol Olešnice
Ondřej Husa: "K zápasu jsme přijeli opět v okleštěné sestavě, chybělo nám hodně hráčů, buďto kvůli zranění nebo pracovním povinnostem. Do branky zaskočil hráč Koktavý, čehož chtěli domácí využít a pálili ze všech možných pozic. Jinak to byl zápas jak na houpačce, brzo jsme prohrávali 2:0, do poločasu jsme ale otočili na 2:3. Když už jsme mysleli, že se hra uklidní, tak na nás Bystřice vlétla a srovnala skóre. Naštěstí nám tam pak padlo, do čeho jsme kopli a zápas jsme vyhráli. Zejména poslední dvě branky Stena Drtiny byly výstavní. Nikdy to moc nedělám, ale musím uznat, že rozhodčí z toho udělal na obě strany celkem slušný guláš, díky čemuž byla hra vyhecovaná a nervózní. Na konci padly i dvě červené karty. Ke konci nastoupil i skončivší veterán Fiala, který se také mohl zapsat mezi střelce, ale gólman jeho pokus vychytal. Moc mu děkujeme, že nás nenechal ve štychu!"



Sestavy


TJ Jiskra Nová Bystřice
P. Podolský [-] - J. Havel [-] , J. Kubeš [-] (76. M. Feytl [-] ) , F. Kapias [-] , R. Schramhauser [-] , J. Schramhauser [-] , J. Kaiseršot [-] , J. Janoušek [-] , A. Benkovský [-] , P. Bobál [-] , D. Frühauf [-] (74. T. Kratochvíl [-] )

TJ Sokol Olešnice
M. Koktavý [-] - R. Chrástka [-] , L. Lenk [-] , P. Lavička [-] , O. Husa [-] , F. Šafránek [-] , S. Drtina [-] , R. Horelica [-] , P. Raab [-] , P. Volf [-] (88. P. Fiala [-] ) , M. Lust [-]

ŽK: 36. A. Benkovský , 67. R. Schramhauser , 72. D. Frühauf - 28. R. Horelica , 77. P. Raab , 80. L. Lenk . ČK: 86. F. Kapias - 86. M. Koktavý .
Hráči zápasu: J. Janoušek - S. Drtina .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Hladík Pavel - KŘÍŽEK Danek, BARTYZAL Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tady tipuji těsné vítězství domácích, kteří mají zkušený tým.

Tip: remíza

Tinu remízu, bude záležet na přístupu hostů.

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Utkání dvou velmi vyrovnaných týmů skončí remízou. Domácí budou mít výhodu domácího prostředí a zlepšujících se výsledků, ale Olešnice bude chtít navázat na poslední povedené domácí utkání ze Studenou. Tipuji 2:2.