Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

3.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Cheznovice jsou stále bez obdržené branky


Branky


0

Cheznovická mašina je stále bez inkasovaného gólu, jejich útočnou sílu navíc ve třetím kole tvrdě pocítilo mužstvo Přívětic. Aleš Tráva s nulou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

  fccheznovice96.wz.cz: Cheznovice vlétly do zápasu jako uragán a už v 5.minutě poslal svůj tým do vedení Vaník. Když se o chvilku později trefil Mraček a ve 22.minutě Hlvička, bylo prakticky o dělbě bodů rozhodnuto.(pol 0:3) Po změně stran byli cheznovičtí dále při chuti a přidali ještě čtyři zásahy na konečných 0:7. Cheznovice tak prodloužily vítěznou sérii a stále drži první místo v tabulce. Navic stále bez obdrženého gólu. 

 

Domácí mužstvo chtělo zatím suveréní Cheznovice potrápit a mělo k tomu velmi blízko. Ve 4. minutě se do pokutového území rval domácí hráč, který byl zastaven ostrým zákrokem, na hřišti se strhla menší mela a domácí se dožadovali pokutového kopu. Domácí hráč Roman Nový za protesty vysloužil žlutou kartu. Za minutu na to dlouhý centr prodlužoval Karel Hlavička, balon si našel Rostislav Vaník a poslal Cheznovice do vedení. Ve 13. minutě už to bylo pro hosty ještě veselejší na 2:0 zvyšoval cheznovický "špílmachr" Jaroslav Mraček a ve 22. minutě na rozdíl tří branek navýšil nejlepší střelec soutěže Karel Hlavička.

 

Ve druhé půli byl obraz hry pořád stejný, hosté drželi balon, vypracovávali si šance a stříleli góly. Svůj druhý gól v zápase si připsal Vaník a také Hlavička. Po jedné brance dále přidal Patrik Hozák a Miroslav Sommr. Počet vstřelených branek se tak zastavil na čísle 7. Cheznovice tak zakončily utkání opět s nulou na kontě a připisují si další tři body do tabulky.



Ohlasy k zápasu


Sokol Přívětice
Jaromír Zavoral: Soupeř byl jasně lepší, hráli dobře. My jsme jedině mohli ve třetí minutě kopat penaltu, ale rozhodčí to nezapískal. Takže se to začlo na hřišti dohadovat a oni to nakopli a dali nám góla. Takže místo toho abychom vedli my 1:0, tak jsme ve třetí minutě 1:0 prohrávali. Tím to začalo a pak už to šlo. Pak už jsme šance neměli, oni mají opravdu dobrej tým. Mraček hrál 10 let divizi to je prostě znát. Roman Nový, právě první žlutou dostal za řeči, kvůli tý penaltě a pak udělal faul, takže červená asi zasloužená. Bohužel nám zase chyběl nejlepší hráč Šístek, kterej přijel zas na posledních deset minut. Nestíhá to kvůli práci, bohužel měl teď nějaký špatný směny. Pak když jsme hráli v deseti tak soupeř už i přestal hrát, takže kdyby chtěli tak nám daj asi deset. Bylo to prostě hrozný, oni jasně lepší, my jsme byli špatný. Každý týden není posvícení. Příští zápas hrajeme v Holoubkově a tam asi bude to samé. (smích) Holoubkov taky trochu jinde, oni měli už loni ambice postoupit, akorát měli chvíli výpadky. Akorát nějak sem nepochopil jak to mají ty Cheznovice s Dobřívem, jsou prý nějaká jejich farma, to je taky nějaký podivný.

FC Cheznovice 96
Karel Hlavička: Soupeř působil od začátku rezignovaně, ve všem byli druzí. Na rozdíl od předešlých zápasů jsme hráli i druhý poločas a mohlo to skončit ještě větším rozdílem.



Sestavy


Sokol Přívětice
P. Spěváček [-] - R. Nový [-] , M. Mareš [-] , T. Karfiol [-] , L. Pešek [-] , P. Turek [-] , R. Beneš [-] (80. M. Šístek [-] ) , J. Průcha [-] , J. Šístek [-] , M. Kořínek [-] , D. Krč [-] (46. T. Judl [-] )

FC Cheznovice 96
A. Tráva [-] - J. Mraček [-] , P. Mráček [-] , M. Sommr [-] , J. Fast [-] - R. Vaník [-] , M. Lang [-] , J. Frühauf [-] , V. Soyma [-] (71. J. Moulis [-] ) - J. Lang [-] (27. P. Hozák [-] ) , K. Hlavička [-]

ŽK: 4. R. Nový , 37. L. Pešek - 44. P. Mráček . ČK: 60. R. Nový .
Hráči zápasu: R. Vaník .
Místo: Přívětice. Počet diváků: 55. Rozhodčí: KODÝTEK Václav - TUREK Miloslav (N), PTÁČEK Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.