Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2021 12:30

8.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Malše Roudné vyhrála ve Chvalšinách


14

Rezerva Malše Roudné potvrdila formu a veze tři body z Chvalšin. Tato výhra ji posunula na první místo tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým vedl, ale do konce poločasu vyrovnal Wohlgemuth

Chvalšiny začaly výbrně a už po osmi minutách se v závaru před brankou prosadil Pavel Postl 1:0. Domácí tým měl další šance, ale neproměnil. Hostujicí tým však nebyl pozadu, ale jeho šance na vyrovnání likvidoval mladý Kamenský. Toho překonal v prvním poločase pouze Lukáš Wohlgemuth po hezké akci na jeden dotek 1:1.

Druhý poločas patřil hostím

Začátek druhého poločasu rozhodl utkání. Ihned po nástupu z kabin se trefil Artut Goretki a domácí tým to položilo 1:2. Další branka přišla z kopačky Ladislava Nekvindy a po něm se trefil Filip Pazourek. Pavel Postl z rohu snížil na 2:4, ale poslední slovo měl Artem Parakhnenko 2:5. Domácí tým tak je na posledním místě tabulky. Rezerva Malše Roudné je naopak první. 

 


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Chvalšiny
Michal Postl (kapitán): Přijel k nám velmi kvalitní mladý tým mající za sebou dobré výkony i výsledky, a přestože jsme se snažili vzdorovat, seč nám síly stačily, hosté po zásluze vyhráli a výsledek odpovídá dění na trávníku. Hosté mají nejen fotbalovou kvalitu, ale jsou i perfektně fyzicky připravení, běhaví a bojovní. My jsme se snažili dobře bránit a chodit do protiútoků. Hosté měli herní převahu a my jsme převážně běhali bez míče, což bylo vyčerpávající. Přesto se nám v úvodní pasáži, kdy jsme se dostali do několika šancí, podařilo vstřelit úvodní branku, když Pavel Postl po zemi po závaru ve vápně hostí uklidil míč na zadní tyč. Zbytek poločasu se odehrával v režii hostů, kteří měli tlak i šance, které výborně likvidoval náš mladý gólman M. Kamenský. Po jedné velmi podařené akci, kdy si hosté vyměnili míč na jeden dotek, dokázali vyrovnat. Bohužel jsme hned z první akce po začátku druhého poločasu obdrželi další branku a měl jsem pocit, že to již jsme proti silnému soupeři ztratili víru v možný úspěch. Pak bylo patrné, jak nám docházejí síly a naopak nepolevující soupeř průběžně občerstvovaný střídajícími hráči na hřišti dominoval. Hosté vstřelili další dvě branky a vedli již 1:4. Sice jsme skóre ještě kosmeticky upravili, kdy se podruhé v zápase prosadil Pavel Postl, tentokrát hlavou po rohovém kopu, ale hosté dali poté výsledku konečnou podobu na 2:5. Hostům gratuluji k zaslouženému vítězství. Byl to střet týmu hostí, kde dominuje mládí s fotbalovou kvalitou, hráči hostí pravidelně trénují ve velkém počtu a mají herní koncepci i kvalitu, na které stále pracují. Naproti tomu my máme problém se na zápas vůbec sejít, hrají jak kluci, kterým je 15 let, tak ti, kterým je čtyřicet, ale hlavně se nescházíme v dostatečném počtu na tréninky a těžko se samo něco zlepší. I přes prohru a obdržených pět branek pochválím našeho mladého brankáře M. Kamenského, který se zlepšuje, v několika situacích nás podržel a je příslibem pro budoucnost, pochvalu zaslouží také brácha Pavel, který nejenže dal silnému soupeři dva góly, ale přestože bydlí a pracuje již několik let v Praze, stále nám, pokud může, jezdí na zápasy pomáhat.

TJ Malše Roudné B
Jiří Hošna (hráč): Tři body si vezeme domu, to je hlavní. Musím vyzdvihnout výkon Chvalšin v první půli kdy jezdili a nedali nám nic zadarmo. V druhé půli jsme byli již lepším týmem a vytvořili si dostatek šancí na to, abychom si 3 body odvezli.



Sestavy


TJ Sokol Chvalšiny
M. Kamenský [-] - M. Kravets [-] , V. Decarli [-] (69. J. Klíma [-] ) , R. Kaprál [-] (90. J. Dušek [-] ) , P. Zwifelhofer [-] (76. K. Kotlár [-] ) , L. Fučík [-] , P. Postl [-] , P. Sluka [-] , M. Postl [-] , J. Fic [-] , D. Lamač [-]

TJ Malše Roudné B
Š. Hošna [-] - R. Bilas [-] , A. Goretki [-] , D. Zíka [-] , L. Nekvinda [-] (73. J. Hošna [-] ) , D. Hrouda [-] , L. Wohlgemuth [-] , J. Tomášek [-] (87. R. Jinšík [-] ) , F. Pazourek [-] , P. Trnka [-] (30. A. Parakhnenko [-] ) , A. Stankay [-] (51. P. Červený [-] )

ŽK: 60. P. Sluka - 44. L. Nekvinda , 49. D. Hrouda .
Hráči zápasu: M. Kamenský , P. Postl - F. Pazourek , A. Parakhnenko .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: RYKLÍK Filip - ČERNÝ Jan, KEMÉNY Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Miroslav Turek

Expert: Přemysl Kukačka
Tip experta: výhra hostů

Hosté mají dobrou formu poslední zápasy.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů