Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

7.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mirošov přehrál Rakovou


Branky


0

Mirošov si v dalším zajímavém zápase tohoto kola poradil 4:0 s Rakovou. Ač se skóre zápasu napovídá o tom, že utkání bylo jednoznačné, opak je pravdou. Raková má v letošní sezóně velmi dobrou formu a dobrý fotbal předváděla i na půdě Mirošova. Domácí však prokázali kvalitu a v závěru utkání, když hostům došli síly, udeřili hned třikrát a utkání rozhodli. Dvě branky na konci utkání vstřelil Jan Šimonovský.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FC Mirošov
Zdeněk Bezděk: Soupeř v první půlce dobrej, hra vyrovnaná, proměnili jsme šanci, dali jsme na 1:0. Jim pak v druhý půlce odešla záloha. Výsledek vypadá možná jednoznačně, ale neodpovídá průběhu zápasu, opravdu jsme do tý penalty trápili. Nebyli jsme schopný je překonat, něco vymyslet, gólman jejich byl dobrej, vychytal spoustu věcí. Šimonovský Jan - Dva góly dal, penalta na něj byla a na poslední nahrál, takže jednoznačně nejlepší hráč. Není vůbec o čem hovořit. Příště doma Těškov - nevyzpytatelný soupeř, můžeme ho porazit 8:1, stejně jako můžeme prohrát 1:0, tam nikdy nevim jak to dopadne, ani u nás, ani u nich. Takovej soupeř pro nás trošičku zakletej. Raková přijela, chtěla hrát fotbal, šikovný klucí, relativně mladý, to nám vyhovuje, ale když potom přijede někdo kdo to hraje jenom na brejky, tam zpátky, to je horší.




Sestavy


FC Mirošov
T. Beránek [-] - L. Starinský [-] (75. M. Bernard [-] ) , J. Križánek [-] , J. Šimonovský [-] , L. Martinec [-] (46. P. Beránek [-] ) , D. Šimonovský [-] , R. Štverák [-] , Z. Špetka [-] , P. Bezděk [-] (63. J. Shorný [-] ) , V. Šmatlák [-] , J. Jurina [-] (50. P. Skala [-] )

TJ Sokol Raková B
P. Šístek [-] - L. Bůcha [-] , F. Bůcha [-] , J. Šilhánek [-] , M. Pelc [-] , R. Harnoch [-] , V. Běhounek [-] , J. Štincík [-] (79. J. Blažek [-] ) , J. Šavel [-] , J. Nolč [-] , D. Balík [-]

ŽK: 39. J. Jurina - 71. J. Nolč , 76. J. Šavel .
Hráči zápasu: J. Šimonovský .
Místo: Mirošov. Počet diváků: 50. Rozhodčí: NOVÁK František - SÝKORA Vlastimil (N), JANDA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.