3:1
(0:1)
7. J. Šebelka (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2021 17:00

2.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dříteň doma porazila Zlatou Korunu


Branky


18

Dříteňn přivítala doma Zlatou Korunu. Té se první kolo vydařilo, ale tentokrát narazila a neveze ani bod. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zlatá Koruna šla brzo do vedení

Zápas začal lépe pro Zlatou Korunu, která dostala už po sedmi minutách výhodu pokutového kopu. S tím si poradil Jan Šebelka a dostal hosty do vedení 0:1. Zlatá Koruna byla nadále lepší, ale v cestě jí stál výborně chytající Martin Lébl, který už nic za svá záda nepustil. 

Tomáš Kovařík otočil stav zápasu, pojistku přidal Lukáš Koudelka

Domácí tým v druhém poločase zabral a odměnou mu byla vyrovnávající branka Tomáše Kovaříka 1:1. Zlatá Koruna nadále pálila šance a domácí tým ji potrestal. Deset minut před koncem se trefil nádherně z přímého kopu Tomáš Kovařík 2:1 a pojistku přidal Lukáš Koudelka 3:1. Zlatá Koruna dojela na neproměňování šancí a brankáře domácích Martina Lébla. V poli táhl domácí navrátilec ze zahraničí Tomáš Kovařík. 



Ohlasy k zápasu


TJ Dříteň
Miloš Pojer (kapitán): Zápas pro nás nezačal vůbec dobře. Už v 7 minutě jsme prohrávali 0:1 kvůli penaltě. Soupeř nás v první půli přehrával, ale tlak jsme přečkali a poločas skončil 0:1. V kabině jsme si řekli, že musíme vyrovnat jestli chceme o něco hrát a to se nám už ve 48 minutě povedlo po gólu Tomáše Kovaříka. Soupeř měl ještě několik šancí, když třeba trefil břevno, ale gól jsme jim už dát nedovolili. Naopak se v 80 minutě krásným gólem z přimého kopu trefil opět Tomáš Kovařík a v 86 minutě zvýšil na konečných 3:1 Lukáš Koudelka a konečně jsme po dlouhé době získali 3 body a před domácím publikem, proti velmi kvalitnímu soupeři. Všichni zápas odmakali a hodně nás podržel golman Martin Lébl.

SK Zlatá Koruna
Martin Štěpánek (hráč): "Klasický zápas BLBEC - kdybychom hráli do neděle, tak domácí neporazíme...my hráli fotbal a oni dávali góly :-) Tolik střel ani vyložených šancí, co jsme měli, si už dlouho nepamatuji. Doufám, že jsme si smůlu vybrali a teď už nám to tam začne padat.



Sestavy


TJ Dříteň
M. Lébl [-] - S. Kubeš [-] (87. A. Zach [-] ) , J. Klimeš [-] , F. Šantora [-] (46. M. Kovařík [-] ) , T. Kovařík [-] (87. P. Kolafa [-] ) , P. Švejda [-] , J. Hromada [-] , T. Walter [-] (68. R. Petr [-] ) , M. Werner [-] (68. L. Koudelka [-] ) , M. Strapáč [-] , M. Pojer [-]

SK Zlatá Koruna
R. Schwarz [-] - B. Miletić [-] , T. Weinhard [-] , J. Zajíc [-] - J. Wagner [-] , F. Persán [-] , M. Rytíř [-] - D. Fuciman [-] , J. Sláma [-] , J. Šebelka [-] - J. Kajgr [-] (32. M. Babinský [-] )

ŽK: 64. M. Werner - 20. J. Šebelka , 67. F. Persán .
Hráči zápasu: M. Lébl , T. Kovařík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Petričák Daniel - MACHOVÁ Eliška, PILEČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Zatím to vypadá, že by se Dříteň po loňsku mohla nadechnout k lepším výsledkům, tady to ale stačit nebude. Zlatka naváže na první kolo a vyhraje.

Hráč, Fanoušek, Administrátor klubu, Zpravodaj, eSport - TJ Dříteň | Jihočeský | České Budějovice

Tip experta: výhra domácích

Zlatka má kvalitní mužstvo, posily jsou kvalitní. Mají jednu z nejlepších záloh v soutěži, ale věřím že vyhrajeme.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů