Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

7.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Volduchy vyhrály podruhé za sebou, porazily Kakejcov


0

Kakejcov měl výborný nástup do utkání, bohužel v úvodních patnácti minutách nedokázal ze své převahy nic vytěžit, navíc nedal penaltu a otěže zápasu tak převzaly Volduchy, které vstřelily tři branky. Obzvláště ta druhá stála za to! Hostům náramně vyšel signál ihned po rozehrávce, jeden z nejrychlejších hráčů v okrese, Martin Pašek následně neměl problém skŕovat. Volduchy tak vyhrály druhé utkání a v tabulce se zvedají, v dalším kole na ně čeká poslední Skomelno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fkvolduchy.wz.cz

Druhý skvělý výsledek v řadě se podařil béčku FK. Po výhře doma s Přívěticemi přivezlo důležité tři body i z Kakejcova. Nováček soutěže tahal od začátku za kratší konec a Volduchy vládly. Po půlhodině se prosadil střelec Zlatohlávek a poslal rezervu FK do vedení - 0:1! Tímto výsledkem skončil i první poločas. Hned po obrátce se podařilo Volduchám zásluhou Paška zvýšit a Volduchy vedly už 0:2! Hřebenáři kontrolovali vývoj utkání mířili za dalšími třemi body. Ty ještě podtrhl brankou v 89. minutě Zlatohlávek a zvýšil na konečných 0:3! Rezerva se tak prokousala během několika týdnů ze samého dna až do klidného středu tabulky!



Ohlasy k zápasu



TJ Volduchy B
Pavel Bron: Hrálo se na hodně hrbolatém trávníku, domácí mužstvo bylo ze začátku lepší a v 15. minutě nedalo penaltu, když to jejich hráč trefil do břevna, ale od tý doby jsme byli lepší, do poločasu jsme vedli 1:0 a ve druhý půli jsme hned po rozehrání dali na 2:0 a těsně před koncem na 3:0. První po centru z pravý strany hlavou, druhej Pašek, po rozehrání, nacvičenej signál a vyloženě to klaplo, on je výrazně rychlejší než ostatní hráči, takže nestačili zachytit jeho náběh, dostal přesnej pas do běhu, prošel přes obránce a gól. Ten poslední, tam Pernica prošel skrze celou obranu a dal to před prázdnou. Pašek, řekl bych u nás nejlepší hráč, výraznej na hřišti, on je to víceméně hráč áčka, takže nastupoval za béčko, dlouho před tím nehrál, takže se u nás chtěl rozehrát, ale výkonnostně je to hráč áčka. Příští zápas se Skomelnem, tak to snad musíme porazit, jelikož nás pak čeká série těžkých soupeřů, tam neočekáváme nějaké bodové vyjádření.



Sestavy


TJ Slávie Kakejcov
J. Šmolík [-] - R. Piml [-] , M. Fiala st. [-] , K. Masný [-] , R. Svitek [-] , L. Čada [-] (70. K. Darda [-] ) , M. Kirs [-] (46. K. Císař [-] ) , V. Sazima [-] , J. Lorenc [-] , J. Ludín [-] (78. V. Havlíček [-] ) , J. Majer [-]

TJ Volduchy B
J. Zatloukal [-] - J. Zeman [-] , P. Bron [-] , L. Straka [-] , R. Pernica [-] , M. Pašek [-] - F. Bron [-] , R. Hoblík [-] , J. Raizer [-] - M. Zlatohlávek [-] , P. Vaněček [-]

Hráči zápasu: M. Pašek .
Místo: Kakejcov. Rozhodčí: MÁLA Jan - MICHÁLEK Pavel (N), PLUNDRICH Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.