Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

9.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Rezerva Radnic zvítězila v Přívěticích, dva góly vstřelil Tomáš Buchanec


Branky


0

Fotbalisté Radnic si v devátém kole OP Rokycany připsali důležité tři body, když se jim podařilo zvítězit na hřišti Přívětic. Připsali si tak třetí vítězství v sezóně a s devíti body jim patří momentálně osmá příčka v tabulce, stejně bodů však mají i deváté Břasy, které jsou horší jen o skóre. V příštím kole Radnice přívatjí na svém hřišti poslední Kakejcov, který musí bezpodmínečně porazit. Přívětice naopak cestují do Mirošova, kde bude pro ně hodně těžké získat nějaké body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Smolná branka pro domácí

Zajímavá situace se odehrála před prvním gólem Radnic, v souboji o balón jasně fauloval radnický hráč, rozhodčí Mála však ku překvapení všech, odpískal standartní situaci právě ve prospěch Radnic. Následnou standartku pak hosté dokonale využili, na centr z levé strany si naskočil Aleš Fridrich a Radnice vedli 1:0. Opravdu smolný moment pro domácí Přívětice. Těm se však v závěru prvního poločasu podařilo přeci jen vyrovnat, po chybě hostujícího obránce, který doslova nechal vyniknout domácího útočníka Jaroslava Průchu byl stav utkání srovnaný. 

Tomáš Buchanec udeřil dvakrát během minuty

Nástup do druhého poločasu měli lepší hosté, kteří začali přehrávat domácí mužstvo hlavně ve středu hřiště. Byli jistější na balonu a více se tlačili do útoku. Po hodině hry se dočkali kýženého vedoucího gólu. Střela Petra Kočky se odrazila od tyče domácího brankáře přímo před Tomáše Buchance a ten velmi pohodlně skóroval. O několik málo okamžiků se střelec vedoucí branky Radnic prosadil znovu, tentokráte jeho střela zaplavala přímo do horního rohu branky a bylo vymalováno, 3:1. Radnická rezerva si tak z Přívětic odvezla všechny tři body a připsala si tak velmi důležité vítězství, naopak trápícím se Přívětícím už dýchá na záda mimo Kakejcova a Těškova, také Skomelno.



Ohlasy k zápasu


Sokol Přívětice
Jaromír Zavoral: My jsme zase hráli bez dlouhodobě zraněných hráčů, bylo nás přesně jedenáct a z toho byli čtyři hráči šestnáctiletý, soupeř navíc postavil dva hráče z áčka, Kocoura a Krče. První poločas byl 1:1, ale pak ve druhý půli oni dali během minuty dva góly, jeden po jasný naší chybě. Na to v jaký jsme byli sestavě tak ten výkon nebyl zase až tak hroznej. Ale přemýšlíme, jestli to má vůbec cenu, je to na zrušení, vážně uvažujeme nad tím to rozpustit. Protože, aby si tady ty čtyří starší hráči co chodí, dělali ostudu na starý kolena, tak to nemá cenu. Mladý kluky sice nějaký máme, ale bohužel tam není ta potřebná kvalita. Jsou sice hodně mladý, ale nevím jestli to překonáme, hlavně Karfiol a další, ti jsou zranění na dlouho dobu, kdo ví jestli na jaře budou hrát, další pak nestíhají kvůli práci, Šístek je nemocnej na průdušky, takže ten taky nebude. Jinak útočník Pešek dneska na stoperu asi nejlepší, je rychlej, takže ten to tam nějak odkopal.

TJ Sokol Radnice B
Daniel Buchanec: Zvládli jsme to dneska, sice málo lidí, s Áčkem byl nějakej problém, ale nakonec jsme to poskládali. Začínali jsme sice o desíti, jelikož jeden hráč nám přišel dýl, měli jsme dva uplně nový kluky, který vůbec nebyli, jinak jsme neměli nikoho na střídání. První poločas jsme měli víc ze hry, jim chyběly ty opory, Karfiol a kluci Šístkové, který tam tvoří hru, takže tam hráli mladý kluci. Vedli jsme 1:0, Fridrich hlavičkou, rozehrál se dobře, na to, že nechodí moc trénovat, tak se mi líbí. Pak po naší chybě, "neřízená střela", jsme jim to namazali a na 1:1 dvě minut před poločasem. Pak se do toho pustil brácha a bylo to. Tam Kočka trefil tyčku a brácha to tam jenom píchnul, ale druhej gól krásnej, tam vymetl šibenici, pak jsme dohrávali o desíti, zbytečná červená. První žlutá byla jasná, tam byl faul, to určitě, kluk kterej začíná, přemotivoanej, tam ale pak rozhodčí otočil faul, on se hádal a zakopl balon a rozhodčí vytáhl druhou žlutou. I když zase první gól, faul od našeho hráče u rohovýho praporku, rozhodčí to otočil, my jsme kopali přímák a gól na 1:0, takže to bylo hodně sporný, tam mi bylo mexickejch líto. Druhou půlku jsme se pak sklidnili, hráli jsme si to svý a soupeř byl slabší.



Sestavy


Sokol Přívětice
P. Spěváček [-] - R. Nový [-] , R. Ptáček [-] , L. Pešek [-] , P. Turek [-] , J. Kocman [-] , J. Průcha [-] , D. Šilpoch [-] , T. Judl [-] , M. Kořínek [-] , D. Dvořák [-]

TJ Sokol Radnice B
P. Ježek [-] - A. Fridrich [-] , J. Koželuh [-] (54. P. Sentenský [-] ) , V. Čekan [-] , J. Cozl [-] (36. M. Krč [-] ) , P. Kočka [-] (82. M. Kalouš [-] ) , L. Koffer [-] (84. P. Kabát [-] ) , J. Jonák [-] , T. Buchanec [-] , D. Buchanec [-] , M. Kroc [-]

ŽK: 60. P. Sentenský . ČK: 70. P. Sentenský .
Hráči zápasu: L. Pešek - T. Buchanec .
Místo: Přívětice. Počet diváků: 46. Rozhodčí: MÁLA Jan - TUREK Miloslav (N), BLAŽEK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.