Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2021 13:30

2.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Potupný debakl! Semice nasázely soupeři devět gólů


Branky


25

Mládí vpřed. Ale všeho s mírou. Prachatičtí poznali, že nápad složit tým z převážně velmi mladých hráčů v I.A prostě někdy může skončit tak, jako se to stalo v sobotu. Semice neměly slitování a soupeře sestřelily devíti brankami. Valach nasázel hattrick, ve středu zálohy zářil Zborník.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK Tatran Prachatice B
Josef Hopfinger (brankář): "Utkání začalo poměrně vyrovnaně a šance byly na obou stranách. Výsledek 0:3 v poločase byl pro nás krutý. Bohužel po gólu ve 46. minutě jsme se absolutně sesypali a skončilo to debaklem a velkou ostudou. Ukázalo se, že s dorostem se tahle soutěž hrát nedá, a ač jsou někteří kluci šikovní, potřebuji ještě čas, nebo se opřít o někoho zkušenějšího. Pokud se tým neposílí, těžko budeme konkurenceschopní."

FC AL-KO Semice
Marcel Nousek (trenér): Přijížděli jsme do Lažiště pouze s náhradním golmanem a polozraněným Holubem včetně mě na lavici. Věděli jsme, že Prachatice jsou hodně mladé mužstvo a budou chtít odčinit prohru z Vodňan v minulém kole. Zápas se mohl odvíjet jinak, kdyby soupeř proměnil první dvě šance z kraje zápasu. Nestalo se a po vstřelené první brance jsme se uklidnili a do poločasu vedli 0:3. V druhé půli už soupeř odešel a zdálo se, že i rezignoval a my jsme si s chutí zastříleli. Bohužel pro Prachatice to byla tak velká prohra, ale věřím, že jsou to pro ně velké zkušenosti a časem se vyhrají.



Sestavy


FK Tatran Prachatice B
J. Hopfinger [-] - T. Kovář [-] , M. Kotrch [-] (55. M. Babka [-] ) , K. Wagner [-] , D. Kuzma [-] , J. Svatoš [-] , M. Gramblička [-] , J. Linhart [-] (62. M. Trost [-] ) , D. Sedláček [-] (65. M. Vašura [-] ) , J. Fürbach [-] , J. Hrbek [-] (55. J. Hrbek [-] )

FC AL-KO Semice
J. Dvořáček [-] - L. Zborník [-] , P. Keclík [-] , L. Čedík [-] , D. Šourek [-] (81. L. Holub [-] ) , D. Buchtele [-] , M. Valach [-] (81. M. Nousek [-] ) , I. Antony [-] , J. Sádlo [-] , P. Hronek [-] , J. Keclík [-]

Hráči zápasu: L. Zborník , M. Valach .
Počet diváků: 42. Rozhodčí: Průchová Nikola - LEIŠ Filip, VEJČÍK Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Vedení klubu, Administrátor klubu - FC AL-KO Semice | Jihočeský | Písek

Tip: výhra hostů

Michal Špírek

Expert: Pavel Keclík
Tip experta: výhra hostů

V Prachaticích se nám daří a pokud se nemýlím, tak jsme odsud vždy odjížděli s nějakým bodovým ziskem. Věřím, že tomu tak bude i o víkendu a odvezeme všechny tři body, i přestože je těžké předvídat, kdo proti nám vyběhne. Koukal jsem, že je to hodně mladý tým, který je doplněný o zkušené hráče. Zkrátka do Prachatic jedeme pro výhru.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza