1:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

11.kolo, Plzeňský | Tachov | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tisová bere opět plný počet bodů, tentokrát ze hřiště v Damnově


Branky


0

Fotbalisté Tisové mají neskutečnou formu, po ztrátě bodů ve Studánce dokázali obrat o body Damnov a i nadále se drží s čelem tabulky. Zápas provázeli emoce a diváci tak mohli vidět i po jedné červené kartě na obou stranách. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté začali lépe, poločas skončil 0:2

Hosté už od začátku utkání ukazovali, kdo bude na hřišti lepším týmem. Hosté byli více na míči, kombinovali a kromě pár ojedinělých rohů a přímých kopů po zbytečných faulech hostů se domácí k příliš šancím nedostávali. Za to hosté si dokázali vytvářet šance. V té první útočník Vršecký shořel na brankáři Dietlovi, o chvíli později zas netrefil přesně míč Patrik Gabčo a jeho pokus se tak mezi tři tyče nevyšel. Ovšem v 15. minutě už za to vzal Viacheslav Pryvrattskyi napálil skákající míč a s pomocí teče dokázal uklidit míč za brankáře Dietla-0:1. Hostující tým vstřelený gól dokázal nabudit a hráli více kombinačně a předváděli pěknou hru. Ve 25. minutě po centru dokázal hlavičkou najít Vršecký Dmytra Sershena, který levou nohou uklidil míč k tyči a zvýšil tak na 0:2 pro Tisovou. Do poločasu se již příliš neudálo a hostující si v klidu udrželi vedení 0:2. 

Druhý poločas byl vyrovnanější, po jeho konci se ale radovali hosté

Do druhého poločasu naskočil lépe domácí celek. VElkou chybu dokázal vytvořit Michal Foltas, kdy po špatné nahrávce vypíchl míč domácí Šebor a utíkal sám na bránu, po vyběhnutí brankáře Haníka nakonec domácí hráč trefil jen pravou tyčku. V 59. minutě si hosté zavařili ještě o trochu více, když nadávky domácího hráče neustál kapitán hostů Vršecký a dostal červenou kartu za strčení do protihráče. Hosté tak museli nadále pokračovat v deseti. Po vyloučení se do další šance dostali domácí, kdy ránu z voleje vyslal Vácha, trefil břevno a s dorážející hlavičkou Jaroslava Janků neměl brankář Haník problém. Poté ale opět úřadoval hostující celek. Po krásné přihrávce Pryvrattskyiho běžel sám na brankáře Dmytro Fitsek a ten se nemýlil. 0:3. Chvíli poté mohl snížit Rabas, který se snažil střelou na zadní tyč obstřelit brankáře Haníka, ten ovšem vytáhl jeho střelu bravurním zákrokem na roh. Hosté se v deseti snažili udržet finální stav, což se jim nakonec nepovedlo. Po špatně odkopnutém rohu se k míči dostal Ondřej Šebor a z 25 metrů přízemní střelou propálil vše, co mu v cestě stálo-1:3. Do konce utkání už se toho příliš nestalo, za zmínku stojí jen druhá žlutá karta pro Jakuba Lancigra za strkání, který se tak předčasně poroučel do sprch. Hosté tak dokázali získat další body a zvítězili v Damnově 1:3.



Ohlasy k zápasu



TJ Zetor Tisová
Ohlasy-Tisová- Michal Foltas: Od začátku zápasu jsem si šly pro 3 body, což se nám ve 2. poločase zkomplikovalo , ale ustály jsme to a myslím že zaslouženě vyhrály.



Sestavy


TJ Sokol Damnov B
J. Dietl [-] - L. Rabas [-] , P. Vácha [-] , M. Thürmer [-] (45. J. Marcell [-] ) , J. Janků [-] , K. Duda [-] , O. Šebor [-] , M. Podsclan [-] , J. Novák [-] , J. Fuchs [-] (45. J. Lancígr [-] ) , P. Kopáček [-]

TJ Zetor Tisová
P. Haník [-] - D. Gabčo [-] , V. Koscelník [-] , T. Kozák [-] - D. Fitsek [-] , I. Balash [-] , V. Pryvrattskyi [-] - P. Gabčo [-] , D. Sershen [-] , M. Vršecký [-] - M. Foltas [-]

ŽK: 50. J. Lancígr - 81. P. Gabčo . ČK: 81. J. Lancígr - 59. M. Vršecký .
Místo: Damnov. Počet diváků: 20. Rozhodčí: LIGAČ Marek - DROZDA Martin (N), VELICH Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.