3:3
(1:1)
42. J. Suchan (p.)
49. M. Kubeš
51. M. Kubeš
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2021 10:30

9.kolo, ČFL A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Vyšehrad ztratil na hřišti PFA dvoubrankové vedení a utkání skončilo nerozhodně


Branky


45. L. Puchmertl , 59. Š. Kučera , 74. J. Michalec - 42. J. Suchan (p.) , 49. M. Kubeš , 51. M. Kubeš
12

Vyšehrad jel do Štěchovic k utkání s Povltavskou Fotbalovou Akademií v roli favorita, vedl o dvě branky, ale domácí se vzchopili a dokázali srovnat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vyrovnali těsně před pauzou

V první vážnější příležitosti se objevil domácí Lanc v 9. minutě, ale po přihrávce Volešáka přestřelil z jedenácti metrů branku hostů. Ve 12. minutě se po přihrávce Tvaroha prosadil Kubeš, ale branka mu nebyla uznána pro ofsajd. Ve 20. minutě centroval hostující Gerža, Kubeš vyslal střelu na zadní tyč, kterou brankář Vašák vyrazil a domácí obrana poté míč odkopla do bezpečí. V dalších pokusech hostů Opluštil branku přestřelil a Šanderovu ránu zblokoval na poslední chvíli stoper Puchmertl. Poté postupoval na vyšehradskou branku J. Pek, ale i díky skvělé defenzivní činnosti Šandery musel zakončovat z úhlu a brankář Šulc jeho střelu s přehledem chytil. Ve 42. minutě se hostující mladík Gerža prodral do vápna, kde ho fauloval Jakoboský a byl nařízen pokutový kop. Míč si vzal Jan Suchan a s přehledem proměnil, 0:1. Ve 45. minutě zahrával domácí Volešák přímý kop ze strany, poslal centr do vápna a Lukáš Puchmertl hlavou srovnal na 1:1.

Domácí smazali dvoubrankovou ztrátu

Ve 49. minutě došlo k závaru v domácím vápně, Drobílek centroval, Tvaroh zakončoval, míč ještě z branové čáry vykopl Kučera, ale k dorážce se dostal Matěj Kubeš a dostal míč do branky, 1:2. V 51. minutě centroval ze strany Topol, Drobílek vrátil míč před branku a Matěj Kubeš míč dorazil do odkryté branky, 1:3. Domácí se ale nevzdávali. V 55. minutě střílel z úhlu Pek a těsně minul branku. V 59. minutě se po rohovém kopu Volešáka prosadil hlavou domácí kapitán Štěpán Kučera a snížil na 2:3. V 62. minutě pálil po Drobílkově centru Suchan, ale Vašák jeho ránu vyrazil. V 74. minutě ztratili hosté míč při rozehrávce a domácí šli do rychlého brejku, Nehoda našel Volešáka, jehož přihrávku zužitkoval ve vyrovnávací trefu Jiří Michalec, 3:3. Po vyrovnání se hra zklidnila, ani jedno mužstvo nechtělo inkasovat, a tak skončilo utkání nerozhodně.

 

Zdroje: Web PFAWeb FC Slavoj Vyšehrad

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu


Povltavská Fotbalová Akademie
Michal Švejda - trenér: Vyšehrad byl silný na balonu, kombinačně výborný. Naštěstí jsme to v první půli nějak uhráli na 1:1, ale začátek toho druhého byl z naší strany hodně špatný. Musím hráčům poděkovat, že se za stavu 1:3 zvedli, bojovali, a dotáhli to k remíze. Po herní stránce byl Vyšehrad asi lepším týmem, ale my jsme dali do zápasu srdce, a přestože jsme udělali chyby, které nás stály inkasované branky, dokázali jsme i tak bodovat a jsme rádi za remízu.

FC Slavoj Vyšehrad
Ondřej Švejdík - asistent trenéra: Cítíme všichni z výsledku zklamání. Ale nejen z něj, i z předvedené hry a přístupu k utkání, ve kterém jsme inkasovali jednoduché góly. Je to o odpovědnosti při standardkách, které jsme vinou vlastní laxnosti nezvládli. Tenhle zápas jsme měli vyhrát, tím spíš, když jsme vedli ve druhé půli 3:1, a měli jsme to pak už v klidu dohrát. Namísto toho jsme za stavu 3:3 dohrávali ve frustraci. V určitých fázích jsme hráli tak, jak hrát nechceme: přihrávky musí mít úroveň a funkčnost, abychom pak mohli hrát jednoduše směrem dopředu. Soupeři patří respekt a uznání za jeho bojovnost, chuť a zaujetí do hry, což byly aspekty, které nám v jistých úsecích hry chyběly. Proto to takhle dopadlo. Každý z nás si musí sám říct, co dělá špatně, ne koukat na to, co ten druhý neudělal, jak by měl. Již v úterý nás čeká derby s Vltavínem, a bez toho zaujetí pro hru a větší vůle po vítězství to nepůjde. To by měly být základní aspekty našeho výkonu.



Sestavy


Povltavská Fotbalová Akademie
L. Vašák [-] - L. Puchmertl [-] , J. Pek [-] (59. O. Hodosi [-] ) , A. Lanc [-] (59. O. Pek [-] ) , P. Nehoda [-] , J. Michalec [-] (81. E. Tompte [-] ) , L. Novák [-] , Š. Kučera [-] , L. Volešák [-] (81. O. Bicenc [-] ) , J. Košata [-] (40. Š. Těžký [-] ) , L. Jakobovský [-]

FC Slavoj Vyšehrad
V. Šulc [-] - H. Gerža [-] (46. M. Vojta [-] ) , P. Tvaroh [-] , V. Šandera [-] , L. Hroník [-] (53. T. Matějíček [-] ) , D. Tokar [-] , M. Kubeš [-] , T. Topol [-] (86. J. Štěpánek [-] ) , F. Drobílek [-] , J. Suchan [-] , M. Opluštil [-]

ŽK: 55. J. Pek , 69. L. Puchmertl , 85. L. Novák - 68. T. Topol , 84. D. Tokar .
Hráči zápasu: Š. Kučera - M. Kubeš .
Počet diváků: 165. Rozhodčí: Rejžek Pavel - MATYŠ Jakub, KOTALÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů