4:2
(1:2)
21. L. Tůma
36. P. Duchoň (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2021 10:15

8.kolo, ČFL A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rakovník ve druhé půli otočil duel se Slavií Karlovy Vary


Branky


6. J. Červený , 56. J. Červený , 70. G. Nwachukwa , 87. . Na - 21. L. Tůma , 36. P. Duchoň (vl.)
9

Slavia Karlovy Vary v první půli otočila vedení Rakovníku, ale ve druhém poločase se stejný kousek povadl domácím a ti slaví důležité tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vary dvěma góly otočily poločas na svou stranu

Úvod byl plný nepřesností na obou stranách. V 6. minutě se domácí dostali k centru ze strany, na zadní tyči hlídkoval Jan Červený, brankář Chára míč podběhl a domácí hráč jej z první uklidil do prázné branky, 1:0. Hosté se snažili na obrženou branku zareagoval, ale jejich ofenzivní úmysly narušovaly nepřesnosti, stejně tak pokusy domácích o rychlé protiútoky. Ve 21. minutě zahrávali hosté roh, který domácí obrana odvrátila, ale červobílí zůstali u míče a předvedli rychlo kombinační akci na jejímž konci poslal míč z prostoru penalty do odkryté branky Ludvík Tůma, 1:1. Hned po rozehrávce se do obrovské příležitosti dostali domácí, ale Chára měl štěstí a neikasoval. Ve 36. minutě byli domácí pod velkým tlakem, po dvou úspešně ubráněných rozích hosté znovu získali míč a přízemní centr do vápna si za záda vlastního brankáře srazil Petr Duchoň, 1:2. Domácí opět mohli hned po rozehrávce skórovat, brankář hostů Chára výborně přečetl přihrávku za obranu, míč ale odehrál pouze k Červenému, který nedokázal z dálky trefit prázdnou branku. 

Obrat domácích

V 56. minutě se domácí prokombinovali přes celém hřiště, na přihrávku do vápna nedosáhl bránící hráč, Jan Červený udělal brankáři Chárovi kličku a pohodlně zavěsil, 2:2. Rakovničtí měli více ze hry a svého soupeře zatlačili. Do vápna létalo velké množství centrů. Jeden z nich Chára pouze vyboxoval s soupeři, který bez váhání vystřelil a za karlovarského brankáře musel na brankové čáře zasáhnout jeho spoluhráč. V 70. minutě utekl hostující obraně střídající Great Ikechukwu Nwachukwa a jeho prudké zakončení z úhlu gólman Chára neztlumil a míč se dostal až do sítě, 3:2. Nwachukwa byl na hřišti sotva pět minut, když střídal dvougólového Červeného. Hosté otevřeli hru a vrhli všechny síly do útoku, to se jim ale nevyplatilo v 87. minutě, kdy se Rakovník osvobodil dlouhým nákopem a Nbatche Mohamed Kysse Na Hajezy se dostal sám před Cháru a nezaváhal, 4:2. Domácí se tak radovali z první výhry v sezóně. 

 

Zdroj: Web FC Slavia Karlovy Vary

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu



FC Slavia Karlovy Vary
Marián Geňo - trenér: Naprosto zbytečná prohra, v první půli se nám podařilo otočit výsledek, byli jsme jasně lepší v mezihře, měli i šance na víc gólů. To samé začátek druhé půle, dobrý vstup, šance soupeře dorazit, místo toho nám soupeř z brejku vyrovnal, to kluky úplně rozhodilo. Roztáhli jsme hřiště a soupeř hrozil z brejků, toho jsme se chtěli vyvarovat, upozorňovali jsme na to ještě o půli. Když to shrnu, tak jsme se dnes nechali vybrejkovat.



Sestavy


SK Rakovník
R. Zach [-] - I. Ahmin [-] , . Na [-] , M. Rendla [-] , R. Hamouz [-] , P. Duchoň [-] (46. B. Traore [-] ) , J. Červený [-] (67. G. Nwachukwa [-] ) , . Ainca [-] , M. Hejda [-] (80. J. Novotný [-] ) , D. Hradecký [-] , S. Gbegbe [-] (46. . Do [-] )

FC Slavia Karlovy Vary
J. Chára [-] - J. Červený [-] , Š. Dubnička [-] , J. Hudec [-] (76. O. Shorný [-] ) , Y. Toure [-] (88. J. Prágr [-] ) , L. Tůma [-] , M. Debellis [-] (69. S. Farid [-] ) , V. Vyleta [-] , R. Vokáč [-] , M. Pěkný [-] , Z. Skala [-]

ŽK: 30. Y. Toure , 59. Z. Skala , 66. M. Pěkný , 90. J. Červený .
Hráči zápasu: J. Červený .
Počet diváků: 319. Rozhodčí: Mokrusch Tomáš - LAFEK David, ŠTEFAN Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích