1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2021 15:30

5.kolo, ČFL A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Jediná branka rozhodla o první výhře Hostouně, PFA odjíždí s prázdnou


Branky


10

Ubojovaná výhra, o které rozhodla jediná branka Hájka je pro domácí nesmírně důležitá. Zápas mnoho příležitostí nenabídl, ale radost domácích byla velká.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zranění domácího kapitána Trappa

Ve 4. minutě se ke střele dostal domácí Vlasák a jeho ránu zastavila tyč hostující branky. Už v 11. minutě přišel nešťastný okamžik pro zkušeného domácího kapitána Petra Trappa, který musel pro zranění střídat. Dlouho se hrálo bez šancí. Až po půlhodině hry zahrával hostující kapitán Kučera přímý kop ze zajímavé vzdálenosti, ale nastřelil pouze svého spoluhráče. Před koncem poločasu se do šance dostal domácí Hovorka, v jasné příležitosti se ale vyznamenal brankář Grégr a z dorážky ten samý hráč netrefil branku. 

Hájek zajistil domácím tři body

Mírnou převahu měli na úvod druhé půle domácí, ale jejich zakončení chyběla přesnost. V 60. minutě si odražený míč ve vápně našel Štěpán Hájek a hlavou poslal domácí do vedení. Hostům se v utkání vyloženě nedařilo a ani po inkasované brance si nedokázali vytvořit žádnou šanci. Domácí tak utkání dohráli v jednobrankovým náskokem a slaví první výhru v ročníku. 

 

Zdroje: Web Sokol HostouňWeb PFA

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu


Sokol Hostouň
Dominik Rodinger - trenér: Dle mého názoru zasloužené vítězství podtržené velmi dobrých výkonem. Nevzpomínám si, že by měla Povltavská nějakou šanci. Hrozila klasicky ze standardních situací, ale ty jsme odbránili perfektně, a tudíž nedali soupeři šanci. Od první minuty jsem cítil, že jdou kluci tvrdě za vítězstvím. Ani zranění Trapíňa nás ve hře nijak nelimitovalo, i když jsme museli udělat brzké střídání a malinko změnit rozestavení. Jsem rád, že Hovi opět dokázal, že si umí na svou šanci počkat a využít. Zvládl to výborně a doufám, že jeho výkony půjdou ještě víc nahoru. Branku jsme vstřelili po standardní situaci, kdy jsme po několika předešlých spálených šancích míč do branky prostě dorvali. Ale to jsme přesně potřebovali, protože nedá se trefovat jen do šibenic. To mi občas přijde hlavně u mladších hráčích, že chtějí dávat jen hezké góly. Trefil se po dlouhé době Štěpán Hájek a už na oslavě bylo vidět, jak mu to všichni přejeme. Ten kluk si to zasloužil, protože jako trenér se na něj mohu spolehnout jak v šatně, tak na hřišti. Jde mladým příkladem, maká na tréninkách, a i na nich mu to tam padá. Je vidět, že ještě nepatří do starého železa. Vítězství si budeme vychutnávat a od středy se začneme připravovat na Vyšehrad, který hraje netradičně na UMT.




Sestavy


Sokol Hostouň
D. Tetour [-] - J. Kabele [-] , Š. Hájek [-] (64. J. Miker [-] ) , P. Trapp [-] (11. P. Hovorka [-] ) , M. Kubáň [-] (90. J. Neruda [-] ) , A. Vlasák [-] (90. T. Mejdr [-] ) , K. Charvát [-] , Z. Hucek [-] , L. Kosík [-] , A. Zahranychnyy [-] , J. Pavlík [-]

Povltavská Fotbalová Akademie
D. Grégr [-] - J. Košata [-] , P. Janota [-] (68. M. Štědrý [-] ) , A. Lanc [-] (46. O. Pek [-] ) , L. Jakobovský [-] , O. Bicenc [-] (85. L. Puchmertl [-] ) , J. Michalec [-] (68. P. Nehoda [-] ) , L. Novák [-] , Š. Kučera [-] , L. Volešák [-] , Š. Těžký [-] (85. K. Kratochvíl [-] )

Hráči zápasu: Š. Hájek .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: Ulrich Tomáš - ŠIMEČEK Libor, TROJAN Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip experta: výhra hostů

Výhra Štěchovic. Vypadá to, že si to po sloučení klubu začalo sedat.

Tip: výhra hostů