0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2021 10:30

5.kolo, ČFL A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

FOTO: Vyšehrad potvrdil dobrou formu a vyhrál v Karlových Varech


Branky


17. P. Vandas , 54. P. Vandas , 60. J. Suchan
10

Vyšehrad vyhrál v Karlových Varech 3:0. Dvěma góly se na výhře podílel kanonýr Vandas, domácím hráli více než půl hodiny v oslabení a neměli tak šanci utkání zdramatizovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vandas poslal Vyšehrad do vedení, domácí šance nevyužili

Hned ve druhé minutě utkání se hosté dostali do první příležitosti. Odražený míč po trestném kopu vrátil směrem na branku Suchan, ale brankář Chára byl připravený. V 8. minutě vracel domácí Červený míč centrem před branku, ale ani jeden dobíhající hráč jej nestihl zasáhnout. O minutu později se po přihrávce Suchana dostal k zakončení Hroník, ale branku domácích z deseti metrů přestřelil. Hra se nadále přelévala ze strany na stranu. Další nebezpečnou střelu vyslal domácí Farid a brankář Kouba jí musel vytěsnit na rohový kop. V 17. minutě se po přímém kopu domácích zmocnil míče Drobílek a založil rychlý protiútok, na jehož konci Suchan od brankové čáry nacentroval pod sebe před branku a Pavel Vandas lehce doklepl míč do sítě, 0:1. Po rozehrávce se ve velké šanci na vyrovnání ocitl Červený, ale Kouba předvedl výborný reflexivní zákrok a míč vyrazil na roh. Ve 26. minutě se hosté radovali podruhé. Po přihrávce Suchana dostal míč do sítě Vandas, ale radost byla předčasná, protože asistent rozhodčího odmával offside. Ve 30. minutě opět dostal Vandas míč za Chárova záda, ale opět z offsidu. Před koncem poločasu ještě střílel nebezpečně Hroník, ale Chára jeho střelu vyrazil.

Domácí naděje srazilo vyloučení Vylety

V 54. minutě zahrávali hosté rohový kop, poté si několik hráčů vyměnilo míč, Drobílek odcentroval a Pavel Vandas na zadní tyči hlavou zvýšil na 0:2. V 56. minutě bylo pro domácí ještě hůře. Po druhé žluté kartě musel hrací plochu opustit Vyleta. O dvě minuty později mohl hattrick zkompletovat Vandas, ale těsně nedosáhl na Kubešův centr. V 60. minutě po špatné domácí rozehrávce vybojoval míč Hroník, Jan Suchan se dostal na hranici velkého vápna, zasekl a pěknou střelou překonal Cháru, 0:3. V 73. minutě vyhrál Drobílek souboj s Chárou, ale Vandas před prázdnou brankou napálil pouze břevno. Domácí se sice snažili snížit, ale oslabení o jednoho hráče bylo na hřišti znát. Hosté již kontrolovali výsledek utkání a po zásluze si odvezli tři body.

 

Zdroje: Web FC Slavia Karlovy VaryWeb FC Slavoj Vyšehrad

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu


FC Slavia Karlovy Vary
Marián Geňo - trenér: Pro nás velmi krutý výsledek, do dvacáté minuty jsme měli tři až čtyři velké šance jít do vedení, místo toho to zvládl ze své první příležitosti soupeř. To nás logicky přibrzdilo, přesto jsme se nadále tlačili za první letošní brankou doma, ale bohužel nejsme ve vápně dostatečně důrazní. Po změně stran se soupeř po rohu dostal do dvoubrankového vedení, chvíli na to obdržel červenou kartu Vyleta. Soupeř se uklidnil a už bylo těžké něco udělat. Nějaké náznaky jsme měli, ale Vyšehrad si už zápas zkušeně pohlídal. V ČFL je většinou zápas o prvním gólu, málokteré mužstvo dokáže utkání otočit.

FC Slavoj Vyšehrad
Ondřej Švejdík - asistent trenéra: Rozhodujícím faktorem našeho úspěchu byl tentokrát podle mého mínění fakt, že nám zahrála velmi dobře obrana v čele s Márou Opluštilem, jemuž na postu druhého stopera svým výkonem zdatně sekundoval Denys Tokar. Na malém hřišti ve Dvorech bylo před oběma brankami stále živo. Domácí se snažili hodně tlačit před naši bránu a zakončovat, dokázali jsme to ale pokaždé uskákat a ubránit. Svoji roli sehrálo určitě i to, že po dvou předchozích výhrách byli naši hráči sebevědomější. Dali jsme góly po hezkých akcích, a to bylo také velmi důležité, že jsme byli schopni tyto situace dotáhnout a účinně zakončovat. A když přišli domácí o vyloučeného Vyletu, bylo to v tu chvíli pro nás ještě příznivější. Po třech výhrách za sebou ale nesmíme usnout na vavřínech a i další zápasy bude potřeba odehrát s maximální koncentrací a nasazením.



Sestavy


FC Slavia Karlovy Vary
J. Chára [-] - J. Červený [-] , J. Hudec [-] (75. J. Gabriel [-] ) , O. Shorný [-] (35. B. Knop [-] ) , L. Tůma [-] , M. Debellis [-] (72. Y. Toure [-] ) , V. Vyleta [-] , R. Vokáč [-] , J. Prágr [-] , S. Farid [-] , Z. Skala [-]

FC Slavoj Vyšehrad
M. Kouba [-] - P. Tvaroh [-] , M. Vaněk [-] , L. Hroník [-] (67. M. Vojta [-] ) , D. Tokar [-] , P. Vandas [-] , T. Topol [-] (82. P. Melíšek [-] ) , F. Drobílek [-] (78. M. Mlejnek [-] ) , J. Suchan [-] (78. B. Sejdia [-] ) , M. Opluštil [-] , T. Matějíček [-] (46. M. Kubeš [-] )

ŽK: 11. Z. Skala , 42. V. Vyleta , 45. M. Debellis , 89. J. Červený - 44. F. Drobílek , 88. D. Tokar . ČK: 56. V. Vyleta .
Hráči zápasu: P. Vandas .
Počet diváků: 123. Rozhodčí: Hodek Jakub - CIHLÁŘ František, ŠLAJS Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Šemíkům ve Varech dojdou síly.

Tip: výhra domácích