Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.07.2021 10:15

1.kolo, ČFL A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

10.0

Nápoje

9.0

Jídlo

9.0

Hrací plocha

6.0

Zázemí

4.0

FOTO: Rakovník s veteránem Jiřím Novotným v sestavě se s Plzní rozešel smírně


Branky


6

Bez branek skončil duel mezi Rakovníkem a Plzeňskou Viktorií B. Jelikož byly od tohoto ročníku opět zrušeny pokutové kopy, které v případě remízy rozhodly o druhém bodu, odnáší si oba celky shodně po jednom. Nejzajímavější pasáží tak byla tříminutovka od 76. do 78. minuty, kdy byly k vidění hned tři žluté karty.

 

Za fotografie děkujeme Antonínu Vydrovi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí kapitán zblokoval jedinou šanci Plzně

Domácí Rakovník nastoupil ve velmi okleštěné sestavě. Trenéři měli k dispozici pouze osm hráčů z kádru áčka. Do utkání nastoupil i jednapadesátiletý Jiří Novotný. Sparťanská legenda je asistentem trenéra a nyní obul kopačky a vběhl na hřiště, aby mužstvu pomohl. Domácím chybělo kvůli nedořešeným přestupům hned osm zahraničních posil. V úvodní jedenáctce tak nastoupili i hráči béčka. Plzeňští přijeli s výrazně omlazeným kádrem, kde dostávají příležitost především hráči, kteří skončil v týmu U-19. Hosté měli více ze hry, ale do šancí se dostávali pouze sporadicky. V největší příležitosti první půle dokázal domácí kapitán Michal Rendl střelu hostů zablokovat. Poločas tedy skončil bez branek.

Branky se diváci nedočkali

I ve druhém poločase pokračovalo neúspěšné obléhání domácí branky. Proti jediné velké šanci, kdy Kodýtek střílel z malého vápna, skvěle zasáhl strážce domácí svatyně Janda. Utkání, které nenabídlo příliš fotbalové krásy tak skončilo výsledkem 0:0. Jiří Novotný odehrál celých devadesát minut.



Ohlasy k zápasu


SK Rakovník
Marek Tvrz - předseda klubu: Naše situace byla velmi složitá. Situace u každého hráče je různá. Někteří čekají jen na potvrzení fotografie na FAČR, ale u některých řešíme jejich platnou profesionální smlouvu v bývalém klubu nebo například u bulharských klubů a svazu je komunikace mnohem těžší. Jsme ovšem přesvědčení, že během týdne vše dotáhneme a na Admiru půjdeme v plné síle. Bod bereme, všichni hráči to odmakali a speciální pochvalu zaslouží všichni čtyři nastoupivší hráči z B-mužstva, kteří nemalou měrou přispěli k získanému bodu. Čeká nás týden intenzivní práce, abychom se od příštího týdne mohli prezentovat hrou, kterou chceme a diváky bude bavit.

FC Viktoria Plzeň B
Josef Parlásek - hlavní trenér: Vezeme bod z venku, ale přesto panuje zklamání, protože soupeř měl oslabenou sestavu. Celých 90 minut jsme soupeře tlačili na jeho půlce, hráli jsme v podstatě na jednu bránu, ale nebyli jsme schopní dát gól. Chyběla větší kvalita ve finální a předfinální fázi, někdy lepší náběh, někdy důraz... Z mého pohledu zklamání, tenhle zápas jsme měli vyhrát.



Sestavy


SK Rakovník
P. Janda [-] - D. Hradecký [-] , R. Hamouz [-] , P. Duchoň [-] , J. Severin [-] , M. Rendla [-] , J. Červený [-] (65. P. Tvrz [-] ) , J. Šindler [-] , M. Hejda [-] , J. Novotný [-] , F. Kalaš [-] (31. D. Mašek [-] )

FC Viktoria Plzeň B
O. Mrózek [-] - D. Fišer [-] , T. Jedlička [-] (70. K. Krátký [-] ) , A. Sojka [-] , K. Žilák [-] , A. Vrba [-] (88. J. Kolerus [-] ) , A. Kronus [-] (56. R. Aubrecht [-] ) , M. Šimek [-] (70. M. Šoul [-] ) , A. Pešek [-] , T. Vach [-] , P. Gaszczyk [-] (56. M. Kodýdek [-] )

ŽK: 76. R. Hamouz , 78. D. Hradecký , 85. M. Hejda - 77. M. Šoul , 87. K. Žilák .
Hráči zápasu: P. Janda .
Počet diváků: 280. Rozhodčí: Nehasil Lukáš - ŠMAT David, TALPÁŠ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
31. 7. 2021 12:55
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Tip: remíza