Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

24.kolo, Plzeňský | Tachov | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

STUDÁNKA SI ZASTŘÍLELA A VENKU PORAZILA VRANOV


0

Souboj druhého a sedmého týmu tabulky se zdál býti ze začátku vcelku vyrovnaný. Během první poloviny první půle se skóre měnilo vcelku často, ale dost rovnoměrně. Nenasvědčovalo to vyloženému vítězství ani jednoho týmu.

V zápase ale nastal jednoznačný zlom a Studánka ho dovedla do vítězného konce.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Postupný rozjezd Studánky

 

Ze začátku se zdálo, že zápas nabídne očekávané drama. Hned ze začátku se diváci mohli těšit ze štědré gólové nabídky, již ve 4. minutě dával Swienczyk Karel na 1:0 pro Studánku a rozlej tím 11 gólový zápas. O chvíli na to, v 5. minutě, se o vyrovnání postaral Jan Šubrt a Vranov vyrovnal. Hra byla vyrovnaná a ani jeden tým neměl velkou převahu.

 

O další gól se postaral ve 20. minutě Marek Berka. Studánka se ale moc dlouho z vedení neradovala, za devět minut totiž Vranov zápas opět srovnal, tentokrát se trefil Pavel Harančík. Zápas pokračoval ve velkém tempu a hned za dvě minuty se za hostí prosadil Radek Černý, ve 31. minutě se postaral o vítěznou branku.

 

Zdálo se, jakoby tato branka Vranov zmrazila, nebyl totiž od té doby schopen Studánce odporovat. Do přestávky se Studánka prosadila ještě třikrát, ve 36. minutě skóroval podruhé Karel Swienczyk a za chvíli, ve 38. minutě dovršil svůj hattrick. 4 minuty před koncem první půle ještě navýšil vedení svého týmu pěkným gólem Marek Berka a zaznamenal tak svou druhou branku tohoto střetnutí.

 

 

 

Studánka kontrolovala zápas až do konce

Po přestávce se hra trochu zklidnila a teprve podruhé v zápase se hrálo celou čtvrt hodinu bez vstřelené branky. Potom ale pokračovala Studánka ve střeleckém koncertu. V 60. minutě se podruhé trefil povedenou střelou Radek Černý a zvyšoval tak už na 7:2.

 

A hosté byli evidentně při chuti. Jen o pět minut později vsítil 8 gól Studánky Dalibor Marek, který v tu chvíli už věděl, že 3 body z dnešního zápasu nezůstanou na domácím hřišti.

 

Karlu Swienczykovi ale byl jeho hattrick a celkových 8 gólů málo, a tak v 78. minutě dával svůj již čtvrtý gól a výrazně si tak polepšil v celkové tabulce střelců.

 

Studánka už zápas potom pouze kontrolovala, soupeře do ničeho nepouštěla a v pohodě si došla pro ceněné 3 body a nadále se tak drží na druhém místě za Halží o pouhé dva body.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Vranov
Pavel Spievak: Za stavu 2:2 Vranov neproměnil gól, vzápětí dostal na 2:3... 2:4, 2:5, 2:6 a poločas, po přestávce ještě studánka přidala. Myslím, že herně jsme hráli vyrovnanou partii v polovině první půle, pak už to Studánka rozběhala. Byl to hodně běhavý zápas a Studánka ukázala, proč je v tabulce na špici. Herně byli daleko lepší, možná to bylo částečně dáno tím, že máme 4 hráče ze základu zraněné, možná tím, že Studánka posílila tak 5 - 6 hráčů z Áčka.

TJ Dynamo Studánka B
Roman Svačina: První poločas - měli (Vranov) dvě vyložené šance které proměnili, my jsme vůbec nemohli dávat góly, měli šance a nedali jsme ani jednu. Pak za stavu 3:2 už jsme nějak zápas dostali pod kontrolu a už to šlo, dávali jsme si dobře balóny a začli jsme hrát ve větší pohodě. Pak to už bylo 4:2, 6:2... začalo se to i trošku hádat, týmy s rozhodčím i týmy navzájem, rozdaly se nějaký karty, ale víceméně jsme zápas už dotáhli do konce celkem v klidu.



Sestavy


TJ Jiskra Vranov
T. Kůstka [-] - V. Plocar [-] , M. Budek [-] , P. Harančík [-] - M. Klauber [-] , P. Spievak [-] , K. Kotora [-] , J. Šubrt [-] , S. Šimek [-] , T. Barančík [-] , J. Petřina [-]

TJ Dynamo Studánka B
M. Horáček [-] - J. Síka [-] , J. Kotrba [-] - M. Berka [-] , R. Svačina [-] (60. D. Marek [-] ) , R. Černý [-] - K. Swienczyk [-] - R. Šlehofer [-] , M. Soltész [-] , L. Honzátko [-] (46. J. Honzátko [-] ) , L. Honzík [-]

ŽK: 63. V. Plocar - 23. M. Horáček , 62. L. Honzík .
Místo: Vranov. Počet diváků: 30. Rozhodčí: ŠIMEK Jakub - SCHMID Rudolf (N), LIPCHAVSKÝ Jaromír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.