Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 15:00

1.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Újezdu se musely body dělit, Třemešné to dotáhlo až k penaltám


Branky


0

Nad Jiskrou před sezónou visel a vlastně stále ještě visí velký otazník. Minulá sezóna ji totiž vůbec nevyšla, hrála podprůměrně a zaslouženě sestoupila. Avšak fotbal, který předváděla rozhodně neměl dostačující kvalitu ani na třetí třídu. Proto bylo otázkou, jak se sestupující tým přes léto vzchopí a bude konkurovat týmům v nižší soutěži. Újezd bezesporu patří k těm lepším a hned na začátku ji hned měl tedy ověřit kvalitní soupeř. A Jiskra asi nezklamala. Proč asi? Protože nebyla ani lepší ani horší, z utkání si odnesla dva body a těžko říci, o čem tato remíza a výhra po penaltách vypovídá. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Újezd dvakrát neudržel vedení

Od začátku se zdálo, že kvalita je na straně Sparty. Ta soupeře celkem přehrávala, ale vždy ji ukolébalo vedení a po vlastní chybě kapitulovala. V šestavdacáté minutě otvřel skóre Petr Földeši, kteý šikovně zakončil rychlý brejk. Najednou ale domácí opět opadli ze své úrovně a vpustili do hry Jiskru. Navíc Sparta udělala velmi hrubou chybu, kterou Jiskře pomohla vyrovnat. Využil jí Miroslav Malich. Domácí se ale opět sebrali a vedení si rychle vzali zpět, nejprave se sice nterfeil ve skvělé pozici sám před brankou Jan Podlesný, ale pak si individuálně vypracoval dobré postavení Petr Hlůžek a později ho dokázal i využít. Ale pak? Další útlum a další chyba domácích. A střelec? Opět Miroslav Malich. Kdo ví, co by se stalo, kdyby si domácí své vedení udrželi alespoň chvíli po vstřelené brance.

Stále stejný obraz

Újezd opět velmi aktivně bojoval, ale pouze do chvíle, než se skutečně posadil. To se psala čtyřiapadesátá minuta a ve skrumáži před brankou se nejlépe zorientoval Jan Podlesný. Pak ale přišel další útlum a vyrovnání z kopačky Tomáše Veselýho. Poté už ale hráli opět jen domácí. Počtvrté je dostat do vedení mohl Petr Hlůžek, ale nevyužil perfektní pozice a míč napálil přímo do brankáře. Nikdo už se tak neprosadil a oba celky čekal rozhodující penaltový rozstřel.

Laxní zápas = laxní penalty, Třemešné dostalo darem i druhý bod

Stejně tak, jak se prezentovali domácí ve hře, tak se prezentovali i při penaltách. Zahráli je laxně a neproměňovali jednu za druhou. Zatímco Třemešné se trefilo třikrát, újezd pouze jednou a třikrát zase neuspěl. A druhý bod tak zůstal v moci Jiskry, která snad ani neví, jak k němu přišla.



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Dlouhý Újezd B
Ondřej Bučan (Sparta Dlouhý Újezd): První utkání bylo z naší strany laxní a vedení nás vždy ukolébalo. Vedli se totiž hned třikrát a Jiskra třikrát vyrovnala. Všechny góly navíc padaly po našich chybách.

TJ Jiskra Třemešné
(Jiskra Třemešné): Třemešné se zatím ještě k utkání nevyjádřilo.



Sestavy


TJ Sparta Dlouhý Újezd B
D. Mrázek [-] - E. Dravecký [-] (70. R. Chrastina [-] ) , T. Landrgott [-] , P. Jadlovský [-] , M. Stoklasa [-] (46. J. Horváth [-] ) , J. Podlesný [-] , P. Hlůžek [-] , P. Földeši [-] , P. Chejnovský [-] , O. Bučan ml. [-] , P. Pavlík [-]

TJ Jiskra Třemešné
J. Kůst [-] - R. Ebenhöh [-] , O. Dvorský [-] (38. M. Šmehyl [-] ) , M. Poor [-] , V. Novotný [-] , M. Malich [-] (89. D. Chludil [-] ) , T. Veselý [-] (78. J. Drgáč [-] ) , V. Fatura [-] , R. Černý [-] , K. Ebenhöh [-] , L. Kubena [-]

Místo: Dlouhý Újezd. Počet diváků: 20. Rozhodčí: Friedenberger Karel - BUČAN Ondřej (N), SLAVÍK Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.