4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

4:0
(2:0)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

27.09.2015 15:00

6.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Trpísty přejely Zadní Chodov a drží se u hrotu tabulky


Branky


0

Trpísty letosšní podzim načali rozhodně lépe, než ten loňský. Daříse jim skvěle a zatím našly v šesti případech jen dva přimožitele s tím, že proti Halži vybojovaly alespoň bod. V tom posledním, tedy šestém utkání, narazily na Baník Zadní Chodov. Poslední tým tabulky, který rozhodně nepodcenily a nedaly mu nejmenší šanci. Sokol porazil svého hosta v poměru 4:0 a vyrovnal tak na body Konstantinovy Lázně, se kterými se dělí o třetí místo. Na skóre je však o něco horší. Baník Zadní Chodov zase zůstává stále na předposlední pozici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chodov neměl šanci a jen se bránil

Chodov přijel ve slátané sestavě a od začátku se zaměřil především na defenzivu, aby si z Trpíst neodvezl žádný větší debakl. O to těžší to měli domácí při svém ofenzivním snažení, když se snažili prolamovat chodovskou defenzivu, ale často to bylo velmi obtížné. Trpísty navíc záměr soupeře brzy rozpoznaly a o to laxněji k utkání přistupovaly, čímž se sami trochu srážely. Velmi jim však pomohlo to, že hned v první minutě utkání se trefil Jakub Wintrle a od začátku tak vedly a měly utkání ve svých rukách. Tentýž hráč, Jakub Wintrle, navíc ještě nevýšil vedení Trpíst v osmnácté minutě a od té doby už Trpísty téměř nic nevymyslely. Zbytek poločasu se opravdu spíše jen dohrával a za stavu 2:0 se také odcházelo do kabin.

Další dva zásahy a konec

Stejný obraz hry měla také druhá polovina utkání, ale v té už byly Trpísty maličko aktivnější, než v té předchozí, minimálně tedy zpočátku a vytvářely si větší množství šancí. Zadní Chodov však nedokázal vymyslet vůbec nic, a tak měly Trpísty utkání ve svých rukách. Nejprve ale přesto ještě zvýšil na 3:0 Roman Táborek a netrvalo dlouho a hattrick zkompletoval také Jakub Wintrle, který dostal přesný pas vzduchem, zavěsil se na balón a hlavou ho umístil přímo k tyči, kam brankář nemohl dosáhnout. Poté ale temto Trpíst opět opadlo a domácí už si v poklidu při nezáživném fotbalu došli pro další ři důležité body. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Trpísty
Stanislav Kubašta (TJ Trpísty): Na to, že soupeř zatím nepředvádí nejlepší výkony, tak nás tentokrát celkem trápil, ale bylo to naší vinou, protože my jsme hráli takový těžší a laxní fotbal. Ale přesto jsme po první polovině vedli o dvě branky, ale neměli jsme to rozhodně úplně snadné. Zadní Chodov neměl šanci asi žádnou, v útoku byl opravdu bezzubý a myslím, že my jsme vyhráli zaslouženě.

TJ Baník Zadní Chodov
Milan Founě (Baník Zadní Chodov): Do zápasu jsme zase nastoupili v jedenácti lidech a neměli jsme nikoho na střídání. Mnoho kluků bylo v práci a my jsme museli svou sestavu na poslední chvíli slátat. Trpísty byly jednoznačně lepší

Sestavy


TJ Sokol Trpísty
J. Marcell [-] - R. Táborek [-] , M. Hyťha [-] , J. Wintrle [-] , R. Táborek [-] , R. Táborek [-] , R. Táborek [-] , M. Schuster [-] , J. Kubašta [-] , M. Dvořák [-] , J. Dvořák [-]

TJ Baník Zadní Chodov
I. Rumenov [-] - J. Kurčík [-] , M. Danko [-] , J. Květoň [-] , J. Nejedlý [-] , P. Lukáš [-] , J. Fidler ml. [-] , F. Řezábek [-] , L. Květoň [-] , M. Founě [-] , R. Mazanec [-]

ŽK: 39. J. Dvořák , 41. J. Kubašta - 37. J. Květoň .
Místo: Trpísty. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Fanfule Ladislav - KUBAŠTA Stanislav (N), KOČKA Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.