Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 10:00

13.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Baník v posledním utkání roznesl Brod a jde prozatím na první místo


Branky


0

Pro diváky Stříbra si los posledního kola podzimu připravil nádhernou možnost rozlučkového utkání. Na hřiště zatím asi nejlepšího a nejpřesvědčivějšího týmu totiž zaslal ke třináctému kolu mančaft z úplného dna tabulky, FK Brod. Předtím, než si tak borci ze Stříbra na dokopné oslaví vydařený podzim, mohli si zastřílet proti nejslabšímu možnému soupeři a poslední utkání si patřičně, společně se svými fanoušky, užít. A Baník toho využil. Vsítil mnoho branek a žádnou neinasoval. Získal celkem snadné tři body a minimálně až do neděle se tak posouvám na první místo před Trpísty, které ještě poslední utkání v Kladrubech teprve čeká.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brod sice brzy inkasoval, ale dlouho se pak držel, odpadl až v závěru

Střibro nehodlalo při posledním utkání nechat nic náhodě, a tak vstoupilo do zápasu velmi aktivně. A na góly se ani moc nenadřelo. Už ve druhé minutě otevřel skóre Zdeněk Slába, když se dostal po rohu k odraženému balónu, zemetl jej do sítě a Stříbro vedlo. To jej ale trochu uspokojilo, a tak na své aktvivitě Baník výrazně ubral. Stále měl navrch, vytvářel si některé šance a Brodu téměř nic nedovoloval, ale vždy tomu něco chybělo. Brod navíc svou disciplinovanou obranou dokázal většině náznákům nějaké šance v podání Stříbra zamezit, a tak se velmi dlouho dokázal udržet v kontaktu. Odpadl pak ale v samotném závěru poločasu, když se v jedné minutě trefili po nádherné akci zakončené centrem do vápna a následným zásahem Pavel Smolek a Michal Petraška, kterého po rychlých přihrávkách dostali do dobré pozice Šaman a Smolek, a Brod měl rázem už třígólové manko, které je proti Stříbru prakticky nesmazatelné. A když se gólem do kabin v poslední minutě první půle ozval také Tomáš Mráček krásnou střelou zpoza vápna k tyči, bylo před druhou půlí už definitivně rozhodnuto a Baník si mohl poslední poločas podzimu už jen užívat. Zato Brod ještě čekaly horké chvilky.

Brod sice dvakrát přesně pálil, ale Stříbro už bylo daleko

Stříbro začalo tím, že ve svých řadách výrazně prostřídalo a nechalo si zahrát také hráče z lavičky. V gólové kanonádě mu to však zprvu nebránilo. Hned po dvou minutách se trefil právě střídající Daniel Pták a jen o pár minut déle zvyšoval už na 6:0 díky pokutovému kopu brankář Jiří Kostelníček. Domácí ale stále více polevovali a do hry se začal dostávat výrazněji také Brod, kterému se podařilo sáhnout před druhou půlí také k jednomu geniálnímu střídání. Hišem na hřišti dlouho nebyl, ale byl to právě on, kdo se zasloužil ve čtyřiašedesáté minutě o čestné snížení svého týmu. Po něčí střele se totiž míč odrazil od tyče k brankáři, který jej vyrazil právě k Martinu Hišemovi, a ten dorážel přesně. Na nějaký zázrak už ale Brod ztrácel opravdu příliš a to mu dal jasně najevo také další střídající hráč, Adam Šimek, který odpovídal Hišemovi gólem na 7:1. Střídajícího útočníka Brodu to ale přeci jen neodradilo, a tak Martin Hišem vymyslel v závěru druhé poloviny ještě jednu gólovou trefu, díky které ještě snížil na konečných 7:2. Alespoň trochu tak zahnal brodskou hořkost a osladil celkem povedeným závěrem konec podzimní části sezóny, ale tým to nevyšvihlo ani ze dna tabulky, ale ani k bodům v tomto utkání. Každopádně je to ale hezká motivace a naděje k jarní části sezóny.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Stříbro B
Karel Šaman (Baník Stříbro): Utkání jsme zvládli, splnili jsme s přehledem roli favorita. Zahráli si všichni hráči a nikdo se nezranil, což je také plus. Já jsem hosty tedy nikdy hrát neviděl, ale myslím, že na svůj věkový průměr odehráli to, co mohli.

FK Brod nad Tichou
Ladislav Kopáček (FK Brod nad Tichou): Tady to bylo jednoznačné. Utkali jsme se s nejlepším týmem soutěže a neměli jsem jedinou šanci. Oni naštěstí pro nás ale konec trochu vypustili, takže jsme mohli alespoň dvakrát také snížit. Od nás to byl ale jinak obyčejný standart, nehráli jsem špatně, ale tady jsem neměli šanci. Každopádně to nebylo odevzdané a odehráli jsme to se ctí. To je asi tak vše, co je k tomu potřeba říct.



Sestavy


TJ Baník Stříbro B
J. Kostelníček [-] - J. Hejcman [-] (46. D. Pták [-] ) , K. Šaman [-] , A. Němec [-] , J. Balogh [-] - T. Mráček [-] , R. Šedivý [-] , M. Charvát [-] (46. A. Šimek [-] ) , M. Petraška [-] - Z. Slába [-] (58. P. Sásik [-] ) , P. Smolek [-] (46. D. Nový [-] )

FK Brod nad Tichou
J. Burián [-] - F. Janda [-] , A. Janovec [-] , P. Jonáš [-] , L. Kubalík [-] , A. Ulbrich [-] , Z. Pytlík [-] (46. M. Hišem [-] ) , J. Mlynár [-] (61. M. Majer [-] ) , A. Ardeleánu [-] , V. Křehlík [-] , L. Kopáček [-]

ŽK: 35. T. Mráček , 80. D. Nový - 48. M. Hišem .
Místo: Stříbro. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Sirový Václav - VYŠÍN Marek (N), KOPÁČEK Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.