3:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 14:00

16.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čechie si poradila s Kšicemi a jde na durhé místo


Branky


0

Vrchní část tabulky je opravdu velmi vyrovnaná a měli bychom asi velké problémy, kdybychom hledali ještě nějakou vyrovnanější soutěž. Rýsovat už se však pomalu začíná ptvní pozice Stříbra, které pomaličku všem soupeřům odskakuje, a tak si nyní tým v pořadí za ním nemohou dovolovat žádná zaváhání. Jedním z nich je i mužstvo Čechie Halže, která měla při první jarním utkání velké problémy a o její formě jsme mohli jen polemizovat, avšak nyní Halže všechny pochyby vyvrátila a na domácí půdě proti Kšicím zaslouženě zvítězila a vyšvihla se na druhé místo tabulky, tedy minimálně do zítřejšího dne.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle vyrovnaná

Halže naskočila do utkání, jako střela, když se dokázala svou aktivitou už ve třetí minutě dostat do vedení, po přesném zásahu René Mrenky. Domácí ale po této trfě maličko polevili a dali Kšicím zbytečně moc prostoru, což vyústilo už ve dvanácté minutě ve vyrovnání hostujícího celku, když Jankov našel přesným pasem před brankou Petra Janouta, který v souboji s protihráčem trefil balón ramenem přímo do branky. Poté už si však Halže dala na soupeře pozor a k ničemu ho příliš nepouštěla. Sma si vytvářela několik šancí a hostující celek v poklidu přehrávala a snažila se najít svou šanci. V první půli ale ještě nepřišla, a tak musela Čechii po pětačtyřiceti minutách stačit pouhá remíza.

Dva rychlé zásahy a konec

Tak, jako se domácímu týmu padařil úvod utkání, tak se mu podařil také úvod druhé půle, na jejímž začátku vsítil už po čtyřech minutách Milan Matoušek. To už to šlo s Kšickými z kopce a utkání se začalo převažovat na stranu lepší Halže. Ta navíc v šestašedesáté minutě dokázala přidat další branku ranou Jana Strouhala, čímž připravila hosty o zbytky nadějí. Po zybtek zápasu už jen kontrolovala výsledek a v poklidu si došla pro zasloužené tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Čechie Halže
Čechie Halže: Hlaže se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.

TJ Sokol Kšice B
Martin Kundrát (Sokol Kšice): Není, co hodnotit. Halže byla prostě lepší. My jsme neodehráli špatný zápas, myslím, že na to, že jsme byli v takové sestavě, je pro nás ten výsledek ještě dobrý. A myslím, že si všichni naši hráči zaslouží za výkon v Halži pochvalu a mé díky.



Sestavy


TJ Čechie Halže
J. Pýcha [-] - L. Goubej [-] , D. Karmazin [-] , M. Matoušek [-] (50. F. Bedecs [-] ) , J. Typovský [-] , T. Ježdík [-] , J. Strouhal [-] , M. Trefilík [-] , R. Mrenka [-] , K. Horák [-] , L. Kormoš [-]

TJ Sokol Kšice B
J. Bárta [-] - M. Bureš [-] , V. Chudáček [-] , N. Škornička [-] , A. Smetana [-] - P. Šnebergr [-] , P. Kasl [-] , P. Kaprhál [-] , P. Jankov [-] - P. Janout [-] , J. Pařízek [-]

ŽK: 75. J. Typovský , 80. R. Mrenka - 68. P. Kaprhál .
Místo: Halže. Počet diváků: 30. Rozhodčí: ŠIMEK Jakub - BEDECS Filip (N), MILOTA Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.