L. Kotlár 65. (p.)
1:5
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 17:00

17.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stříbro ovládlo podmáčený kladrubský terén


Branky


65. L. Kotlár (p.) - 5. M. Petraška , 30. D. Pták , 36. D. Pták , 69. A. Šimek , 84. M. Charvát
0

Baník přeistoupil k utkání v Kladrubech velmi zodpovědně a od začátku si šel pro kýžené tři body. Utkání nakoenc zvládl naprosto skvěle, dokázal se v utkání prosadit hned pětkrát a nebýt jednoho inkasování z pokutového kopu, nedal by Kladrubským jedinou šanci. Byl zkrátka o úroveň jinde a zaslouženě opět navýšil svůj náskok na první příčce. To pro Kladruby, které určitě pomýšlejí na vyšší příčky, než je jejich prozatímní osmé místo ve vyrovnaném středu tabulky, je to jistě ztráta bodů, které ji možná budou ještě hodně chybět. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kladruby se sami špatnou taktikou znevýhodnily

Kladruby hrály od začátku velmi pasivně a až přehnaně do defenzivy, takže neměli příliš šancí, jak se dostat k brankové příležitosti. Tato taktika je však většinou dobrá pouze do první, případně druhé inkasované branky a poté je potřeba zareagovat alespoň mírným otevřením hry. Jenomžetu první dostaly Kladruby už v páté minutě, když Smolek sklepl pas za obranu Petr Petráškovi, který jen v pohodlí vymetl pavučinky kladrbské šibenice.  Jenže Kladruby nic nezměnily, a tak je stále Stříbro mlelo před jejich brankou a bylo jen otázkou času, kdy se znovu trefí. Perfektní individuální akci tak nakoenc ve třicáté minutě završil samostatným únikem a zavěšením míče do branky Daniel Pták a Baník vedl rázem o dvě branky. No, a když se Kladrubští stále nepoučili, dokázal si Daniel Pták svou gólovou akci zopakovat ještě jednou, a tak se do šaten odcházelo již za rozhodnutého stavu.

Domácím pomohla penalta

DOmácí už neměli tak ve druhé půli co ztrati a nač čekat, což jim trochu ulevilo, a tak se konečně odhodlali k trochu otevřenějšímu fotbalu, z čehož nakoenc dokázali doknce vytěžit penaltu, které využil Lukáš Kotlár. Více už ale kvalitnější Baník domácímu týmu beztak nedovolil a už o chvíli později mu navíc na snížení odpověděl dalším zásahem Adam Šimek, který si naběhl na perfektní pas Charváta z rohu a hlavou zamířil míč přímo do středu branky, kde se mu podařilo síť rozvlnit. Tak výraznou převahu už však Baník neměl, sám si totiž pouze kontroloval výsledek a nikam už se zbytečně netlačil. Ještě o jednu změnu na výsledkové listině se však nakoenc postaral, když v závěru zápasu přesně mířil Martin Charvát. Baník tak nakoenc zvítězil 5:1 a jeho náskok na první příčce je opět o něco vyšší.



Ohlasy k zápasu


TJ Kladruby
Tomáš Kasl (TJ Kladruby): Začali jsme velmi neopatrně a velmi rychle jsme prohrávali. Pak jsme sice mohli vyrovnat, ale to se nám nepodařilo, a pak jsme dostali druhou branku a ke konci půle i třetí. O přestávce jsme si tedy řekli, že asi nemá cenu to hrát tolik defenzivně, a že si ještě zkusíme zahrát a se zápasem něco udělat, ale Baník tam měl mladé kluky, kteří nás přeběhali i přehráli a nedali nám žádnou šanci. Soupeř byl dnes zkrátka o třídu lepší.

TJ Baník Stříbro B
Karel Šaman (Baník Stříbro): Já jsem s naším výkonem velmi spokojený. Vše jsme ustáli jako po psychické stránce, tak i třeba komplikace v podobě horšího podmáčeného terénu. My jsme využili snad hned první šanci, což nám přineslo klid na kopačky a od té doby jsme si hráli sovu hru. Kladruby nevěděly kam dřív skočit a my jsme podle mě zaslouženě vyhráli.



Sestavy


TJ Kladruby
R. Kuvík [-] - J. Havránek [-] , V. Kučera [-] , J. Šimek [-] , P. Ganobjak [-] - T. Kasl [-] , M. Havránek [-] , L. Kotlár [-] , J. Šrámek [-] (45. R. Duspiva [-] ) - T. Kotlár [-] - R. Valena [-]

TJ Baník Stříbro B
A. Mikulovský [-] - J. Balogh [-] , A. Němec [-] , K. Šaman [-] - M. Petraška [-] , R. Šedivý [-] , M. Charvát [-] (85. P. Žíla [-] ) , D. Pták [-] - P. Smolek [-] (45. A. Šimek [-] ) - T. Mráček [-] (75. P. Sásik [-] ) , J. Křelovec [-] (45. O. Pavlas [-] )

Místo: Kladruby. Počet diváků: 20. Rozhodčí: HORVÁTH Jan - TRNKA Jan (N), KAISER Robert (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.