2:3p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 17:00

18.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Baník bodoval proti Halži, o naději na výhru přišel až při penaltách


Branky


0

Takto vyrovnaný zápas v souboji Baníku a Halže asi nikdo nečekal. Většina diváků předpovídala, že si Halže hravě pojistí své druhé místo a bude doufat v nedělní zaváhání lídra, ale to byl velký omyl. Baník Zadní Chodov se na jaře výrazně zvedl, a dokázal to potvrdit. Proti Halži dvakrát vedl, ale vždy o vedení rychle přišel, a tak o celkové dělbě bodů nakonec musely rozhodnout až penalty, ve kterých jeden z domácích reprezentantů zaváhal, a tak si druhý bod ponechala favorizovaná Halže. Baník nyní musí doufat zase v zaváhání rozjetého Brodu, jehož výhra by Chodov katapultovala na sestupové příčky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zadní Chodov vedl, ale dlouho vedení neudržel

Halži se na kluzkém povrchu nedařila kombinace a na hřišti v Chodově se proti nabuzenému celku domácích od začátku velmi trápila. To navíc potvrdila i chyba Halže v patnácté minutě, po které se do samostatného úniku dostal Jan Kurčík a otevřel skóre. Halže se po inkasování dlouho sbírala, ale nakonec stejně akci, která zajistila vyrovnávací branku vymyslela, když ji ve čtyřiadvacáté minutě zakončil René Mrenka. Hru to ale nijak výrazněji neoživilo, a tak nakonec dokázal Chodov slibný stav utkání až do konce půle udržet.

Halže tlačila, ale opět musela dotahovat, to se jí však podařilo bleskurychle

Ve druhé půli už byla ale favorizovaná Čechie jednoznačně lepší a soupeře dostávala pod velký tlak, ale nadařilo se jí v koncovce a ve vsítění jí bránil výborný brankář Rumenov. A nakoenc to byla tedy sama aktivnější a lepší Halže, kdo opět musel v utkání dotahovat, když svou chybou utkání Halži velmi zkomplikoval brankář Bauer, kterému propadl kluzký balón po střele Josefa Nejdlého mezi prsty a dostala Baník opět do vedení. Na inkasování ale dokázala Halže tentorát velmi rychle zareagovat, když vyrovnal ještě před uplynutím následující minuty opět René Mrenka. V poslední desetiminutovce se tak Halže mohla soustředit na obrat utkání, ale Rumenov už dokázal svou svytyni před dalším inkasováním ochránit, a tak se utkání přesunulo k penaltám.

Rozhodlo jediné zaváhání

Také penalty se nesly v duchu belmi vyrovnaného souboje, který nakoenc rozholda pouhá jedna jediná chybyčka poté, co se netrefil jeden z domácích hráčů a pět tref ze strany souepře přisoudilo druhý bod Halži, která nyní bude už jen doufat v zaváhání Trpíst i Stříbra.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Zadní Chodov
Milan Founě (Baník Zadní Chodov): Hráli jsme s druhým týmem tabulky, ale jeho vyšší kvalitu dokázaly trochu utlumit špatné podmínky, co se počasí a podmáčeného povrchu týče. Fotbal to tak příliš pohledný nebyl. Takže jsme se dokázali soupeře udržet, ve druhé půli nás sice velmi tlačil, ale podržel nás skvělý brankář a nakonec jsme si tak došli alespoň pro bod. Takže myslím, že můžeme být určitě spokojení a úplná katastrofa to, myslím, není ani pro soupeře, který bude mít za dva body jistě také radost.

TJ Čechie Halže
Čechie Halže: Halže se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.



Sestavy


TJ Baník Zadní Chodov
I. Rumenov [-] - J. Nejedlý [-] , J. Květoň [-] , J. Fidler ml. [-] , E. Pikl [-] , J. Kurčík [-] , R. Földési [-] , V. Skura [-] , M. Founě [-] , L. Květoň [-] , T. Sádlík [-]

TJ Čechie Halže
K. Bauer [-] - M. Zeman [-] (45. L. Lazorka [-] ) , J. Heinzl [-] , D. Karmazin [-] , T. Vávra [-] , T. Ježdík [-] , J. Strouhal [-] , M. Trefilík [-] , R. Mrenka [-] , K. Horák [-] , L. Kormoš [-]

ŽK: 40. M. Zeman .
Místo: Zadní Chodov. Počet diváků: 20. Rozhodčí: LIGAČ Marek - MAZANEC Radek (N), HORÁK Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.