Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2020 10:00

6.kolo, Středočeský | Rakovník | IV. třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: V derby zvítězil favorit, rezerva Hředel si připsala poklidnou výhru na hřišti Kounova


Branky


8

Kounov - V rámci nejnižší okresní soutěže bylo na programu derby mezi domácím Kounovem a před sezónou nově vzniklým B týmem Hředel. Papírový favorit byl jasný, i když se jednalo o derby, neboť domácí byli na samém chvostu tabulky, za to Hředle na příčce nejvyšší.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí zaspali v úvodu a inkasovali dva góly

Domácí zaspali úvod utkání, když po úvodním hvizdu sudího Beneše, jakoby zůstali ještě v kabině a nesoustředili se vůbec na hru. Hosté vybojovali rohový kop, který jeden z hráčů Traverzy nasměroval do břevna, míč se odrazil na malé vápno k zcela volnému Houdkovi, který měl úkol již jednoduchý - 0:1. O necelé dvě minuty později se odražený míč dostal k za vápnem stojícímu Kafkovi a ten se nerozpakoval a z voleje se opřel do míče, který zapadl až za Drexlera - 0:2.

 

Kounov poté zjistil, že se se soupeřem dá hrát, byť se hosté malinko hře domácího celku přizpůsobili. Hra se poté odehrávala spíše ve středu hřiště s minimem šancí, ale nutno dodat, že hosté měli míč častěji na svých kopačkách. Několik nadějných pokusů hředelského mužstva zastavil a přečetl domácí Amler. Ve 30. minutě zkoušel přehodit domácí Jelínek vyběhnuvšího Koláčka, ale míč měl na slabší levou nohu a ze vzdálenosti zhruba pětadvaceti metrů branku netrefil.

Hosté nedopustili překvapení a výhru pojistili

Kounovští si o přestávce řekli, že se soupeřem jde hrát, že rozhodně není nic ztraceno. Opět ale přišel úvod, Kafka využil špatné rozehrávky a zakroutil míč nechytatelně na zadní tyč do šibenice - 0:3. Přesto se domácí snažili s výsledkem něco udělat, ale na více než snížení v 66. minutě zásluhou hlavičky Hubičky po rohovém kopu Vyskočila, se domácí nezmohli - 1:3. Pokud se Kounov dostal do nějakého náznaku šance, byl na místě pozorný a nejlepší hráč zápasu, Houdek, který se rozhodl domácí mužstvo do šance prakticky nepustit.

 

V závěru se ještě navíc hosté dvakrát střelecky prosadili, když se v 84. minutě trefil Novák, jehož střelu sice brankář Drexler zmírnil, ale ta přesto skončila v domácí síti - 1:4. O minutu později prošel středem hřiště Vitner, našel aktivního Brože, který bombou pod břevno uzavřel skóre utkání - 1:5.



Ohlasy k zápasu


FK Kounov
Petr Huttr: "Do utkání jsme vstoupili laxně a až zbytečně ustrašeně. Zapomněli jsme se v kabině a zbytečně a hloupě prohrávali ve čtvrté minutě o dva góly. Hosté měli další náznaky, ale do žádné vyložené šance se nedostali. Hra se poté vyrovnala, ale přihlížejícím divákům nenabídla moc zrovna pěknou podívanou. O poločasové přestávce jsme si řekli v kabině, že rozhodně není nic ztraceno, ale po pěti minutách rozhodl prakticky o výhře hostí svou druhou trefou v zápase Kafka. Na výhře hostí nic nezměnila ani pěkná a zároveň přesná hlavička Hubičky po rohovém kopu. Hru jsme prakticky otevřeli, ale zapomínalo se na zadní vrátka, čehož Hředle využily v závěru, kdy přidaly ještě další dvě branky a po zásluze vyhrály. Zápas, byť to bylo derby, se odehrál ve velice přátelském duchu, k čemuž přispěla i trojice rozhodčích."




Sestavy


FK Kounov
J. Drexler [-] - H. Jebbiou [-] , M. Amler [-] (65. D. Pechouš [-] ) , J. Fejfar [-] , J. Vyskočil [-] - V. Šponiar [-] , R. Sattler [-] (80. M. Hájek [-] ) , J. Hubička [-] , J. Mařík [-] - M. Doseděl [-] (65. P. Huttr [-] ) , J. Jelínek [-]

FK Hředle B
L. Koláček [-] - M. Čuda [-] (56. P. Klátil [-] ) , D. Brož [-] , D. Kroupa [-] (46. M. Vodrážka [-] ) , P. Houdek [-] , V. Beránek [-] , V. Kafka [-] , V. Novák [-] (82. H. Roubík [-] ) , T. Vitner [-] , R. Pleier [-] (70. J. Pleier [-] ) , P. Hrbek [-]

Počet diváků: 49. Rozhodčí: BENEŠ Adam - TÝČE Jiří, BOHATÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Šanov 14 62:15 35
2 Sokol Petrohrad 14 55:21 29
3 Sokol Kroučová 14 45:23 29
4 SK Senomaty B 14 56:29 26
5 TJ Roztoky B 14 30:43 16
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Jiří Masopust 15
2 Martin Tauš 14
3 Luboš Šika 13
4 Jaroslav Škuthan 11
5 Tobiáš Mudra 8
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Petr Čech 31 77,5% 5
2 Jaroslav Bureš 28 63,6% 1
3 Václav Jelínek 28 70,0% 5
4 Bedřich Bočánek 18 64,3% 1
5 Ladislav Rác 12 75,0% 1
Zobrazit celou tabulku