1:4
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2020 16:00

7.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Roztoky nezastavil ani gól svátečního střelce Šnobla


Branky


19

Roztoky mohly prodloužit vítěznou šňůru v nedalekých Pustovětech. Domácí na sobě mají deku, nedaří se jim a nyní to chtěli zlomit. Svěřenci Pavla Hrušky ale byli proti a připisují si další vítězství v řadě!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól po chybě

Vstup do zápasu se povedl domácím, kteří si vytvořili zkraje zápasu dvě slibné šance, ale neproměnili. Navíc hned v 6. minutě chybovali v rozehrávce a hrubou chybu trestal Čermák - 0:1. O čtyři minuty později bylo na hostující straně ještě veseleji. Domácímu Sokolu se nedaří a nyní se to projevilo, na rozdíl dvou branek zvyšoval Kaplan - 0:2. Pustověty se ale nesložily, naopak šly za kontaktní brankou. O. Hula se sám před Gloserem neprosadil, levačka Kameníka mířila těsně vedle. Minutu před koncem první půle se ale domácí přeci jen dočkali. Centr z levé strany si našel sváteční střelec Šnobl a korigoval stav - 1:2.

Dvě červené karty

Vstup do druhé půle si oba celky představovaly vcelku jasně. Pustověty chtěly rychle srovnat, Roztoky odskočit na rozdíl dvou branek. Hosté v této volbě byli úspěšnější. Střílenou standardku si na malém vápně našel Texl a navýšil vedení - 1:3. Domácí si vytvářeli šance, byla ale znát herní krize, která se projevila ve finální fázi. Po hodině hry se po rohovém kopu odrazil míč k Hruškovi, který stanovil konečné skóre - 1:4.

 

Oba celky navíc dohrávaly v deseti lidech. Na domácí straně uviděl druhou žlutou kartu v 69. minutě Peták, na druhé straně ho napodobil o minutu později Čermák. Pustověty tak nadále mají co dělat, aby ukončily nepříznivé období, Roztoky naopak užívají vítězné vlny.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pustověty
Petr Hovorka, záložník: Do zápasu jsme opět vkročili špatnou nohou, když jsme udělali vzadu chybu v rozehrávce přes brankáře a namazali tak soupeři na gól. Druhý gól padl opět po naší vlastní chybě. Většinu zápasu jsme tlačili a vytvářeli si i šance, ale bohužel produktivita byla mírná. Do konce poločasu se nám ale podařilo vedení soupeře snížit. V druhé půli jsme chtěli vyrovnat, ale bohužel nejistota v šancích nám svazovala nadále nohy. Třetí gól jsme obdrželi po zbytečném faulu, kdy hosté proměnili standardní situaci. Zbytek zápasu se vedl v podobném duchu, kdy jsme z rohu dostali čtvrtou branku.

TJ Roztoky
Zdeněk Špimr, obránce: Z naší strany velice jednoduchý a účelný fotbal. Přežili jsme úvodní šance domácích a pak šli do dvougólového vedení. Poté jsme se soustředili na obranu a mohli přidat další branku, místo toho přišel před poločasem trest. Druhý poločas přišlo navýšení po dvou standardkách a pak už se hrálo převážně na naší půlce, ale bez větších šancích. Po vyloučeni průběžně na obou stranách se už jen dohrávalo. Máme tři body a třetí místo v tabulce, což je důležité pro další těžké boje.



Sestavy


TJ Sokol Pustověty
M. Beneš [-] - N. Zoufalý [-] (81. J. Oriš [-] ) , M. Kameník [-] (66. O. Kučera [-] ) , M. Peták [-] , D. Šnobl [-] (56. F. Kratochvíl [-] ) , T. Elznic [-] , T. Volráb [-] , O. Hula [-] , P. Hovorka [-] , P. Matějovský [-] , J. Hula [-]

TJ Roztoky
M. Gloser [-] (46. M. Vrábík [-] ) - Š. Masarovič [-] , M. Pudil [-] (75. O. Čumpelík [-] ) , Z. Špimr [-] , D. Vejvoda [-] , M. Čermák [-] , J. Texl [-] , M. Kaplan [-] (81. J. Bendl [-] ) , M. Čermák [-] , V. Hlavatý [-] , P. Hruška [-]

ŽK: 32. N. Zoufalý , 36. M. Peták , 65. M. Kameník - 59. M. Čermák . ČK: 69. M. Peták - 70. M. Čermák .
Hráči zápasu: M. Kaplan , D. Vejvoda .
Počet diváků: 49. Rozhodčí: TÝČE Jiří - FEJFAR Jakub, TICHÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Rynholec | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů