M. Pudil 30.
M. Čermák 45. (p.)
M. Pudil 79.
3:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2020 16:00

6.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Roztoky prodloužily vítěznou šňůru doma s Kněževsí


Branky


30. M. Pudil , 45. M. Čermák (p.) , 79. M. Pudil - 76. L. Malafa , 83. V. Kyncl
18

Kněževes mohla ukončit vítěznou šňůru Roztok, domácí ale byli proti. Byť si zápas svěřenci Pavla Hručky zbytečně komplikovali neproměněnými šancemi, nakonec se radovali z další výhry.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny

V prvním poločase čekali příchozí diváci na branku až do 30. minuty. Individuální akci se blýskl Hruška, který prošel přes tři protihráče a na zlatém podnose připravil gól Pudilovi - 1:0. Kněževes se stále nedokázala na specifickém roztockém hřišti prosadit, a tak přišel druhý trest. Několik domácích šancí hosté přečkali, do kabin ale proti nim byla odpískána penalta po ruce Plačka, kterou Čermák proměnil - 2:0.

Nervy až do konce

Roztoky byly aktivnější a dostávaly se daleko více do šancí než soupeř. V 70. minutě měli domácí možnost další penalty, když po souboji s Lennerem zůstal na zemi Hruška. Druhou penaltu už ale Čermák neproměnil. Následovaly další šance Roztok, udeřilo ale na druhé straně, když se po rohovém kopu prosadil Malafa - 2:1. Netrvalo dlouho a Pudil dal zapomenout na své neproměněné šance kličkou Lennerovi a třetím gólem v jeho síti - 3:1.

 

Nebyly by to ale Roztoky, kdyby nemusely do poslední minuty držet jednogólové vedení. Ze standardní situace zatopil domácím Kyncl - 3:2. I tentokrát to ale vyšlo a domácí neproměněných šancí nemuseli litovat. Konec zápasu ale mohl být pro ně jednoznačně klidnější, Kněževes tak živila naděje na bodový zisk do posledních okamžiků.



Ohlasy k zápasu


TJ Roztoky
Zdeněk Špimr, obránce: První poločas byl boj a hledání cesty k brance hostů, což se nám povedlopo půl hodině hry. Potom jsme opět nedali několik dalších šancí. Před přestávku došlo ve vápně při pokusu o centr k nastřelení ruky stopera Plačka a byla nařízena penalta, kterou Michal Čermák proměnil. Druhý poločas začal naším náporem a čekalo se na další branku v síti hostí. Po střetu Hrušky s brankářem jsme zahrávali druhou penaltu, kterou tentokrát Čermák neproměnil. Poté jsme měli znovu několik vyložených šancí, ale místo jejich proměnění jsme dostali gól z rohu. O chvilku později proměnil svoji několikátou šanci Pudil a bylo to opět o dvě branky. Přišla však další standardní situace a bylo to opět jen o gól. Co k tomu říct... Opět jsme mohli soupeře dorazit minimálně třetím gólem a místo toho drama až do konce. Kdyby to bylo v 75. minutě 6:1, tak se nikdo nedivil a můžeme si v klidu zahrát fotbal, takhle jen opět strach o výsledek, ale zatím nám to vychází.




Sestavy


TJ Roztoky
M. Gloser [-] - M. Pudil [-] , P. Hruška [-] , D. Vejvoda [-] , M. Čermák [-] , J. Texl [-] (90. J. Kněžík [-] ) , M. Kaplan [-] , M. Čermák [-] , V. Hlavatý [-] , Š. Masarovič [-] , Z. Špimr [-]

FK Kněževes
L. Lenner [-] - M. Čureja [-] , T. Růžička [-] , L. Malafa [-] , J. Plaček [-] , J. Vršecký [-] , R. Čihař [-] , J. Kříž [-] , M. Koloc [-] , V. Kyncl [-] , P. Čihař [-]

Hráči zápasu: P. Hruška .
Počet diváků: 43. Rozhodčí: ČERVENÝ Jan - TÝČE Jiří, POLÍVKA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Rynholec | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - Sokol Kroučová | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích