4:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2020 16:00

8.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ratboř i bez diváků derby zvládla


Branky


27. M. Kesner , 33. M. Kesner , 40. M. Uher , 57. J. Mbemba
15

Červené Pečky toho v prvním poločase mnoho nepředvedly a po zásluze šli do kabin s trojgólovým mankem. Ve druhém poločase domácí polevili, hosté nějaké příležitosti měli, ale jediný gól druhé půle padl do sítě Peček.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři centry - tři góly

První poločas se nám ani trochu nepovedl. Sám sebe jsem nemohl začlenit do sestavy a na pozici pravého stopera jsem dal Hanouska, který přeci jen je zvyklý hrát jinde a bylo to znat. Druhý problém byl v naší netrpělivé hře a úplně zbytečně a zbrkle jsme se snažili hrát nahoru a dolu (to nebyl plán hry před zápasem) a samozřejmě jsme to nestíhali. Proto jsme inkasovali poprvé, kdy jsme nezachytili rychlou kombinaci domácích po ose Brant - Vohnický a úplně volný Michal Kesner uklidil k tyči - 1:0.

 

O pár minut později, si celý tým počínal hodně alibisticky při bránění několika centrů až byl jeden tak přesný, že Michal Kesner po centru Mbemby z hranice vápna hlavičkoval přesně k levé tyči - 2:0.

 

A vrcholem všeho bylo, když jsme dovolili Ratbořským dvakrát za sebou odcentrovat z pravé strany a nepohlídat si Martina Uhra, který úplně sám hlavičkoval na stejné místo jako Kesner při druhé brance - 3:0.

 

Musím říct, že první poločas jsme hráli velmi špatně a zase nám trvalo 45min se trochu sehrát a na hřišti se najít. A těch pár našich šancí ani nestojí za řeč, snad jen jedna střela, kterou ale Jeřábek vytáhl na roh.

Slavoj si už výhru pohlídal

Do druhé půlky jsme šli s tím, že není co ztratit, chceme vstřelit nějaké branky a zápas ještě otočit. Zároveň jsme si vyříkali chyby v herních činnostech jednotlivců a najednou to šlo… Začali jsme trochu ospale, ale zlepšovalo se to a v tu chvíli nás uzemnil Joël Mbemba, který překrásně trefil míč po odvráceném rohu z levé strany na zadní vingl a Linhart byl bez šance - 4:0.

 

 

Další povedené akce Slavoje už brankou neskončily. Ať už to byl technický lob Kesnera nebo střela Uhra.

 

Ratboř se uspokojila výsledkem nebo jim došly síly, to už těžko říct, ale od té doby jsme je přehrávali a drželi je v bloku před vápnem, odkud jen odkopávali dlouhé míče za půlku. I když se nám dařilo ho rozbíjet, tak jsme končili na finální nebo předfinální přihrávce a tak jsme se dneska gólově neprosadili.

 

Zápas se dohrál v klidném duchu až na vyloučení hostujícího Svobody, který si zbytečně pustil "pusu na špacír".

 

Autor reportáže: Matěj Bílý (ČPE)



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Ratboř
Tomáš Kratochvíl, asistent trenéra: Čekalo nás derby, ve kterém jsme chtěli uspět a navázat na výhru z minulého kola. Od začátku jsme měli více míč pod kontrolou a v podstatě jsme borce z Červených Peček k ničemu nepouštěli. V první polovině jsme vstřelili tři pěkné branky a bylo rozhodnuto. Do druhé poloviny jsme šli s tím, že ještě přidáme další branku. Po pár minutách se opět trefil krásně " Benja" Joel Mbemba a bylo hotovo. Po této brance jsme přestali malinko hrát, což bylo znát. Hosté se dostávali více k míči, ale naši kluci byli vždy pozorní. Na závěr bych chtěl pochválit naše kluky, plnili to, co jsme si řekli, makali a to nám přineslo vítězné body. No a perlička na závěr, jelikož máme zraněné hráče, tak se na lavičce náhradníků potkal pouze Kratochvíl senior a junior / smích/.

FK Červené Pečky
Matěj Bílý, trenér: Celkově to byl zápas dvou různých poločasů. A pokud nevstřelíme branku, tak nemůžeme vyhrát. Velmi mě mrzí chyby, kterých jsme se dopustili, nezbývá než se z nich poučit. Ratboř má výborný tým a díky výkonu v první půlce vyhrála zaslouženě.



Sestavy


TJ Slavoj Ratboř
D. Jeřábek [-] - M. Uher [-] , M. Kesner [-] , A. Brant [-] , J. Kovařík [-] , L. Vohnický [-] , R. Biško [-] , M. Adámek [-] , J. Mbemba [-] (81. T. Kratochvíl [-] ) , T. Beran [-] , D. Kemza [-]

FK Červené Pečky
I. Linhart [-] - J. Eszenyi [-] (83. J. Adamec [-] ) , J. Svoboda [-] , T. Milichovský [-] , Z. Bulíř [-] , D. Klas [-] (57. T. Podnecký [-] ) , M. Carda [-] (46. A. Tvrzník [-] ) , M. Rauch [-] (71. J. Chochola [-] ) , M. Vondráček [-] , L. Zientek [-] , M. Hanousek [-] (71. D. Zákoucký [-] )

ŽK: 63. J. Svoboda , 67. L. Zientek . ČK: 90. J. Svoboda .
Hráči zápasu: M. Kesner , J. Mbemba .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 08:33

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jirka Stoupa

Expert: Honza Špinka
Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Loni v úvodním zápase ČPE - RAT 2:1. A letos? Derby by mohlo bavit, pokud půjdete fandit za plot, tak buďte ohleduplní k ostatním.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích