Omlazená sestava Jestřábky ve Velimi neuspěla


Branky


13

Gólem z první minuty udali domácí ráz zápasu a po dalších čtyřech brankách dovedli utkání ke třem bodům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kukal skóroval hned po dvaceti vteřinách

"Kádr z minulé sezóny opustil Kasal Jakub (Předhradí), Kuchař Jakub (Býchory) a nezapojil se Nezavdal David", uvedl situaci v domácím kádru vedoucí týmu Jaroslav Češpiva a pokračoval: "V dorostu skončili tři dorostenci. Němec Tomáš a Nejedlý David se poměrně úspěšně zapojili do přípravy áčka, Kubelka Kryštof je v Nové Vsi I. Několik dorostenců doplňovalo v přípravných zápasech béčko a naznačili, že mohou být přínosem." 

 

 

Po dlouhé době se objevil ve Velimi rozhodčí Roman Pikner z Břežan II. a ten zahájil v 17:00 hod. ve Velimi fotbalový ročník 2020/21. Přejme si, aby nebyl narušen žádným virovým onemocněním. Než jsme si sedli na střídačku vedla Velim 1:0. Po rychlé kombinaci Kosina - Novotný - Kukal Jan, posledně jmenovaný vsítil zblízka pod břevno první branku.

 

Velimáci pokračují v náporu, dostávají se až do pokutového území soupeře, ale chybí gólová finální přihrávka a hlavně důrazné, úspěšné zakončení. Ve 24.min. běží Kukal Jan sám na brankaře, ale nedává branku. Ve 25.min. rychlík Martin Novotný uniká po levé straně, servíruje míč před pokutové území na  Cerala, ale ten volejem neuspěl.

 

Po půlhodině hry se na hranici pokutového území dostává k míči Aleš Jedlička a zvyšuje na 2:0. Domácí hrají na jednu branku, ale třetí gól nepřichází. Hosté se pokoušejí o dlouhé pasy, ale ty končí většinou v rukavicích nebo na kopačkách brankaře Luboše Svobody. Do přestávky se jde za stavu 2:0 pro domácí Velim B.

Velimští přidali v poklidu další branky

Druhý poločas začíná v chůzi, vidíme pomalý a nudný fotbal. Hraje se bez šancí. V 59. min. ukazuje Martin Kyncl, že by mohl být kanonýrem. Z vlastní obrany prochází středem a ranou zdálky trefuje břevno. V 66.min.  střílí zdálky pro změnu Jirka Ceral, ale přímo na brankaře.

 

68.min.... A je to 3:0. Autorem branky je Aleš Jehlička po přihrávce Jana Zajíce. Velim kraluje a pojišťuje výrazné vítězství.

 

Na závěrečnou půlhodinu se na hřiště dostal talentovaný velimský "Rosa" Adam Náděje a v sedmdesáté osmé hlavou zvyšuje na 4:0 po centru Marka Kosiny z rohového kopu. Poté ještě Jan Zajíc upravuje na konečných 5:0 po přihrávce Adama Náděje.

 

Autor reportáže: Jaroslav Češpiva (VEL)



Ohlasy k zápasu


FC Velim B
Jaroslav Češpiva, vedoucí týmu: Do utkání nemohl nastoupit Hrabal Marek, na místě stopera ho nahradil všestranný Kovařík Jakub. Zraněn je Nedbal Jiří a tak se v útoku objevili hráči z kádru áčka Kukal Jan a Kasal Matěj. Na půlhodinu dostal příležitost i nadějný teprve sedmnáctiletý Adam Náděje a hned se uvedl gólem a finální přihrávkou.

TJ Sokol Jestřabí Lhota
František Machurka, trenér: Rychlá branka hned v první minutě zápas nejspíš neovlivnila. Velim byla po celý zápas lepší, spoustu šancí ještě neproměnili i díky výbornému Málkovi, který přes pět obdržených gólů zachytal výborně. My jsme si za celý zápas nepřipravili ani jednu šanci a to je smutné. Máme problémy se skládáním sestavy, ale to nás neomlouvá.



Počet diváků: 75. Rozhodčí: PIKNER Roman - DANĚK Tomáš (N), MACHURKA František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
26. 8. 2020 13:56
Hodnocení zápasu
26. 8. 2020 13:48
Omlouvám se, ale musím doplnit svůj report
Trenér Jirka Ptáček dal v závěru zápasu prostor ne jednomu, ale dvěma dorostencům. Tím prvním byl Adam Naděje(viz článek), Zapomněl jsem na dalšího talentovaného dorostence. Spolu spolu s Adamem dostal závěru na kraji zálohy příležitost i Petr Štros. Za dorost hraje většinou levého obránce. Nezklamal a zapadl do fotbalového soukolí našeho béčka jako, kdyby tam patřil. Oba kluky sleduji už několik let, dělal jsem vedoucího dorostu. Vím jaké mají přednosti, ale také i co jim chybí. Ale nejsou jenom dva. Své poznatky si nechám pro sebe, ale klukům je ochotně sdělím. Kluci mají v dorostu konečně výborného trenéra. Mládež se u nás dělá dobře, ale já chci víc.Snad jednou napíšu ještě lepší hodnocení. Ať se daří. Jaroslav Češpiva(74) divák - příznivec.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jirka Stoupa

Expert: první sedmička zkušených tipérů
Tip experta: výhra domácích

Tentokrát nastoupí Velim jako favorit, i loňský zápas na půdě soupeře vyhrála 1:3. Ale o ročník dříve prohrála s Jestřábkou obě utkání.

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích