Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 15:00

23.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Veni, Vidi, Vici, aneb návrat Stříbra po pauze


Branky


0

Baník měl k dispozici minulý víkend volno, pro odpadnutí Kokašic ze soutěže, a tak bylo trochu otázkou, zda ho to nějak nevyhodí z formy a nebude to mít vliv na jeho výkon v těžkém utkání proti Třemešné. To bylo ale pouhe science fiction. Návrat Stříbra do soutěže po krátké pauze by se totiž dal popsat latinskou frází - Veni, Vidi, Vici -  tedy - Přišel jsem, viděl jsem, zvítězil jsem. Stříbro se rozkoukávat ani nemuselo, první ránu zasadilo Jiskře už ve třetí minutě a do kocne zápasu jich přidalo ještě osm. Trochu hořkosti ale nakoenc snést domácí museli, když je Radim Ebenhöh jediným gólem hostů připravil o čisté konto.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po dvaceti minutách bylo rozhodnuto

Baník se na zápas perfektně připravil a od začátku si šel pro tři body, o nichž chtěl rozhodnout, co nejdříve, a to se mu dařilo. Ve třetí minutě si na jeden dotek přihráli Šaman, Trnka a Pavel Smolek, který nakoenc zakončoval střelou k tyči, a jako první rozjásal domácí diváky. Na další branku si pak sice Baník počkal až do chvíle, než ve třinácté minutě vypálil přesně asi ze třiceti metrů Tomáš Mráček a zvýšil na 2:0. V sedmnácté minutě pak přidal další trefu Michal Petraška a Ve dvacáté minutě pak zvyšoval tentýž hráč, Michal Petraška, už na 4:0. Bylo rozhodnuto. Vzápětí ale přeci jen museli domácí spolknout trochu hořosti, když za zády domácího brankáře skončil pokutový kop Radima Ebenhöh. Od té doby už však Baník soupeři nic nedovolil, měl celou dobu navrch a snadno ho přehrával. V pětatřicáté minutě ještě jednou zvýšil Jan Trnka a do šaten se odcházelo za stavu 5:1, který nedával Jiskře naději.

Závěr Jiskra nezvládla stejně, jako začátek

Ve druhé půli už se zápas v podstatě jen dohrával, Baník si hrál to své, držel balón a soupeři ho téměř nepůjčoval. Ale dlouho bez efektivity v podobě vsítění. Zkrátka se hrálo v klidu a Stříbro se nikam netlačilo. V závěru utkání se ale rozhodlo své diváky ještě přeci jen pobavit, a tak ještě pár zásahů přidalo. Njevíce si při svém zakončování natrápil asi Jan Křelovec, který překonal brankáře až napotřetí. V poslední desetiminutovce se pak ještě uvolnil Daniel Pták, který snadno přesně zakončil a pár minut před koncem navíc ještě narazil Petru Sásikovi, který přidal poslední trefu zápasu a byl konec. Baník si odpočal a po volném víkendu zvítězil 8:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Stříbro B
Karel Šaman: My jsme díky volnému víkendu více potrénovali a odpočinuli si, a tak jsme byli na zápas skvěle připravení. Kluci odehráli výborný zápas, všichni byli v pohybu. Brzy jsme rozhodli o výsledku a zbytek zápasu jsme si pohlídali. Vše se odehrávalo v naší režii, byl to precizní výkon. Kluci si zaslouží pochvalu. Zlepšili jsme si skóre a stý gól už je na dosah.

TJ Jiskra Třemešné
Jiskra Třemešné: V týmu Jiskry Třemešné momentálně nemáme nikoho, kdo by spolupracoval s naším webem. Pokud byste tedy někdo z tohoto oddílu měl zájem podílet se několika svými slovy po každém utkání na tvorbě těchto internetových stránek, ozvěte se prosím na můj e-mail: daniel.kot@fotbalunas.cz.



Sestavy


TJ Baník Stříbro B
R. Průša [-] - J. Balogh [-] , A. Němec [-] , K. Šaman [-] - M. Petraška [-] , R. Šedivý [-] (47. D. Pták [-] ) - P. Smolek [-] (47. P. Sásik [-] ) - L. Pubrle [-] (58. J. Křelovec [-] ) , T. Mráček [-] , J. Trnka [-] (47. P. Žíla [-] ) , A. Šimek [-]

TJ Jiskra Třemešné
K. Rezek [-] - R. Turek [-] - P. Duraj [-] , D. Kubena [-] , T. Veselý [-] , V. Novotný [-] , R. Ebenhöh [-] , O. Dvorský [-] (68. D. Chludil [-] ) , L. Slavík [-] , L. Kubena [-] , M. Šmehyl [-]

ŽK: 60. J. Balogh .
Místo: Stříbro. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Uhlíř Jan - HONZÍK Michal (N), MALICH Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.