Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

23.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Neuvěřitelný comeback, Újezd přehrál Halži a je zpět ve hře o postup


Branky


0

Musím se všem mnohorkát omluvit. Újezdu jaro absolutně nevycházelo podle představ a po velkých ztrátách jsem několikrát avizoval, že je ze hry o postup už definitivně vyčleněn, ale to ode mne bylo v tak vyrovnané soutěži opravdu velmi lehkovážené. Jednoznačně hloupé tvrzení. V poslední době se totiž stalo to, že favorité několikrát v řadě ztratili, Újezd své zápasy vyhrával a opět se na ně dotáhl. A teď? Porazil ve vyrovnaném utkání Halži a to ho katapultovalo až na druhou příčku. Jediné, co mluví v tuto cvhíli v neprospěch Stráže je fakt, že Lázně mají svůj zápas ještě před sebou a také fakt, že Újezd má oproti většině svých konkurentů odehráno o zápas více. Pokdu ještě dovolíte, chtěl bych zmínit jednu zajímavost. Újezd je totiž přes zápasy s favority v závěru sezóny opravdový specialista. Možná si někteří z Vás totiž ještě vzpomenou, jak v posledním kole minulého ročníku porazili mistrovský Lom 3:0, a to odjížděli na jeho hřiště ve slátané sestavě s jedenácti lidmi. Tomu říkám umění. Přesto je jeho comeback až k neuvěření a mě je ctí, že mohu psát o tak vyrovnané a zajímavé soutěži, jakou letos třetí třída bezesporu je.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Klíčový moment? Pýcha dal Spartě zbytečně přičichnout

Halež se už na začátku ujala iniciativy a v poklidu souepře mírně přehrávala a hrála si to, co potřebovala, za což se samoa odměnila nejprve v devatenácté minutě otevřením skóre v podání Milana Trefilíka a následně ve třiatřicáté mintuě zvýšením téhož hráče, tedy Milana Trefilíka, na 2:0. Zdálo se, že je předem rozhodnuto, a že si Halže v poklidu své body uhlídá, ale pak přišel moment, který se později ukázal, jako klíčový v neprospěch Halže. Dalekonosnou střelu Tomáš Bizoně téměř z půlky v sedmatřicáté minutě totiž nedokázal brankář Pýcha správně odhadnout a míč zapadl do jeho branky. V závěru půle už se sice nic nestalo, a tak si Halže vedení udržela, ale výrazně si tak před druhou půlí zkomplikovala život.

Újezd snížení nabudilo, zavelel k obratu

Halže nezasithla úvod druhé půle v optimálním rozpoložení, a tak se iniciativy chopil nabuzený Újezd. Sparta svého soka od začátku hravě přehrávala a už v šestapadesáté minutě se dočkala kýženého, ale především zasouženého, vyrovnání z kopačky Karla Tůšy. Halže byla na kolenou a Sparta na koni. Bylo v podstatě jen otázkou, zda hosté využijí některé ze svých šancí a rozhodnou o úspěchu svého obratu. Odpověď na tuto otázku nakoenc už v pětašedesáté minutě poskytl divákům Milan Stoklasa, který po individuální akci, v níž vymýchal celou obranu i s brankářem, v podstatě rozhodl. Halže už se sebrat nedokázala, na obrat zkrátka nezareagovala a Újezd si v pohodě dovedl zbytek utkání ke zdárnému konci. Z Halže tak odváží nečekané tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Čechie Halže
Kryštof Horák: v první půli jsme byli lepší, ale bohužel jsme dostali trochu hloupý gól, který dostal soupeře do hry. Řekli jsme si ale, že do druhé půle naskočíme naplno, ujmeme se iniciativy a výsledek si ohlídáme, ale přesně to se podařilo Újezdu. Pro nás je to velká ztráta a škoda. Zbytečně si komplikujeme boj o postup.

TJ Sparta Dlouhý Újezd B
Ondřej Bučan: My jsme přijeli na hřiště soupeře kvalitního tak, že jsme ani nevěřili, že můžeme nějaké body urvat. Musím přiznat, že jsme se báli vysoké porážky. Kluci ale hráli dnes výborně, skvěle jsme kombinovali a myslím, že jsme zápas zaslouženě otočili. Všem patří mé velké díky.



Sestavy


TJ Čechie Halže
J. Pýcha [-] - J. Strouhal [-] (46. L. Lazorka [-] ) , T. Ježdík [-] , J. Korda [-] , M. Trefilík [-] , R. Mrenka [-] , J. Heinzl [-] , T. Vávra [-] , K. Horák [-] , L. Kormoš [-] , K. Bauer [-]

TJ Sparta Dlouhý Újezd B
D. Mrázek [-] - M. Vrba [-] , M. Stoklasa [-] , T. Bizoň [-] (46. O. Bučan ml. [-] ) , V. Zušťák [-] , E. Dravecký [-] , J. Synek [-] , K. Tůša [-] , P. Pavlík [-] , P. Jadlovský [-] , J. Hanilec [-]

Místo: Halže. Počet diváků: 36. Rozhodčí: HORVÁTH Jan - TYPOVSKÝ Jakub (N), BUČAN Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.