1:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2020 10:00

8.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Zavidova na Mšec nestačila


Branky


17

Mšec se dostala v Zavidově do rychlého vedení, které držela celý první poločas. Po změně stran přidala uklidňující branku a nemusela se strachovat o výsledek. Fotbalisté domácí rezervy se snažili proti silnému soupeři o zvrat, ale ten Mšec nedovolila. Závěr zápasu nabídl tři slepené góly, alespoň jeden na domácí straně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FC 05 Zavidov B
Aleš Kraus, střídající hráč: Čekal nás možná poslední zápas podzimu, který jsme si chtěli užít. S první Mšecí to ale bylo těžké. Myslím si ale, že jsme byli po celou dobu utkání vyrovnaným soupeřem. Mšec měla několik šancí, kdy nás podržel Maty Štiller, my ty svoje šance ale také nevyužili. Při troše štěstí bychom možná i nějaký bod uhráli, ale takhle soupeř odvezl všechny tři.

TJ Sokol Mšec - Nové Strašecí
Jiří Jurgovski, střídající hráč: Začátek se nám povedl a díky chybné rozehrávce soupeře jsme se dostali do vedení už ve druhé minutě. Poté ovšem naše hra přestala mít kvalitu a první poločas z naší strany nebyl ideální. Hrál se sice vyrovnaný fotbal, soupeř se snažil kombinovat, ale k šancím jsme je nepouštěli. My jsme pár šanci měli, ale bohužel nám nevyšla koncovka. Do druhého poločasu jsme nastoupili více koncentrovaní a začali soupeře přehrávat. Ten se během celého zápasu, až na gól v úplném závěru, nedostal do žádné větší šance. Naopak nám se podařilo zvýšit skóre, díky nádherné střele Janyho z velké dálky a poté jsme přidali další gól a rozhodli tak zápas. Oba týmy pak v závěru přidali po jednom gólu a zápas tak skončil naším zaslouženým vítězstvím 1:4.



Sestavy


FC 05 Zavidov B
M. Štiller [-] - D. Štiller [-] (46. J. Kraus [-] ) , R. Vanický [-] , P. Šíma [-] , J. Knor [-] , A. Sekyra [-] , V. Kadar [-] (76. A. Kraus [-] ) , M. Zuda [-] , J. Sixta [-] , J. Hvězda [-] , J. Jelínek [-]

TJ Sokol Mšec - Nové Strašecí
P. Doubrava [-] - R. Kapek [-] , J. Kučera [-] , O. Zázvorka [-] , T. Janoušek [-] , P. Heller [-] (46. Z. Červený [-] ) , M. Pejša [-] (46. J. Jurgovski [-] ) , F. Machovský [-] (86. L. Petrus [-] ) , J. Zeman [-] (88. J. Kolek [-] ) , P. Neužil [-] , J. Kapek [-]

ŽK: 44. M. Zuda - 75. O. Zázvorka .
Hráči zápasu: J. Kučera , J. Kapek , T. Janoušek .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 19:34

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 08:36

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Rynholec | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů