Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

24.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sparta rozdrtila Zadní Chodov a je druhá


0

Sparta se restartovala dokonale. Je v naprosté pohodě a tvrdě a si jde za vytouženým postupem. Zastavit ji nedokázal a snad ani nemohl ani Baník Zadní Chodov. Sparta se na zápas na domácí půdě připravila skvěle, obrana byla precizní a soupeř se jedinkrát neprosadil. Sám domácí tým se však trefil rovnou desetkrát, a díky snadné výhře se posunul na druhou příčku v tabulce a pokud Lázně v neděli nezvítězí, bude mu patřit také po víkendu. Jediné minus na cestě Újezdu za titulem je však fakt, že Újezd má odehráno o zápas více, než většina z jeho největších rivalů. To Baník se naopak může při případné nedělní výhře Brodu posunout zpět do sestupového pásma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Patnáct minut pro hattrick

Sparta měla od začátku jednoznačně navrch, soupeř ztrácel po všech stránkách a ona si hrála, co potřebovala. Není divu, Chodov přijel jen přesně s jednácti hráči a ještě v hodně slátané sestavě. Újezd tak měl hodně prostoru a soupeře opravdu snadno přehrával a trestal každou jeho chybičku. Už ve čtvrté minutě Jan Horvát otevřel skóre, v deváté pak domácí záložník, Jaroslav Synek, zvýšil na 2:0, a před uplynutím první patnáctiminutovky ještě Jaroslav Synek zvyšoval na 3:0. Aby toho však nepadlo na hlavu nemohoucího Baníku málo, přidal pro jistotu v osmnácté minutě další trefu ještě Eduard Dravecký, ale poté už skutečně přišla dlouhá bezbranková odmlka. Tu však nakonec ve čtyřicáté minutě prolomil ještě jednou Jan Horvát. Do šaten se tak jodcházelo za již rozhodnutého stavu a druhá půle už měla být pouhou formalitou.

Horvát ze hřiště, střelci se ale našli jiní

Újezd však zápas nechtěl pouze dohrávat, obzvláště pak poté, co hostům zjevně došli síly a dělali ještě více chyb. Už ve třiapadesáté minutě tak navýšil Jaroslav Synek zkompletováním hattricku a tentýž záložník, Jaroslav Synek, také dvě minuty na to navázal na svou trefu ještě jedním, v pořadí už sedmým, zásahem. Vzápětí ale odešel na střídačku čtyřgólový Horvát, a ačkoli to nebyl přímo ten, z jehož kopaček ve druhé půli doposud padaly branky, bylo to na ofenzivě týmu celkem dost znát. Nakoenc ho však v sedmdesáté minutě zastal Rudolf Chrastina a v pětasedmdesáté Pavel Pavlík. V tu chvíli už měl Újezd jen jediný úkol a jediný cíl, a sice dosáhnout na dvojciferné číslo na ukazateli skóre. A to se nakoenc povedlo jen dvě minuty před koncem Pavlu Pavlíkovi, který svou trefou zvýšil na 10:0 a napsal za zápsem definitivní tečku.



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Dlouhý Újezd B
Ondřej Bučan: To se špatně hodnotí. Přijel slabý a oslabený soupeř a my jsme si zápas užívali. Měli jsme to hodně snadné. Kluci hráli svou hru, pěkně si to dávali a diváci se určitě bavili. To je asi tak vše, co se k tomu dá říct.

TJ Baník Zadní Chodov
Milan Founě: my jsme opět nedokázali poskládat jedenácti člennou sestavu a dorazili jsme jen v desíti. Ještě se nám v půlce zranil jeden hráč a dohrávali jsme jen v devíti. Soupeř byl prostě lepší, měl to snadné. My jsme zápas jen dohrávali a těšili jsme se domů.



Sestavy


TJ Sparta Dlouhý Újezd B
T. Kopolovič [-] - P. Jadlovský [-] - J. Hanilec [-] , P. Pavlík [-] , J. Synek [-] , M. Vrba [-] (25. R. Chrastina [-] ) - V. Zušťák [-] - E. Dravecký [-] , O. Bučan ml. [-] , J. Horváth [-] (58. V. Zeman [-] ) , M. Matějka [-]

TJ Baník Zadní Chodov
I. Rumenov [-] - E. Pikl [-] , J. Sibal [-] , J. Nejedlý [-] , M. Danko [-] , F. Richtarík [-] , R. Földési [-] , T. Sádlík [-] , V. Skura [-] , M. Founě [-] , J. Zajíček [-]

ŽK: 39. V. Zušťák - 39. J. Nejedlý .
Místo: Dlouhý Újezd. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Požárek Lukáš - BUČAN Ondřej (N), MAZANEC Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.