R. Čihař 15. (p.)
L. Malafa 72.
2:5
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2020 16:00

7.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Městečko začalo vlažně, v Kněževsi ale zvítězilo


Branky


15. R. Čihař (p.) , 72. L. Malafa - 44. P. Šnídl , 49. P. Šnídl (p.) , 61. P. Šnídl , 67. V. Zelenka , 78. L. Majba
20

Kněževes na svém domácím hřišti mohla překvapit proti favorizovanému Městečku. To by ale museli domácí fotbalisté dát do zápasu daleko více. Ohnivci měli sice pomalý start, dostali se ale do tempa, do kabiny srovnali a došli si pro vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnání do kabiny

Od začátku zápasu byl výkon hostujícího celku ospalý a byť si Městečko vytvořilo šance, do vedení šli domácí. Kněževes z ojedinělého útoku vytěžila pokutový kop, který proměnil R. Čihař - 1:0. Dlouho se stav nezměnil a už se zdálo, že si Kněževes jednogólové vedení udrží do druhé půle. Proti byl ale Šnídl, který srovnal z přímého kopu v 44. minutě - 1:1.

Šnídlův hattrick

A byl to stejný hráč, který byl u druhé branky hostí. Z domácí strany velmi diskutabilní penalta, které se sám Šnídl ujal a proměnil - 1:2. Po hodině hry střelou z úhlu zkompletoval kanonýr Ohnivce hattrick - 1:3. A když přidal další branku krátce poté Zelenka, zdálo se, že je rozhodnuto - 1:4. Kněževes ale nic nevzdala a po povedené akci zakončené Malafou snížila - 2:4. Poslední gólové slovo si vzal Majba, který upravil konečný stav - 2:5. Hosté měli během druhého dějství i další šance, více gólů ale za svá záda Vršecký nepustil.



Ohlasy k zápasu


FK Kněževes
Jan Plaček, útočník: Městečko bylo v zápase lepší a zaslouženě vyhrálo. Soupeř měl na začátku šance, které neproměnil a my šli do vedení z penalty. Z přímého kopu jsme si nechali vyrovnat, po sporné penaltě jsme prohrávali. Poté jsme dvakrát inkasovali a po dobré akci snížili. To bylo ale všechno, na víc jsme nedosáhli a prohráli.

SK Ohnivec Městečko
Stanislav Jansa, trenér: Bylo to od nás takové chcíplé. Spokojený nejsem s výkonem, s výsledkem ano. Dlouho jsme se rozkoukávali a za naši pasivitu přišel trest. Do kabiny jsme srovnali z přímého kopu. Ve druhém poločase jsme měli hodně šancí, které jsme neproměnili. Vítězství mohlo být daleko vyšší.



Sestavy


FK Kněževes
M. Vršecký [-] - T. Kejla [-] , L. Malafa [-] , V. Kyncl [-] , J. Plaček [-] , J. Vršecký [-] , R. Čihař [-] , J. Kříž [-] , M. Koloc [-] , M. Houška [-] , P. Čihař [-]

SK Ohnivec Městečko
L. Procházka [-] - L. Majba [-] (78. M. Karnafel [-] ) , M. Tvrz [-] (46. J. Kučera [-] ) , J. Vician [-] , P. Šnídl [-] , V. Zelenka [-] (67. M. Hajný [-] ) , V. Zuska [-] , V. Prokop [-] , J. Urban [-] , J. Hadrava [-] , T. Heger [-]

ŽK: 43. P. Čihař - 38. V. Zelenka , 47. T. Heger , 55. V. Prokop , 90. V. Zuska .
Hráči zápasu: J. Plaček - P. Šnídl .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: BENEŠ Petr - MAI Marek (N), GEBHART Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Rynholec | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů