3:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2020 16:00

7.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Při výhře Jesenice nad Hředlemi exceloval sudí Šefara


Branky


17. D. Jeníček , 45. P. John , 70. V. Fiala - 67. D. Minařík (p.) , 68. D. Minařík
20

V roli favorita zajížděly Hředle do Jesenice, kde je čekal ovšem těžký soupeř. Hosté přišli zcela zbytečně a brzy o vyloučeného Bechnera, což ovlivnilo jejich výkon. Domácí šli za vítězstvím, kterého nakonec dosáhli. Jesenice předvedla dobrý výkon, což se ale nedá říci o představení hlavního sudí Milana Šefary...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V Jesenici bylo k vidění zajímavé drama nejen na hřišti, ale následně i mimo něj. Velkou roli v tomto duelu sehrál sudí Milan Šefara, který je znám celorepublikově svým nedavným vystoupením v utkání mládežnických celků v Berouně, kdy jeho pohyb po lajně z pozice pomezního sudí připomínal spíše opilcův návrat domů v ranních hodinách než výkon fotbalového rozhodčího. Co za jeho tehdejším výkonem stálo, to ví nejlépe on sám, byť fotbalová veřejnost si myslí své. Pro připomenutí si celý incident můžete prohlédnout ZDE.

 

Na webových stránkách FK Hředle si můžete přečíst, co se v utkání mezi domácí Jesenicí a hosty ze Hředel vlastně stalo a jak si v něm sudí Šefara dle zástupců hředelské kopané počínal. Na zápase fotila Šárka Krejčová, jejíž fotografie si můžete prohlédnout v galerii.

Fiala si zasloužil rozhodující gól



Ohlasy k zápasu


FC Jesenice
Ivo Kapoun, trenér: Nebál bych se říci, že se hrál po celých devadesát minut pěkný fotbal v tempu. Zejména první poločas byl jeden z našich lepších. Velmi nám pomohlo vyloučení Bechnera, po kterém jsme dali dva góly a šli do vedení. Po dobře odehrané první půli jsme chtěli do té druhé jít s tím, že budeme hrát v klidu ze zadních řad. To se ale příliš nepovedlo, dovolili jsme soupeři zbytečnou penaltu a minutu po ni bylo dokonce vyrovnáno. Naštěstí se nám podařilo dát hned gól a vedení udržet až do konce. Kluci to odmakali, s jejich výkonem jsem spokojen.

FK Hředle
Jan Sklenář, trenér: Naprosto logické vyústění našich posledních výkonů. První poločas bohužel rozhodl. Po úvodní čtvrthodině jsme mohli vést, ale své příležitosti jsme neproměnili. A pak jsme po chybně bráněném rohu inkasovali, přišli kvůli nedisciplinovanosti o Bechnera a zranění poslalo ze hry i Amauwaha. Navíc soupeř vycítil, že nehrajeme vůbec dobře a rozehrál solidní partii, ve které nám dělal obrovské problémy Fiala. Bohužel jsme před poločasem inkasovali podruhé a opět zcela zbytečně. Druhý poločas byl už z naší strany lepší. Výkon hodně zdvihl David Minařík a odměnou bylo díky jeho trefám vyrovnání. Bohužel i rychle inkasovaný třetí gól. Bojovali jsme o vyrovnání, ale proti bylo třikrát břevno Bajerovy branky. Na druhou stranu soupeř Fialou podnikal do otevřené obrany nebezpečné protiútoky, kterými mohl utkání rozhodnout.



Sestavy


FC Jesenice
L. Bajer [-] - P. Altman [-] , J. Kočička [-] , D. Jeníček [-] , M. Pacourek [-] (79. T. Tatzauer [-] ) , J. Pfejfer [-] , D. Kapoun [-] , V. Fiala [-] , J. John [-] (26. D. Halámek [-] ) , D. Brda [-] , P. John [-]

FK Hředle
V. Malinovský [-] - T. Vitner [-] (46. P. Sajner [-] ) , D. Rais [-] , D. Bechner [-] , B. Amauwah [-] (31. P. Houdek [-] ) , V. Hladký [-] , A. Vitner [-] , D. Minařík [-] (78. D. Brož [-] ) , Z. Žihla [-] , D. Zilcher [-] (67. T. Čuda [-] ) , M. Somol [-]

ŽK: 24. D. Brda , 37. J. Kočička , 74. P. John - 20. A. Vitner , 36. D. Minařík , 52. Z. Žihla . ČK: 24. D. Bechner .
Hráči zápasu: J. Pfejfer , V. Fiala - D. Minařík .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Šefara Milan - NOVOTNÝ Alexandr (N), MINAŘÍK Hanuš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Rynholec | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů