SKANDÁL! Opilý rozhodčí se na zápase dorostu neudržel ani na nohou. Kauzu už řeší fotbalový svaz.

1

VÍME PRVNÍ /VIDEO/ : V utkání krajského přeboru dorostu ve Středočeském kraji byl pomezní rozhodčí Milan Š. zjevně opilý. Pohyb mu dělal problém a při pokusu popoběhnout dokonce upadl.

Pomezní rozhodčí Milan Š. nedal zrovna dobrý příklad mladým fotbalistům Berouna a Slaného. V utkání krajského přeboru byl ve stavu, který se střízlivostí nemá vůbec nic společného. Když chtěli pořadatelé opilce s praporkem odvést ze hřiště, přiběhl k nim hlavní sudí a zřejmě ze solidarity s kolegou jim to neumožnil. Zde je na místě položit si otázku, jak mohli kolegové před utkáním i během něj „přehlédnout“ stav pomezního.

 

„Popravdě nevím co na to říct. Absolutně nezodpovědné chování z jeho strany.“ okomentoval pro redakci jeden z hráčů, který byl v zápase přímo na hřišti. Toto nezodpovědné chování rozhodčího by však nemělo zůstat bez odezvy, i když podle našich informací nechtějí kluby tuto věc řešit.

 

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
22. 9. 2019 21:43
Já vám nevím, ale ten hlavní rozhodčí proč ho to nechal mávat ? to jsou važně tak aivní že v dnešní době mobilu si myslí že se to nezveřejní? jsem zvědav na trest. obzvlášt když pískají mládež.

Ostatní čtou