2:3p.
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

24.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stříbro nejspíš v Boru opila euforie, o výhře favorita musely rozhodnout až penalty


Branky


0

Co se Stříbra týče, je už vše rozhodnuto a v týmu panuje skvělá nálada a dobrá pohoda, ovšem tentorkát jí nejspíš bylo až zbytečně moc. V utkání proti Boru sice vedl už brzy 2:0, ale pak vypadl z tempa a nechalo hrát opět mírně posíleného soupeře. Boru se díky tomu podařilo se soupeřem krok srovnat a poslat zápas do penaltového rozstřelu, což mu definitivně zajistilo jistotu udržení se v soutěži. Druhý bod už si ale obstaral Baník, pro nějž už ale body vlastně ani nic neznamenají.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stříbro dalo dvě branky a polevilo

Úvod zápasu Stříbru vyšel dokonale. Baník soupeře hravě přehrávala a hra vypadala přesně podle očekávání. Hostům se navíc dařilo i střelecky a zdálo se, že rozhodnou už v první půli. Ve čtvrté mintuě se trefil Tomáš Mráček a v osmnácté na něj navázal Daniel Pták, ale posléze Baník jaksy zlaxněl a dal rpostor Boru. Stříbro se uchlácholila brzkým a snadným vedením a zbytek zápasu úplně vypustilo. I když stále drželo více balón a možná mělo i více šancí, svou laxností sepřipravilo úplně o vše a Bor se na něj zaslouženě začal dotahovat. Už v první půli snížil v závěru Jan Pokorný a bylo jasné, že pokud se Baník neprobere, bude to ještě zajímavé.

Posila poslala zápas do penalt

Ani snížení však Baník neprobralo, a tak se hrálo stále ve stejném, celkem vyrovnaném tempu. Zatímco z jednoho týmu však čišila snaha, chtíč a bojovnost, z druhého pohoda, nuda a laxnost. Proto se stalo to, že out-sider z Boru nakonec dokázal ve dvaasedmdesáté minutě vyrovnat a poslat zápas do penalt. Rozhodnout totiž už nedokázal, a tk mu dělba musela nakoenc stačit. O zjiž zmíněnou branku se postarala posila z bosrkého A-týmu, známý František Pták. Ale jak říkám, cíce už půle nenabídla, to nejzajímavější následovalo až po devadesáti minutách.

Rozhodla jediná chybička

Boru chybělo k senzaci opravdu málo. Jen kousek byl od toho, aby na svém hřišit jasného favorita porazil. Při penaltovém rozstřelu však udělal jednu chybu, a to Baníku stačilo. Hráči Stříbra se totiž nezmýlili jedinkrát, a tak nedali Sokolu žádnou šanci. Druhý bod už bral lídr. Sladký je vak ale i ten jeden bod, který mu zaručí udržení se v soutěži.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bor B
František Pták ml.: Já si myslím, že jsme prvních dvacet minut byli horší.Neobsazovali jsme si hráče a také jsme dostali dva góly. Pak jsme začali hrát zodpovědněji a hned to vypadalo lépe. Začali jsme si vytvářet šance a postupně jsme vyrovnávali hru, ale i stav. V závěru se nám zranil hráč a museli jsme dohrávat v deseti, soupeř nás trochu zatlačil, ale my už jsme to udrželi. Přesto nás hodně překvapila hra hostů, nehráli dobře a dali nám hodně prostoru.

TJ Baník Stříbro B
Karel Šaman: Soupeř nás hodně překvapil, byl posílený a hrál hodně dobře. Přesto jsme si za to mohli sami, bylo to naše nejhorší utkání na jaře, nic nám nevycházelo a hráli jsme hrozně. Nicméně jsme ale přesto zvítězili, i když až na penalty a na jaře jsme stále neporažení a já doufám, že nám to vydrží, i když nás nyní čeká velmi těžký zápas s Dlouhým Újezdem. Přesto jsme ale hodně nespokojení.



Sestavy


TJ Sokol Bor B
Z. Šroubek [-] - J. Pokorný [-] , T. Janků [-] , J. Maczko [-] , V. Kalčík [-] , F. Pták [-] , A. Zouhar [-] (60. P. Podlipský [-] ) , F. Fikar [-] , L. Pták [-] (75. L. Čížek [-] ) , R. Mikulička [-] , V. Hlaváč [-]

TJ Baník Stříbro B
R. Průša [-] - A. Němec [-] , K. Šaman [-] - R. Šedivý [-] , M. Petraška [-] - A. Šimek [-] (46. P. Sásik [-] ) , P. Žíla [-] (70. J. Hejcman [-] ) , D. Pták [-] , L. Pubrle [-] , T. Mráček [-] , J. Trnka [-] (65. D. Vladař [-] )

ŽK: 17. J. Pokorný , 68. V. Kalčík , 83. V. Hlaváč - 17. A. Němec , 76. P. Sásik .
Místo: Bor. Počet diváků: 45. Rozhodčí: Loukota Petr - BURDA Jakub (N), HONZÍK Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.