Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 17:00

25.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Téměř tragický začátek nakonec Halži o body nepřipravil


Branky


0

VE třinácté minutě prohrávla Halže na svém hřišti s Lesnou o dvě branky a zdálo se, že je pro ní možná rozhodující zápas už ztracený. Lesná je kavlitní tým, který si umí vedení ohlídat. Ale Čechii dnes hnala velká touha a obrovská motivace. Domácím šlo o postup, a tak se semkli, zapomněli na špatný úvod a zhájili nakonec úspěšný obrat elého utkání. Halže dokázala zápas otočit a nakoenc vyhrála 3:2, bylo to o fous, ale body jsou doma. Tři body jí tak před závěrečným kolem drží na druhém místě v nejlepší pozici ze všech týmů. Halže má vše ve svých rukách. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Parádní nástup Lesné pokoušel fanoušky Halže o infarkt

Lesná měla famózní úvod. Roezhrála, vrhla se do útoku a hned první střelou otevřel skóre Radek Vavřička. Halži tento začátek velmi zaskočil a Lesná měla jednoznačně navrch, proto se také velmi rychle dočkala dalšího navýšení, o nějž se postaral Miroslav Baran st.. To už ale domácí tým probralo a Halže začala přebírat pomalu, ale jistě iniciativu. Velmi důležité pro ní bylo to, že se už ve třiadvacáté mintuě dočkala kontaktní branky, která ji vrátila do utkání. O tento zásah se postaral, kdo jiný, než René Mrenka, na jehož přízemní střelu byl brankář krátký. Od té doby se hrál celkem vyrovnaný zápas, i když je pravdou, že Halže držela více balón a dokocne měla i větší množství šancí. Žádné už ale nevyužila, a tak se do šaten odcházelo za stavu 1:2.

Důležité vyrovnání Karla Bauera a obrat zápasu za pět minut dvanáct

Také ve druhé půli se hrálo hodně vyorvnané utkání. Bylo ještě o něco opatrnější, ale přesto šance k vidění byly. Nějaké měla Lesná, nějaké Halže, rozdíl byl ale v tom, že jen jeden tým některých využil, ačkoli také některé spálil. Byla to Halže. Asi nejdůležitější moment utkání přišel velmi rychle, asi po desetim minutách se totiž dočkal gólu hlavou po rohu Karel Bauer, který vyrovnal na 2:2. Dlouho se pak hrálo za tohoto stavu. Stále opatrně, ale přesto nahoru a dolů se slibnými šancemi na obou stranách. Třeba Lesná trefila dvakrát břevno. Už to ale vypadalo, že se žádný z týmů prosadit nedokáže a zápas budou muset rozsoudit penalty, ale nakonac nemusely. Dvě minuty před koncem si Lesná neohlídala volného Jakuba Pýchu, a ten rozhodl. Rozhodující branka přišla doslova za pět minut dvanáct. Halže si svou dobrou pozici pro pstup udržela.



Ohlasy k zápasu


TJ Čechie Halže
Kryštof Horák: Začátek zápasu jsme nezvládli a rychle jsme prohrávali o dvě branky. Postupně jsme ale převzali iniciativu a zápas jsme nakonec úspěšně otočili. Dnes jsme ukázali, že jsme skvělá parta a dokážeme se semknout. Bojovali jsme a zaslouženě jsme zvítězili. Ty tři body jsou pro nás velice důležité.

TJ Lesná
Zdeněk Uhlík: My jsme v první minutě rozehráli, zaútočili jsme a dali jsme první gól. O chvíli později jsme přidali další a byli jsme blízko bodům. Soupeř byl pochopitelně zaskočený, ale dokázal se semknout a ukázat svou kvalitu. Převzal iniciativu, do konce poločasu snížil a ve druhém zápas otočil. Ve druhé půle jsme nějaké šance měli i my, ale bohužel jsme se neprosadili, škoda. Myslím, že to byl vyrovnaný zápas a remíza by mu slušela.



Sestavy


TJ Čechie Halže
Z. Božek [-] - J. Typovský [-] (45. M. Soukup [-] ) , K. Horák [-] , L. Kormoš [-] , F. Bedecs [-] , T. Ježdík [-] , M. Trefilík [-] , R. Mrenka [-] , K. Bauer [-] , T. Vávra [-] (45. A. Dokoupil [-] ) , L. Kormoš [-] (79. J. Pýcha [-] )

TJ Lesná
J. Malý [-] - V. Danko [-] , P. Karafiát [-] , R. Prexl [-] , R. Danko [-] (76. P. Szerencés [-] ) - M. Baran st. [-] , M. Baran ml. [-] , V. Šesták [-] , R. Vavřička [-] - D. Tkáč [-] , V. Danko [-] -

ŽK: 18. L. Kormoš - 58. V. Danko , 83. D. Tkáč .
Místo: Halže. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Požárek Lukáš - MATOUŠEK Milan (N), LUPŠA Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.