3:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2020 16:00

8.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krakovany urvaly body v poslední minutě


Branky


15

Pečky v Krakovanech vedly od osmnácté minuty a tento stav trval téměř sedmdesát minut. Pak domácí výsledek otočili, jenže hosté dokázali srovnat krok. Až minutu před koncem vystřelil Neruda tři body pro Krakorky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Novák šokoval Krakovany

V domácím dresu se neobjevili Sixta s Dostálem, kteří dali přednost rybářským závodům, ale i tak se očekávalo, že Krakovany nebudou mít větší problémy získat tři body.

 

Ale už úvod zápasu dal tušit, že by to nemuselo jít tak snadno. Hráči Peček byli více na míči, u všeho byli rychleji a domácí přehrávali. Pro Krakovanské naštěstí bez šance. Ti postupně hru vyrovnali, a když zmáčkli hosty před jejich branku, bylo vše na dobré cestě. To by ovšem nesměla přijít osmnáctá minuta, kdy střelu pečeckého forwarda Douděra vyrazil přímo na nohu Lukáše Nováka a ten šokoval domácí - 0:1.

 

Krakovanské to ale nerozhodilo a dál bušili do zavřených vrat pečecké obrany, kam se stahovalo téměř všech jedenáct hráčů. Ale hra domácích byla statická, sice se párkrát pokusili o střelu, ale marně. Až v poslední minutě si vypracovali gólovku, když Cmár vyrazil Chvojkovu střelu před sebe, ale skluzující Špinka trefil místo odkryté brány jen obličej pečeckého gólmana a byl z toho jen roh.

 

 

Neruda v závěru trefil tři body

I druhý poločas vypadal stejně jako první. Pečky urputně, ale dobře brání před vlastní šestnáctkou, snaží se zaútočit po brejcích na urostlého útočníka. Tato taktika jim vycházela téměř sedmdesát minut, když potom po centru vyrazil Cmár v souboji s Kozlem míč k Janu Špinkovi a ten nekompromisně uklidil míč pod klacek - 1:1.

 

Za tři minuty domácí vedli. Tlučhoř s Věříšem vybojovali míč, předložili ho jak na zlatém podnose Janu Špinkovi a ten druhým gólem během tří minut otáčí skóre - 2:1.

 

Jenže Pečky byly tentokrát velice efektivní, druhá šance - druhý gól. Dlouhý pas odhlavičkoval Kutil jen za sebe na nabíhajícího Davida Konůpka, který pod nohama Douděry srovnal - 2:2.

 

Krakovany mají deset minut na rozhodující gól. Útok za útokem se valí na Cmárovu bránu, ale povedlo se to až v předposlední minutě. "Jedna z posledních šancí, klička obránci a ženu si to na bránu, už mi dochází síly, tak nahrávám do běhu Lukášovi Nerudovi", líčí poslední akci Jan Špinka a radostně dodal: "A ten bombou na přední tyč odstartuje euforii - 3:2."

 

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ SK Krakovany
Jan Špinka, hráč: Anglické počasí, kdy se déšť po celý zápas snášel na náš výborně připravený pažit a náš poslední zápas před prymulapauzou. Přivítali jsme Pečky a postavení v tabulce napovídalo, že by to měl být jasný zápas pro nás, ale opak byl pravdou. Pečky po celý zápas výborně bránily a mě osobně mile překvapily. Přidala se k tomu i vynikající efektivita, když ze dvou šancí daly 2 góly. My potřebujeme na jeden gól 3-4 šance, takže nám to trvalo podstatně déle než jsme vstřelili vítězný gól. Dal ho v 89. Lukáš Neruda dříve to obávaný sniper, dnes již plnicí defenzivní činnost. Chceme trénovat a doufáme, že se sezóna dohraje. Nevím, čemu či komu vadí 22 hráčů na 600 m2, když v Kauflandu při akci na cukr je hlava na hlavě.




Sestavy


TJ SK Krakovany
Z. Douděra [-] - L. Tlučhoř [-] , O. Černý [-] , M. Kutil [-] - P. Kozel [-] , D. Chvojka [-] , Z. Vodvářka [-] , J. Olexa [-] - J. Špinka [-] - M. Věříš [-] , L. Neruda [-] (90. L. Chvojka [-] )

AFK Pečky B
M. Cmár [-] - M. Modrovič [-] , J. Vavák [-] , V. Kašpárek [-] , V. Buřič [-] , J. Králík [-] , L. Novák [-] (89. . Bydlák [-] ) , M. Soukup [-] , D. Konůpek [-] , T. Holub [-] (42. L. Holub [-] ) , J. Malý [-]

ŽK: 61. M. Věříš , 69. D. Chvojka , 77. Z. Vodvářka .
Hráči zápasu: L. Neruda , J. Špinka .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 08:33

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jirka Stoupa

Expert: Honza Špinka
Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Domácí jsou v tomto zápase favoritem, ale všichni dobře víme, jak je ošidné podcenění soupeře.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích