3:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2020 17:00

3.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Kouřimi opět řádil Martin Snížek


Branky


16

Plaňany od počátku nestíhaly bránit tlak domácích, už v devatenácté minutě se vyfauloval Klucska a Kouřimští do poločasu nasypali za záda Hradeckého tři góly. Po přestávce se fotbal vytratil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Klucska oslabil svůj tým po devatenácti minutách

„Do Kouřimi jsme přijeli s taktikou vyhnout se faulům na vlastní půlce, abychom předešli největší zbrani domácích, standardním situacím“, komentoval první poločas plaňanský trenér Petr Málek a zklamaně dodal: „Bohužel pokyny zůstaly jen v kabině.“

 

Přesně tak, domácí byli aktivnější a pohyblivější. Už v první minutě se mohl prosadit Tománek, ale mířil mimo tři tyče. Plaňanští si i přes varování pomáhali fauly a už v devatenácté minutě musel do sprch Josef Kluscka po nešetrných zákrocích na Keltnera.

 

 

Toto rozložení sil více vyhovovalo Kouřimským a Královský začal dirigovat zteč. Nejprve dvakrát ze standardní situace posadil míč na hlavu Martinovi Snížkovi – 2:0.

 

 

Ve třicáté šesté minutě poslal přesným pasem do gólu Tomáše Dufka – 3:0. Více branek už domácí do pauzy nepřidali, ale zaslouženě šli do kabin se solidním náskokem.

Diváci se už gólu nedočkali

Poločasový výsledek a počet hráčů na hřišti předurčilo ráz druhého dějství. Hosté se zataženou obranou snažili otupit akce Kouřimi a v případě možnosti vyrazit za snížením stavu. A domácí se pod dojmem náskoku nikam nehnali.

 

 

A šance na gól se rojily na obou stranách. Před brankou domácího Havránka hlavně po akcích aktivního D. Siručka, kterému se několikrát podařilo vystihnout rozehrávku kouřimské obrany, ale ať jeho nebo Olahovo zakončení nemělo přesnost a nebo včas zasáhl Havránek.

 

I domácí dávali vyniknout plaňanskému gólmanovi. Výborně zasáhl proti střele Dufka, i proti střele Tománka, který se ke své ráně dostal po sóle přes polovinu hřiště. A když už byl překonaný, vyhlavičkoval míč z brány ve dvou případech Břichnáč.

 

Tak se diváci dalších gólů už nedočkali a Kouřim si zaslouženě připsala tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Kouřim
Jan Kočí, vedoucí týmu: Stejně jako proti Ratboři jsme do zápasu vlétli po hlavě a od první minuty jsme dominovali. Vytvářeli jsme si šanci za šancí a jen naše nemohoucnost v zakončení nám nedovolila skórovat. Uspěli jsme až po polovině poločasu po akcích Královského. Druhý poločas nám opět ukázal, že je máme špatné a fotbal se ze hřiště vytratil. Naštěstí nás Plaňany ohrozily jen jednou střelou z dálky a tak jsme to „ukopali“ do vítězného konce.

TJ Sokol Plaňany
Petr Málek, trenér: V prvním poločase jsme se nechali přemotivaností poslat do deseti, u soubojů jsme byli pozdě a soupeř trestal, jak jinak, než ze standardních situací. Poločas 3:0. Ve druhém poločase jsme se i díky uvolněnějšímu soupeři zlepšili, ale naše šance nevyužili a tak se žádný zvrat nekonal. Zasloužené body pro domácí.



Sestavy


TJ Kouřim
L. Havránek [-] - M. Tománek [-] , D. Procházka [-] , T. Svoboda [-] - J. Keltner [-] , P. Královský [-] , R. Světnička [-] , P. Jirků [-] , M. Snížek [-] (56. D. Bolčo [-] ) - T. Dufek [-] (86. M. Varyš [-] ) - T. Novák [-]

TJ Sokol Plaňany
M. Hradecký [-] - D. Žemba [-] , M. Nágl [-] , O. Lazaryev [-] , J. Kiewak [-] (46. L. Franko [-] ) , J. Klucska [-] , D. Siruček [-] (85. M. Jambor [-] ) , P. Břichnáč [-] , J. Olah [-] , T. Freund [-] , M. Čech [-] (46. J. Nedvědil [-] )

ŽK: 32. P. Jirků , 88. D. Bolčo - 8. J. Klucska , 16. D. Žemba , 38. J. Olah . ČK: 19. J. Klucska .
Hráči zápasu: T. Svoboda , M. Snížek - D. Siruček .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: UHER Jiří - ŠVORBA Milan (N), NÁGL Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jirka Stoupa

Expert: Ondřej Černý
Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Loni Kouřim uspěla a favorizují ji i tipéři. Ale třeba si Plaňany nechaly ještě nějaký střelecký prach v zásobě.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů