3:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2020 17:00

1.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bečváry se o body strachovaly do poslední minuty


Branky


24. M. Horáček , 40. T. Freund (vl.) , 71. J. Čáslava - 72. J. Nedvědil , 78. D. Žemba
11

Když ve druhé půli domácí zvýšili na 3:0, začalo se z tribuny ozývat "dejte jim bůra". Jenže Plaňany zbraně nesložily, dokázaly snížit na rozdíl jediné branky. To ale bylo vše.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bečváry šance proměnily, Plaňany ne

"Do zápasu jsme vstoupili o něco aktivněji a dokázali jsme se dostat do vedení, když hezkou akci zakončil do sítě Martin Horáček - 1:0", hodnotil první dějství domácí trenér Josef Kuba a pokračoval: "Chvíli před přestávkou jsme dali tak trochu šťastný gól, když si po hlavičce Holuba hosté dali vlastní branku - 2:0 (Tomáš Freund se snažil zabránit míči v cestě do sítě, ale už to nezvládl). Ale i Plaňany měly několik dobrých příležitostí. Počínaly asi ale nepřesně nebo zasahoval náš brankář."

 

Ve stejném duchu mluvil i plaňanský kouč Petr Málek: "První poločas nebyl vůbec dle našich představ, dostali jsme laciné góly, naše naznaky vyšly vniveč a u většiny soubojů jsme byli pozdě." A hned naznačil, co chystá během přestávky: "O poločase uděláme změny, změníme rozestaveni a do pole zkusíme poslat rychlého Klucsku."      

Drama v závěru vyřešil Hrouda

A změny byly vidět. Do druhé půle vstoupili hosté aktivněji a byli více na míči. K vážnému ohrožení Hroudovy brány to ale nevedlo. Zajímavá byla střela z trestného kopu v podání Kiewaka, ale Hrouda ji vyrazil a následně ukryl pod svým tělem před dobíhajícími hráči.

 

Následně se bojovná a kouskovaná hra odbývala mezi šestnáctkami, za zmínku stojí pouze střela Žemby, kterou v pohodě chytil do náruče bečvarecký gólman a na druhé straně zakončení Horáčka po dlouhém pasu Slezáka, ale míč minul tyč o půl metru.

 

Teprve poslední dvacetiminutovka přinesla více vzruchu. Nejprve hosté odhlavičkovali centr z rohu, Bečvarečtí míč okamžitě vrátili do ohně, kde Kubín jej sklepl proti noze Josefa Čáslavy a ten se přesně k tyči nemýlil - 3:0.

 

A vzápětí se radovali hosté. Kiewak vysunul do křídla Jakuba Nedvědila, který byl na hřišti teprve druhou minutu. Říká se "když nevíš, vystřel" a přesně to Jakub udělal - 3:1. A gól hosty povzbudil. Olah poslal do uličky Dominika Žembu, který křížnou střelou překonal Hroudu - 3:2.

 

Drama mohl odvrátit V. Kšírl, jehož střelu po zpětné přihrávce pronikajícího Horáčka vytáhl Hradecký akrobaticky na roh. Ekvilibristiku předvedl Josef Čáslava, který nabíhal za obranu na dlouhý pas Uhra. Míč si zpracoval (spíš mu tedy spadl) na záda, přesto dokázal halfvolejem zakončit, ale Hradecký byl pozorný.

 

Jednobrankový náskok drželi Bečvarečtí až do poslední minuty. Hosté zavřeli domácí do jejich šestnáctky, střely Klucsky a Olaha Hrouda vytěsnil na roh, instinktivně zakročil proti hlavičce, která již mířila do sítě. Poslední roh, Olah jej točí do brány, kde míč vyhlavičkují domácí obránci a rozhodčí ukončuje zápas.



Ohlasy k zápasu


SK Bečváry
Josef Kuba, trenér: Ve druhém poločase se nám podařilo vstřelit třetí branku a zdálo se, že je rozhodnuto. Ale to byl omyl. Hosté bleskově snížili na 1:3, pak dali po hezké akci na 2:3 a o drama bylo postaráno. Za tohoto stavu jsme zahodili dvě jasné brankové příležitosti a to nás mohlo mrzet. Hosté si vytvořili tlak a my se obávali o výsledek. V samém závěru zápasu hosté zahodili jasnou příležitost a body zůstaly v Bečvárech. Za stavu 3:0 jsme měli být daleko klidnější, měli jsme udržet více míč a zápas v klidu ohrát. Ale body z prvního zápasu jsou pro nás velice cenné.

TJ Sokol Plaňany
Petr Málek, trenér: Když jsme z jediného náznaku šance domácích ve druhé půli dostali na 3:0, každý si myslel, že je po zápase. Ale my se nevzdali, mačkali jsme soupeře dál a snížili na rozdíl jediné branky. Bohužel 100% šanci na závěr zápasu jsme trestuhodně zahodili, tak zůstaly všechny body u domácích. Zápasu by nejspíše slušela remíza.



Sestavy


SK Bečváry
J. Hrouda [-] - O. Holub [-] , J. Kšírl [-] , J. Uher [-] , M. Slezák [-] - V. Kšírl [-] , J. Kubín [-] , J. Čáslava [-] , P. Jahoda [-] - M. Horáček [-] , M. Černý [-] (45. M. Kšírl [-] )

TJ Sokol Plaňany
M. Hradecký [-] - D. Žemba [-] , M. Nágl [-] , O. Lazaryev [-] , D. Siruček [-] (70. J. Nedvědil [-] ) , J. Kiewak [-] , M. Jambor [-] (46. J. Klucska [-] ) , P. Břichnáč [-] , J. Olah [-] , T. Freund [-] (70. P. Siruček [-] ) , M. Čech [-]

ŽK: 44. J. Uher , 69. J. Kubín - 42. M. Nágl , 80. J. Klucska .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Mucha Daniel - ŠMEJKAL Pavel (N), NÁGL Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jirka Stoupa

Expert: první sedmička zkušených tipérů
Tip experta: výhra hostů

Tipéři favorizují hosty, případně "0". Je pravda, že vzájemné zápasy těchto týmů bývají hodně vyrovnané a leckdy rozhoduje větší dávka štěstí.

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů