J. Keltner 27.
R. Biško 39. (vl.)
P. Jirků 90.
3:2
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2020 17:00

1.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Patrik Jirků rozhodl o bodech v poslední minutě


Branky


27. J. Keltner , 39. R. Biško (vl.) , 90. P. Jirků - 72. Z. Gembiczki , 75. A. Brant
11

Kouřimští měli po první půli solidní dvoubrankový náskok, o který ale během tří minut ve druhém dějství přišli. Rozhodnutí padlo až v poslední minutě, kdy Jirků zachránil tři body pro domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Z převahy vytěžili dvoubrankové vedení

Od první minuty byli Kouřimští jistější na balónu, důraznější v osobních soubojích a nebezpečnější před brankou soupeře, kterého během úvodního poločasu k ničemu nepustili. Byli nebezpečnější, ale paradoxně pouze po vápno až do sedmadvacáté minuty, kdy díky skvělému napadání získal míč Jan Keltner a nenápadnou střelou z hranice šestnáctky uklidil míč po zemi na zadní tyč - 1:0.

Dvanáct minut poté zahrávali domácí borci rohový kop a po předešlých standardních situacích, po kterých byli velmi nebezpeční, ale nedokázali skórovat, se jim to povedlo až v třicáté deváté minutě, kdy po centru Macháčka netrefil hlavou míč Bělohlávek. Míč propadl ke Svobodovi, který ho s pomocí hostujícího hráče Radka Biška dotlačil do sítě - 2:0.

"Do kabin jdeme s dobrým pocitem zodpovědného výkonu a s velkou spokojeností", zářil vedoucí týmu Jan Kočí.

 

 

 

 

 

Domácí ztratili koncentraci

Do druhého poločasu však domácí nastoupili úplně odevzdaně a nezodpovědně, čehož dokázal soupeř po dvou chybách Kouřimských na útočné polovině využít a během tří minut srovnat krok. Nejprve zakončoval rychlý protiútok Zbyněk Gembiczki - 2:1 a o tři minuty později jej napodobil střídající Adam Brant - 2:2.

"Inkasovali jsme opravdu laciné góly a pořádně jsme si pěkně rozehraný zápas zkazili", komentoval druhý poločas Jan Kočí a pokračoval: "Soupeř opravdu celý zápas neměl jedinou vyloženou šanci a jediné, v čem nás přehrával, byl počet faulů, který musel být opravdu velký. A ani sudí Kumstát tomu moc dobrého nepřidal."

Běžela 90. minuta a všichni se už pravděpodobně připravovali na penaltový rozstřel, když po lehkovážné rozehře hostů vybojoval další roh Macháček a následně Královský posadil parádním centrem míč na hlavu nabíhajícímu Danielovi Procházkovi (v zápise je chybně uveden střelec gólu) a bylo rozhodnuto - 3:2!



Ohlasy k zápasu


TJ Kouřim
Josef Holub, trenér: Měli jsme za sebou poměrně vydařenou přípravu, tudíž jsme do zápasu šli s vysokým sebevědomím. První poločas šel přesně podle našich představ, kontrolovali jsme hru a soupeře nepouštěli do ničeho. Do druhého poločasu už se nám nepodařilo na výkon z první půle navázat a soupeř nás dvakrát po individuálních chybách potrestal. Toho se musíme do dalších zápasů vyvarovat. Příští kolo hrajeme v Krakovanech, kde to nebude lehké, ale pokud se nebudeme dopouštět stejných chyb jako dnes, určitě zvítězíme.

TJ Slavoj Ratboř
Tomáš Kratochvíl, asistent trenéra: První poločas měli domácí pod kontrolou, naše hra nebyla optimální, nedařilo se nám držet balon podle našich představ. Po změně stran jsme hru zlepšili, vstřelili dvě branky, čímž jsme domácí zaskočili. Přestali hrát a my je nedokázali z následných dvou obrovských šancí dorazit, což se nám ke konci zápasu stalo osudným. V zápase bylo spousta emocí a faulů z obou stran, čemuž přispěl i špatný výkon sudího.



Sestavy


TJ Kouřim
L. Havránek [-] - T. Svoboda [-] , D. Procházka [-] , T. Novák [-] - P. Královský [-] , M. Hovorka [-] (67. V. Keltner [-] ) , M. Snížek [-] , P. Jirků [-] , O. Macháček [-] , J. Keltner [-] - J. Bělohlávek [-] (60. J. Holub [-] ) -

TJ Slavoj Ratboř
D. Jeřábek [-] - V. Švarc [-] , Z. Gembiczki [-] (75. M. Uher [-] ) , L. Vohnický [-] (70. L. Brtník [-] ) , R. Biško [-] , M. Kesner [-] , M. Kopecký [-] , J. Kovařík [-] , J. Mbemba [-] , T. Beran [-] , M. Adámek [-] (62. A. Brant [-] )

ŽK: 77. V. Keltner - 62. J. Mbemba , 68. Z. Gembiczki .
Hráči zápasu: D. Procházka , O. Macháček - T. Beran .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KUMSTÁT Jiří - VARYŠ Martin (N), SEMERÁK David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jirka Stoupa

Expert: první sedmička zkušených tipérů
Tip experta: výhra domácích

Domácí by si mohli připsat první body na svém hřišti, ale děsit by je mohla loňská remíza z Ratboře.

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích