0:3
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2020 17:00

1.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po gólech z druhého poločasu odvážejí Krakovany všechny body


Branky


11

V prvním poločase se diváci branek nedočkali, ty padaly až po přestávce. A protože všechny tři skončily v síti za domácím gólmanem, získávají body hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Diváci gól neviděli

Krakovanům se na Tuchoraz příliš nedaří a tak byli všichni zvědavi, jak to dnes dopadne. "Na první zápas jsme po devíti měsících natěšení, ale hraje se pro nás v neoblíbenou neděli a navíc v daleké Tuchorazi", neslo se z tábora hostů.

To domácí řešili horší problémy: "Do prvního soutěžního zápasu nastupujeme bez tří hráčů základní sestavy, o které jsme přišli při posledním přípravném utkání. Nejcitelnější starosti máme na místě brankáře", konstatoval vedoucí Tuchoraze Viktor Odráška.

Úvodní čtvrthodina patřila více domácímu celku. Tuchoraz byla aktivnější a proti zakřiknutému soupeři si dokázala vypracovat i šance. Bohužel pro domácí ani jednu nedokázali zužitkovat, když při jedné se reflexivním zákrokem zaskvěl krakovanský gólman Douděra.

Po dvaceti minutách se hra začíná vyrovnávat a gólovky si připravují i hosté. Po kombinaci ve středu hřiště se míč dostal k Sixtovi, který stříleným přízemním centrem našel Dostála a ten z kroku před bránou trestuhodně přestřeluje. I v další příležitosti Dostál selhal, když ho při samostatném průniku vychytal Volkov.

 

Špinka po dvou minutách na hřišti otevřel skóre

Že musí mít při střídání trenér šťastnou ruku, prokázal hostující lodivod Vlastimil Chlád. O přestávce poslal na hřiště místo Sixty Jana Špinku a ten při prvním doteku s míčem dává vedoucí branku - 0:1. "Vlítnul jsem do vápna a špicarem jsem mu nedal šanci", komentoval střelec situaci.

A za dvě minuty to bylo 0:2, když dlouhý nákop do šestnáctky srazil domácí obránce pouze k Jiřímu Olexovi, který hlavou zvýšil do prázdné kasy.

Domácí dva rychlé góly krátce po pauze nahlodaly a na hřišti kralovali Krakovanští. Jeden útok za druhým se valí na domácí svatyni, ale přidat pojistku se nedaří. Zraněného Strejciuse nahradil Neruda, který rozpohyboval levou stranu a přineslo to ovoce. Dlouhý nákop prodloužil Špinka na Jiřího Dostála, který se konečně dočkal zasloužené branky - 0:3.

Tuchoraz v závěru vsadila na útok, korigovat se jim ale nepodařilo a jen se štěstím neinkasovali další branky. Krakovany tak zahájily sezónu úspěšně a odváží tři body.

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


FC Tuchoraz
Viktor Odráška, trenér: Do zápasu jsme vstoupili aktivně a prvních 20 minut byli lepší, bohužel dvě solidní příložitosti jsme nevyužili a fotbalovější Krakovany získaly převahu, kdy svou záložní řadou přehrávaly tu naši. Do poločasu se nám dobrou obranou hrou podařilo udržet čisté konto. Po přestávce jsme pak po chybě a nedůrazu během pár minut dvakrát inkasovali a o zápase bylo rozhodnuto. V závěru jsme ještě posílili ofenzivu a snažili se s výsledkem něco udělat, ale fotbalovější soupeř nám toho moc nedovolil a zejména svou kvalitou na míči dovedl zápas zaslouženě do vítězného konce.

TJ SK Krakovany
Jan Špinka, hráč: Tak zase fotbálek. Už jsme vyhlíželi první zápas, protože soutěžní utkání je úplně jiný sport než přáteláky. V průběhu korona pauzy jsme absolvovali několik zápasů, ale neměl to ten správný náboj. V Tuchorazi byl v prvním poločase vidět vyrovnaný zápas, kdy mě mladý tým Tuchoraze překvapil svým nasazením. Druhý poločas jsme to zlomili a už bylo na hřišti jenom jedno družstvo. Měli jsme spoustu šancí, které jsme ale neproměnili. Doufám tedy, že jsme si pošetřili střelný prach na Kouřim.



Sestavy


FC Tuchoraz
M. Volkov [-] - J. Pokorný [-] (83. L. Vančura [-] ) , K. Toman [-] , L. Trnka [-] (74. M. Bláha [-] ) , F. Trnka [-] (36. P. Doležel [-] ) - D. Garnot [-] (65. J. Moravec [-] ) , T. Černý [-] , O. Moravec [-] , M. Vosecký [-] - T. Marc [-] , P. Šafář [-] -

TJ SK Krakovany
Z. Douděra [-] - M. Kutil [-] , L. Tlučhoř [-] , M. Věříš [-] , O. Černý [-] - P. Strejcius [-] (63. L. Neruda [-] ) , P. Kozel [-] , J. Olexa [-] , Z. Vodvářka [-] - A. Dostál [-] , T. Sixta [-] (46. J. Špinka [-] ) -

ŽK: 26. F. Trnka , 40. L. Trnka , 82. J. Pokorný - 10. J. Olexa .
Hráči zápasu: O. Černý .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Nepovím František - ŠAFUS David (N), KUBIČEK Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jirka Stoupa

Expert: první sedmička zkušených tipérů
Tip experta: výhra hostů

Jednoznačný tip na Krakovany, ale vzpomeňme na loňskou výhru Tuchoraze 3:2. Hosté musí hodně přidat, protože na tohoto soupeře se jim příliš nedaří.

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů