5:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2020 17:00

1.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Peček v Tuklatech neuspěla


Branky


9

Ivan Kostak se stal střelcem prvního letošního gólu OP, když z pokutového kopu otevřel skóre zápasu. Čechie pak přidala ještě další čtyři a připsala si první body do tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čechie řádila

V Tuklatech proti místní Čechii se postavila rezerva Peček. Všichni byli zvědaví, s jakým kádrem bude pečecké béčko nastupovat a jak se bude herně prezentovat. Ale domácí diváci se hlavně těšili na své hochy: "Po dlouhé pauze jsme se konečně dočkali!! V zahajovacím utkání nového ročníku vítáme nováčka z Peček. Během dlouhé koronavirove pauzy jsme byli aktivní a podařilo se náš kádr doplnit a hlavně omladit. Tak věříme, že to bude na hřišti sakra vidět", nechal se slyšet domácí kouč Jirka Halgaš.

 

Po úvodní desetiminutové otukávané vnikl v 11.minutě do vápna Ivan Kostak, který byl sražen a následný pokutový kop sám proměnil - 1:0. Stejnou výhodu dostali hosté poté, kdy dlouhý nákop hostí domácí obrana dost podcenila a průnik Růžičky zastavil ve vápně nedovoleně Patačik. Pepa Pazdera ovšem penaltu bravurně zlikvidoval.

 

Ve 30.minutě napřáhl z 25 metrů Konůpek a orazítkoval břevno branky Tuklat. Ve 43.minutě udeřilo na druhé straně. Po individuální akci Radima Čermáka dává do prázdné Jiří Vondráček - 2:0.

Skóre se zastavilo na pětce

Hned v úvodu druhé půle po přihrávce Votavy zvyšuje na 3:0 cizelérsky Ivan Kostak. Pak přijdou velké chvíle Dana Čermáka, který v 58.a 65. minutě předkládá na zlatém podnose branky pro Jiřího Vondráčka - 4:0 a Martina Kassu - 5:0.

 

V závěrečné dvacetiminutovce už se utkání v poklidu dohrávalo. Hráči domácí Čechie předvedli kvalitní fotbal a mohou patřit ke špičce okresního přeboru. Ale jeden zápas neznamená nic ani pro domácí ani pro tvrdý direkt Peček.

 

"Naše zaslouženě vítězství, které je dle mého názoru pro hosty až moc kruté", zářil po utkání Jiří Halgaš a pochválil tým: "Dovolím si tvrdit, že utkání bylo v režii našich nováčků!! Dvěma brankami se uvedl čerstvě přestoupivší Ivan Žan Kostak, středovou řadu dirigoval včera famózní Radim Čermák, bojovností a zarputilostí, která vedla k dvěma brankám, se uvedl Daniel Čermák a nalevo zejména v druhé půli kouzlil Šíma Votava. K nim se přidal zbytek mužstva a zrodilo se krásné vítězství."

 

 



Ohlasy k zápasu


Čechie Tuklaty
Jiří Halgaš, trenér: K vidění byl po dlouhé době v Tuklatech dobrý fotbal. Nelze opomenout dle mého názoru klíčový moment zápasu, kdy deset minut po našem vedoucím gólů zlikvidoval včera opět kouzlící Pepa Pazdera pokutový kop. Za převedený výkon všem klukům děkuji! Přeji si, ale zůstaňme nohama na zemi!! Hráči utkání za Čechii - celý kolektiv!!!

AFK Pečky B
Karel Holub, vedoucí: Výsledek je pro nás až moc krutý. Na šance byl zápas vyrovnaný s jediným podstatným rozdílem, domácí je dokázali 100% využít a my neproměnili žádnou. Ani vyložené z brankové čáry. Rozhodující moment, byla naše neproměněná penalta za stavu 1:0 v 30. minutě zápasu.



Sestavy


Čechie Tuklaty
J. Pazdera [-] - M. Jansta [-] , P. Patáčik [-] , Š. Votava [-] (85. M. Klepetko [-] ) , M. Kotala [-] (80. V. Lachman [-] ) , I. Kostak [-] , J. Vondráček [-] (69. M. Pytloun [-] ) , M. Kassa [-] , P. Jambor [-] , R. Čermák [-] (79. M. Procházka [-] ) , D. Čermák [-]

AFK Pečky B
M. Hanuš [-] - J. Vavák [-] , Š. Růžička [-] , D. Konůpek [-] , M. Moravec [-] (70. J. Hampl [-] ) , M. Novák [-] , V. Kašpárek [-] (61. M. Soukup [-] ) , L. Janeba [-] , T. Holub [-] (52. M. Felix [-] ) , K. Holub [-] (41. J. Malý [-] ) , D. Dobiáš [-]

ŽK: 78. P. Jambor - 39. K. Holub , 53. D. Konůpek , 74. D. Dobiáš .
Hráči zápasu: Š. Votava , D. Čermák , I. Kostak , R. Čermák .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: LÖWE Vilém - PAZDERA Josef (N), RŮŽIČKA Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jirka Stoupa

Expert: první sedmička zkušených tipérů
Tip experta: výhra hostů

Hosté jsou lehce favorizovaní, jistě se budou chtít prezentovat mezi Top týmy okresu jako kvalitní soupeř. Ale Čechie kůži zadarmo nedá.

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů