0:1
(0:1)
31. D. Sovka
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

16.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Studánce proti Plané příliš nechybělo


Branky


31. D. Sovka
0

OStudánce můžeme ve druhém kole říci, že si proti silně favorizované Plané k bodům minimálně přičichla. Prohrála. Nakonec sice prohrála, ale to pouze tím nejtěsnějším možným rozdílem a naději na bodový zisk měla do poslední vteřiny. Bohužel pro ní ot nevyšlo, ale je jisté, že své diváky musela i tak velmi překvapit a přinejmenším potvrdila, že je na jaro skvěle připravená a bude ještě velmi nebezpečná. To lídra potkalo letos první těžší utkání, ale i s tím si nejlepší tým soutěže poradil a potvrdil, že letos si postup rozhodně nechat ujít nehodlá. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Planá nabila pušky slepými

Už v první polovině bylo jasně zřejmé, že Plané to tentokrát příliš nestřílí. Domácí totiž sice byli velmi snaživý a hráli velmi bojovný fotbal, ale na lídra soutěže zkrátka v žádném případě neměli a Planá měla na hřišti očividnou převahu. Dokázala vyvíjet na obranu Studánky oborvský tlak z něhož pramenilo mnoho chyb, po kterých se hosté dostávali do stoprocentních šancí, kterých však nedokázali využívat. Za celý první poločas se Pánští prosadili pouze jednou, když dokázal samostatného úniku využít Dominik Sovka. To samé se však nepodařilo mnoha jeho spoluhráčům před ním, a ni po něm, a tak Planá po první půli vedla pouze o jednu branku.

Stejný obrázek, avšak ještě horší koncovka

Ani ve druhé půli se vůbec nic nezměnilo a Planá Studánku, která navíc hrála bez obvyklých útočníků základní sestavy, nenechal ani chvíli vydechnout a nedali jí téměř žádný prostor. Avšak v útoku se jí stále nedařilo, naopak možná ještě hůře, než v půli předchozí. Ale tím, že hosté nedělali žádné chyby a domácím nic nedovolili, jim i jednobrankový náskok k uhájení tří bodů stačil, a tak Planá, i přes mizernou koncovku, dokázala ve Studánce zvítězit. 



Ohlasy k zápasu


TJ Dynamo Studánka
Alexandr Hepfel (Dynamo Studánka): Planá byla daleko lepší, než my. My jsme navíc měli pět zraněných hráčů a byli jsme úplně bez útoku a všechny balóny, které od nás směřovaly kupředu se zase rychle valily nazpět, takže si naše obrana nemohla odpočinout. Byla přetížená a nestíhala. Planá měla ještě několik další tutových šancí a nikdo by se nedivil, kdyby vyhrála třeba 5:0. Přesto ale musím kluky pochválit, protože na to, v jaké sestavě jsme byli, jsme podali výborný výkon. Ta Palná je zkrátka úplně někde jinde a s tou my určitě soutěžit nebudeme.

FK Planá
Roman Sovka (FK Planá): Myslím, že se hrál pěkný bojovný fotbal. Řekl bych, že jsme měli o něco více příležitostí, ale nevyužívali jsme jich. Jediná trefa nám ale nakonec stačila, takže jsme s výsledkem určitě spokojení.



Sestavy


TJ Dynamo Studánka
T. Moravec [-] - O. Janovec [-] , L. Novák [-] , J. Jílek [-] (46. L. Klas [-] ) - J. Holý [-] (79. J. Černý [-] ) , R. Šlehofer [-] (10. R. Mráz [-] ) , J. Klesa [-] , D. Lončík [-] - M. Bureš [-] - J. Hubálek [-] , R. Schweiner [-] (73. P. Morgenstein [-] )

FK Planá
R. Švarcbek [-] - J. Kopča [-] , D. Sovka [-] , O. Suchý [-] - T. Mikač [-] (58. T. Böhm [-] ) , G. Lanfranchi [-] , R. Pánek [-] , P. Brožíček [-] , D. Sovka [-] - J. Pešta [-] (90. V. Lafata [-] ) , T. Vomáčka [-] (85. P. Ščasnár [-] )

ŽK: 63. J. Pešta .
Místo: Studánka. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Fanfule Adam - LIPCHAVSKÝ Jaromír (N), LAURENČÍK Štefan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.