Studánka je zpět na vítězné vlně


Branky


1

Rozjetou Studánku v minulém kole oslabily velké absence a její rozejtou sérii dokázaly snadno zastavit. A tak všichni asi přemýšleli o tom, zda nebude mít jejich zkrat na jejich následnou formu nějaký vliv. Ale to bylo naprosto zbytečné přemýšlení. K dalšímu utkání se hráči Dynama sešli na domácím hřišti, kam jim jako soupeř dorazila Jiskra Erpužice, která přijela pouze v devíti lidech a vše tak Sudánce velmi usnadnila. Studánka jí hladce roznesla na kopytech, zejména díky skvělé druhé půli a o rozdělení bodů mezi týmy nebyl žádný pochyb. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Erpužice udržel v kontaktu výborný Vozian

Erpužice nastoupili na hřiště jen v devíti lidech a od začátku jen bránily a nakopávaly balóny na Voziana, který měl za úkol je, co možná nejdéle, udržet vepředu a třeba i přidat nějakou branku. A tato taktika jim vycházela velmi dobře. Studánka se s tím nedokázala vypořádat a své výhody nedokázala na velmi těžkém a podmáčeném terénu využít. Po půlhodině hry se ale Studánka dvakrát trefila během dvou minut, když se nejprve Marek Bureš prosadil střelou ve vápně a následně zvýšil Roman Šlehofer, který se protáhl defenzivou soupeře a rozvlnil síť. Zdálo se, že by se domácí tým mohl uklidnit a hrát více v klidu, ale to se nepotvrdilo a v závěru poločasu navíc vrátil Studánku do kontaktu zpět skvělý Dumitru Vozian. Studánka tak po protrápené polovině stále neměla nic jisté.

Po střídání se Studánka uklidnila a druhou půli zvládla

Trenér Hepfel se o přestávce rozhodl pro tři změny, například i střídáním brankáře, i když Moravec za inkasovanou branku vůbec nemohl, ale i tak jeho taktická střídání slavila úspěch. Studánka se uklidnila a ve druhé půli už měla výrazně navrch. Už po šesti minutách se dokázal ve vápně uvolnit Radek Černý, který malým dloubáčkem přehodil brankáře a poslal Studánku do dvoubrankového vedení. I nadále pak mělo Dynamo navrch a hrálo velmi dobře, ale v koncovce se mu vůbec nedařilo. Asi největší šance měl Jarosla Černý, který i však s brankářem při svých dvou samostatných unicích nedokázal poradi ani jednou. Erpužicím se ale asi dvacet minut před koncem zranil další hráč, a tak hosté dohrávali v osmi. A tak bylo definitivně rozhodnuto. Výhru Studánky ale ještě v závěru ztvrdil předstoper Dalibor Lončík, když brankáři propadl po jeho střele mokrý míč mezi prsty až do branky. O chvíli později se pak Dalibor Lončík trefil ještě jednou, když dorážel další neúspěšný pokus jednoho ze svých spoluhráčů. Studánka tak nakonec zvítězil 5:1 a došla si zaslouženě pro tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Dynamo Studánka
Alexandr Hepfel (Dynamo Studánka): To se velmi špatně hodnotí. Erpužice přijeli jen v devíti lidech a nakonec dohrávali jen v osmi, takže nám to velmi usnadnily. My jsme první půli hráli příšerně, místo toho, abychom si dali balón a jen nechali běhat, tak jsme pořád někam pospíchali nakopávali jsme balóny, které nám ale na kluzkém povrchu bral brankář, nebo krajní beci. Pak jsme sice dali dva rychlé góly a doufali jsme, že se to zlomí, ale oni nám z ojedinělí akce dali gól a snížili na 1:2. Pak jsme udělali o přestávce pár změn a ve druhé půli už jsme měli jasně navrch. 5:1 je tedy dobrý výsledek, ale myslím, že jsme měli vyhrát více a hlavně lépe hrát, protože proti devíti, následně osmi lidem, se má hrát úplně jinak.

TJ Jiskra Erpužice
Jiskra Erpužice: Erpužice se k utkání ještě nestačily vyjádřit.



Sestavy


TJ Dynamo Studánka
T. Moravec [-] (46. R. Mráz [-] ) - J. Černý [-] (62. P. Morgenstein [-] ) , J. Klesa [-] - M. Bureš [-] - L. Novák [-] , R. Šlehofer [-] , D. Lončík [-] , O. Janovec [-] , J. Hubálek [-] (84. M. Horáček [-] ) , R. Schweiner [-] (46. R. Černý [-] ) , L. Klas [-] (46. S. Landergot [-] )


ŽK: 55. D. Lončík , 82. J. Hubálek , 86. O. Janovec - 30. M. Soustružník , 89. F. Kasl .
Místo: Studánka. Počet diváků: 31. Rozhodčí: Friedenberger Robert - LIPCHAVSKÝ Josef (N), KOŘÍNEK Přemysl (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
24. 4. 2016 19:10