J. Kubů 54.
1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2020 16:00

8.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tuchlovice prohrály s posilněnou rezervou Vlašimi, v utkání padl gól, kterému přispělo skvělé gesto fair play ze strany domácích


Branky


11

Tuchlovice - Domácí, kteří byli před zápasem třetí od koncem, hráli s Vlašimí, která byla předposlední a měla o tři body méně než Tuchkovice. Po zápase mají oba týmy již stejný počet bodů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Parádní gesto fair play domácích dostalo hosty do vedení

Zaaos začal opatrně z obou stran, přičemž míč na své straně měli více hosté, kteří si vytvořili první vážnější šanci, ale až ve 25. minutě, kdy po závaru nastřelil Janda břevno. Vzápětí měli velkou šanci domácí, ale Procházka, který byl sám před brankářem, minul.

 

Ve 30. minutě přišlo parádní gesto fair play ze strany domácích, kteří se přiznali k teči. Hosté rychle rozehráli do rozhozené obrany a Ogiomade dostal míč z těžkého úhlu až do sítě - 0:1. Ve 37. minutě měli Vlašimští výhodu v podobě rohového kopu, který rozehráli nakrátko a následný míč se dostal ke Svobodovi, který se dostal přes dva bránící hráče a hlavou navýšil vedení hostů - 0:2.

Domácí se snažili, ale ztrátu nesmazali

Do druhého poločasu vstoupili aktivněji domácí a v 54. minutě se po obrovském závaru dostal k míči Kubů a vykřesal Tuchlovicím naději - 1:2. V 70. minutě se opřel do přímého kopu Procházka, ale trefil břevno.

 

V 77. minutě dali hosté z ojedinělé šance třetí gól, když se trefil hlavou Zeman - 1:3. Domácí se poté už zmohli jen na nepřesnou hlavičku Pudila, která netrefila prostor mezi třemi tyčemi.



Ohlasy k zápasu


AFK Tuchlovice
Ondřej Pilař: "Na tento pro nás velice důležitý zápas jsme se připravovali prakticky celý týden. I přesto, že díky souhře několika okolností, mohl soupeř nasadit do zápasu 5 hráčů z ligového A týmu, tam si myslím, že jsme neodehráli špatný zápas, co se nasazení a bojovnosti týče. Bohužel rozhodla kvalita v útočné fázi, kde byl soupeř i díky posílám přeci jen o něco lepší. Doufáme, že pauza z důvodu vládních nařízení nebude příliš dlouhá a budeme moc opět co nejdříve hrát, i s našimi fanoušky, kteří chyběli."




Sestavy


AFK Tuchlovice
D. Rajninec [-] - V. Kraus [-] , Š. Procházka [-] (62. F. Novotný [-] ) , M. Žahour [-] , M. Kedroň [-] (46. J. Kubů [-] ) , M. Pudil [-] , M. Cabejšek [-] (66. M. Pospíšil [-] ) , M. Brnovják [-] , J. Tirol [-] (79. J. Červenka [-] ) , M. Fitko [-] , O. Pilař [-]

FC Sellier & Bellot Vlašim B
Š. Matoušek [-] - M. Habal [-] , F. Zvára [-] , L. Janda [-] (46. V. Přitasil [-] ) , D. Kozel [-] , P. Vobecký [-] (79. F. Linhart [-] ) , M. Ogiomade [-] , O. Cettl [-] (89. J. Toupal [-] ) , V. Svoboda [-] , M. Zeman [-] (85. R. Filip [-] ) , L. Zukal [-]

ŽK: 16. V. Kraus , 20. M. Kedroň - 18. L. Janda , 49. O. Cettl , 82. M. Zeman .
Hráči zápasu: M. Brnovják - M. Ogiomade .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Petr Huttr
Tip experta: výhra hostů

Hosté čekají na výhru přes měsíc, domácí necelý měsíc. Otázka zní, kdo zlomí prokletí. Více se přikláním k výhře Vlašimi.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: remíza

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: remíza