L. Medek 42.
2:1p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 15:00

24.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lom zaváhal i s Damnovem, rozhodl až v penaltách


Branky


0

Lom se musí stále ještě obávat ztráty své pozice v nejlepší letošní šestici. Proti Damnovu totiž nezískal kýžené tři body, ale pouze dva, a tak jej dvě kola před koncem dělí od sedmého Kostlece "jen" šest bodů. Také je ale nutné připomenout, že má Lom stále šanci ještě poskočit klidně i na třetí příčku, takže rozhodně nemá cenu, jej házet stále do žita. V celém utkání padly jen dvě branky, Lom se dostal v závěru první půlě do vedení, ale během chvíle o něj zase přišel a opatrný zápas už rozhodnout neodkázal. Stačit mu tak musí jen dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Blesková reakce Damnova připravila Lom o vedení

Od začátku se hrál velmi opatrný a divácky nepříliš atraktivní fotbal. Spíše nazáživný zápas toho opravdu příliš nenabízel. Mírně navrch měl sice možná Lom, ale ani tak se do šancí příliš nedostával. Přesto se trpěliví diváci nakoenc branek dočkali a ještě dokonce i v první půli. Ve dvaačtyřicáté minutě propadla hostujícímu brankáři za záda střela Lukáše Medka a Lom vedl 1:0. Jenomže Damnov dokázal zareagovat opravdu bleskově. Ještě do konce půle se trefil také Jakub Lancigr a bylo opět vyrovnáno. Do šaten se tedy odcházelo za stavu 1:1.

Druhá půle byla ještě opatrnější

Druhá půle byla ještě opatrnější a vyrovnanější, než předchozí. Nikdo nechtěl udělat jedinou chybu, která by mohla rozhodnout. Diváci se tedy nazabavili příliš ani ve druhé půli. Zápas se v podstatě tedy jen až na pár drobných šancí jen dohrával. A jelikož se nidko v této fázi prosadit nedokázal, tak nakonec musely rozhodnout pokutové kopy.

Damnov se třikrát zmýlil

Pokutové kopy Damnovu ani trochu nevyšly. Ze čtyř domácích střelců se trefil jen jeden, a tak získal Lom velmi snadný druhý bod téměř zadarmo. Damnov sia ale může už definitivně oddychnout, je konečně s jistotou zachráněný.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lom u Tachova
Martin Pich: První půle byla v našem podání jednoznačná záležitost a měli jsme jí vyhrát třeba 4:1, ale to se nepodařilo a rozhodlo to o celém zápasu. Konečně jsme všichni podali výkon, jaký jsme chtěli a hráli jsme dobře, ale nepadalo nám to tam. A když už jsme se konečně trefili, tak se soupeř o dvě minuty později trefil z brejku také. Ve druhé půli už to bylo vyrovnanější, ale šancí jsme měli pořád více, i když soupeř byl také celkem nebezpečný. Pro nás je maximálně dobře, že jsme urvali ten druhý bod, ale určitě to byl zápas, ve kterém jsme měli získat tři. Na druhou stranu to byl ale zápas, který by nás mohl konečně trochu probrat.

TJ Sokol Damnov
Sokol Damnov: Damnov se k utkání zatím ještě nestačil vyjádřit.



Sestavy


TJ Sokol Lom u Tachova
P. Benda [-] - M. Němec [-] , M. Stec [-] , F. Medek [-] (63. J. Vopalecký [-] ) , T. Mareš [-] (46. M. Selzer [-] ) , J. Pich [-] , M. Pich [-] , A. Karas [-] , L. Medek [-] , M. Kraus [-] , M. Hanus [-]

TJ Sokol Damnov
M. Marcel [-] - J. Lancígr [-] , T. Majerčík [-] , L. Krivda [-] , O. Šebor [-] , P. Kopáček [-] , K. Duda [-] , J. Marcell [-] , M. Drozda [-] , L. Král [-] , P. Kolář [-]

ŽK: 34. P. Kolář , 57. J. Lancígr .
Místo: Lom. Počet diváků: 45. Rozhodčí: Liškutín Antonín - MATOUŠEK Vladimír (N), DIETL Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.