0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2020 17:00

3.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nový Knín veze tři body


Branky


4

Na zápase fotil a report zaslal Jiří Funk. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Do první šance se hned v 1.minutě dostalo po rohu Duška domácí Třebsko,avšak Tošovský mířil vysoko nad. V 17.minutě po přihrávce Šperera se k zakončení dostal Kaňa,nedokázal ale zamířit mezi tři tyče Petříkovi branky,stejně tak i v 22.minutě. Hosté se k ohrožení branky Říhy dostali pouze z tr.kopů,ale v 25.minutě Šustr ani o pět minut později Kadlečík branku netrefili. 35.minuta přinesla první žlutou kartu,kterou obdržel hostující Pazderka.Tr.kop rozehrál následně Tošovský na Duška.Gólman Petřík si však z jeho střelou poradil a vyrazil ji na roh. Za hosty měl vedoucí gól na hlavě v 45.minutě Rákosník,ale i on poslal míč jen nad branku Třebska a tak se šlo do kabin za bezgólového stavu.

Hosté po pauze rozhodli

V druhé půli se Třebsko hnalo za gólem,ale ani 100% šance Kani z 66.minuty k jeho vstřelení nevedla. Další pěknou střelou ze střední vzdálenosti se v 72.minutě prezentoval Šperer.Tentokrát však skvěle zasáhl Petřík,a tak se hrálo stále bez gólů. Běžela 76.minuta.Tošovský se dopustil chyby v rozehrávce,míče se zmocnil Knínský Havelka, v zakončení zachoval klid a uklidil míč za záda bezmocného Říhy – 0:1. Domácí hru poté otevřeli,čehož využil v 80.minutě po přihrávce na půlicí čáře Stočes,který zvýšil na 0:2. Třebsko se ještě nevzdalo.V 89.minutě zahrával Tošovský tr.kop,ale když po jasné ruce jednoho z hostujících zadáků zůstala píšťalka rozhodčího němá skóre se již nezměnilo a hráči Knína si připsali první letošní výhru.



Sestavy


SK Třebsko
M. Říha [-] - V. Jaroš [-] (81. M. Minařík [-] ) , D. Glogar [-] , T. Dušek [-] , V. Hájek [-] - B. Sládek [-] (66. J. Strama [-] ) , P. Šváb [-] , T. Kolařík [-] , J. Šperer [-] (75. M. Nevěčný [-] ) , J. Tošovský [-] - F. Kaňa [-]

SK Nový Knín
M. Petřík [-] - F. Kukla [-] , P. Pazderka [-] , K. Vostrý [-] , R. Havelka [-] (88. V. Pejla [-] ) , S. Stránský [-] (90. D. Patera [-] ) , J. Stočes [-] , B. Rákosník [-] , M. Šustr [-] (68. J. Stracený [-] ) , M. Čálek [-] , D. Kadlečík [-]

ŽK: 56. T. Dušek - 35. P. Pazderka , 38. M. Čálek , 55. R. Havelka .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Schořovský Jan - BAIER Viktor, CHUDÁREK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích